|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
19.2.2010 15:25:14   
katrinka
nmagk - cim prej se vsi pocajtateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonchek83)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
19.2.2010 16:08:26   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

nmagk - cim prej se vsi pocajtateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  čim prej se pocajtajte

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
19.2.2010 16:52:23   
Lsica
Uf, mislim da sem ga pobiksala s tistimi 20-imi leti delovne dobe. Ker zdaj tko zgleda, kot da sem popljuvala vse izkušene vzgojiteljice. Saj nisem tko mislila, da če maš 20 let DD, da pol pa nisi OK vzgojiteljica, daleč od tega. Le več naveličanih in otopelih pa z mal čudno praksouser posted image je blo v tisti skupini "starejših". Ampak to je tko težko razložit.
Pa če sem iskrena, se mi niti ne da več v to spuščat.

Tako da ... se opravičujem, če sem katero prizadela, ni bilo tako mišljeno.

Zdaj pa k kakšni prijetnejši temi...kaj boste počele za vikend???

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
19.2.2010 17:49:26   
Anonimen
Ej čveke moje... Ravno prihajam iz Baby centra BTC, kjer smo kupili Römerja z znižano ceno. Plačali smo ga 208 EUR.

Na vse avtosedeže Römer ali Maxi Cosi imajo namreč čez vikend 15% popusta!!!

Če kera kupuje... To se pa kar pozna na ceni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lsica če bi bila doma bi ziher prišla, ampak sem bla danes v GO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2204
19.2.2010 18:10:04   
Anonimen
Ajsi ker šampon si že rekla za temenca? Aja pa keri nohtki te zanimajo? Gelirani ali akrilni? Povej da ti pošljem kontakt user posted image Nisem pozabila nate user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2205
19.2.2010 18:10:55   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Ajsi ker šampon si že rekla za temenca? Aja pa keri nohtki te zanimajo? Gelirani ali akrilni? Povej da ti pošljem kontakt user posted image Nisem pozabila nate user posted image

za temenca Mustela (krema ali pena) jz sem mela oboje

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 19.2.2010 18:11:16 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
19.2.2010 18:11:55   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

Mi tudi.user posted image user posted image user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
19.2.2010 18:15:07   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

nam je pena zadoščala user posted image mu še zdaj umivam laske z njo, kar noče zmanjkat

živa, pojma nimam user posted image še nikol nisem mela, tako da ne vem. kateri so manj škodljivi?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
19.2.2010 18:19:05   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

nam je pena zadoščala user posted image mu še zdaj umivam laske z njo, kar noče zmanjkat

živa, pojma nimam user posted image še nikol nisem mela, tako da ne vem. kateri so manj škodljivi?

tud jz jo še kr umivam z mustelo peno, ker mi jo je blo škoda stran vržt... tko da jo bomo kr porabil lepo do konca user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
19.2.2010 19:12:51   
katrinka
o lej jo blue - si se spet malo tu pofockala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
19.2.2010 19:16:04   
Lupinca

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

tud jz jo še kr umivam z mustelo peno, ker mi jo je blo škoda stran vržt... tko da jo bomo kr porabil lepo do konca user posted image

user posted image fajn vedt, da nisem edina taka škrtica, ki jo tudi še uporablja. Men še prov lepo diška user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
19.2.2010 19:58:51   
ledenka
pa najbolj nežna je user posted image za tele nežne laske se mi zdi šampon kar preveč agresiven

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
19.2.2010 20:02:25   
nmagk
Lsica jaz nisem nič užaljena sam rekla sem da kljub 20 letni delovni dobi se otrok nisem naveličala sem se pa drugih stvari,se pa pri dostih pozna,da so z leti naveličane,maš prav končajmo s tem mislim da ni nobena užaljena.Samo je bil pa velik hec,sem se malo pohecala,ko je imel dva meseca nazaj moj Grega sistematko pri 3 letih,psiholog,me je vprašala,če je v vrtcu,pa sem za hec rekla da ne ker se v vrtcu marsikaj dogaja,pol ko je jemala podatke pa vpraša kaj ste pa vi po poklicu,pa sem mirno rekla,vzgojiteljica,ko bi ve vidle njeno faco,sej pol sem ji rekla,da je bil tisto hec,da sem čist za vrtec samo,ker sem doma je pač Gregor tudi doma,ga bom pa dala v vrtec predno gre v šolo.

No pri nas se je stanje malo umirilo in upam na mirno noč.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
19.2.2010 20:06:15   
bjondi

Imamo šanpon...kako pa krema učinkuje oz. kak je postopek...naš sicer nima več temenc-rumenih...ampak zgleda kot prhlaj ki se drži,mu jih vsak drug dan dol drgnem...pa nič manj ni ...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
19.2.2010 20:24:03   
Anonimen
Ajsi gelirani nohtki držijo slabše, ampak so pa bolj "nežni" za nohte... Posledično lažje odpadejo. Akrilni pa držijo mnogo bolje, ampak se jih ne da dol dat. Lahko samo spiliš akril z nohta in ostane tvoj noht....  So pa v mojem primeru akrilni cenejši. Nisem pa ta moment ziher kok so gelirani. Mislim da max. 40 EUR.

Pa hvala pupe za mustelo :) Mi imamo tudi prhljaj in ne več ornk temenc, ampak se Žiga po glavi čoha in me to moti. Se spraska do krvi. In bi rada se znebila tega user posted image

(odgovor članu bjondi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2215
19.2.2010 20:34:55   
ledenka
živa, pol bom najprej probala z geliranimi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
20.2.2010 8:06:10   
Lsica

Ej čveke moje... Ravno prihajam iz Baby centra BTC, kjer smo kupili Römerja z znižano ceno. Plačali smo ga 208 EUR.

Na vse avtosedeže Römer ali Maxi Cosi imajo namreč čez vikend 15% popusta!!!

Če kera kupuje... To se pa kar pozna na ceni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lsica če bi bila doma bi ziher prišla, ampak sem bla danes v GO user posted image user posted image user posted image

Ti potepinka, ti. Maš pa zmeri ene koristne informacije za nas, kje user posted image vse to izvohaš???
No, naš nov avtosedež še kar čaka v kotu, mi se nekak kr ne moremo ločit od lupinice, ki se nam zdi še bolj varna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
20.2.2010 11:32:54   
bjondi

Pa hvala pupe za mustelo :) Mi imamo tudi prhljaj in ne več ornk temenc, ampak se Žiga po glavi čoha in me to moti. Se spraska do krvi. In bi rada se znebila tega user posted image

Tud naš se do krvi praska...naslednji dan po kopanju ima ful mal suhe kože drugi dan pa za izvoz...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
20.2.2010 11:44:17   
katrinka
mi smo - no, jaz sem pa v pospravljalnem elementu...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
20.2.2010 12:17:16   
Lupinca

tudi jaz jauser posted image kaj smo pridne...user posted image

a čmo začet s kako peticijo proti gnilemu vremenu?user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
20.2.2010 12:48:01   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca

tudi jaz jauser posted image kaj smo pridne...user posted image

a čmo začet s kako peticijo proti gnilemu vremenu?user posted image user posted image

jz sem ZAAAAAAAAAAAAA

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
20.2.2010 12:49:12   
Lupinca
eno vprašanje...a imajo v vseh trgovinah, take vozičke, da daš lah otročka gor? tist kokr nek ležalnik? leclerk, mislim da ima, sam bi šli dans v kak merkator al pa špar, čisto na hitro, pa se ne spomnimuser posted image

< Sporočilo je popravil Lupinca -- 20.2.2010 13:02:41 >

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
20.2.2010 13:14:27   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca

eno vprašanje...a imajo v vseh trgovinah, take vozičke, da daš lah otročka gor? tist kokr nek ležalnik? leclerk, mislim da ima, sam bi šli dans v kak merkator al pa špar, čisto na hitro, pa se ne spomnimuser posted image

mercator v supernovi ma ziheruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
20.2.2010 16:16:31   
nmagk
Ej za proti temu vremenu sem pa jaz tud ZAAAAA,groza dost mam hočem SONCEEEEEEEEE.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
20.2.2010 16:28:19   
veronikab
Tudi mene štejte zdraven. Konec zime, naj že pride pomlad.user posted image

user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil veronikab -- 20.2.2010 16:31:34 >

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?