|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
12.3.2010 11:44:02   
Angel_Tian
katy83 - danes pa nimaš kaj za jamrat. Je zunaj lepo sončno user posted image user posted image Kaj potem, če noč ni bila najboljša, še veliko jih bo neprespanih (ali pa tudi ne no) user posted image

Okol kremic in ostalega za začetek res ne potrebuješ več kot našteto. Tudi patronažna kaj drugega "ne želi" videt user posted image Te naše tukaj so mnda kr malo alergične na kake odišavljene kreme user posted image

Hahahahaha, saj ta frizerka ni taka, da stranki ne bi želela narest po želji. Jaz sem jo itak samo za mnenje vprašala, ker sem pač že večkrat razmišljala o kratki frizuri. Če bi hotela brez čupe ostat, bi me že postrigla. Edino na blond je rekla, da to pa me NE bi šla barvat, ker imam zdaj barvano črno pa rdečo - pač te bolj rdeče odtenke. Če se hočem nazaj na svojo blond spravit, moram počakat, da barva ven zraste ali pa se barvat na rjavo. Zdaj pa ne vem, kaj naj naredim user posted image

Tudi ti uživaj oz kr oba s tvojim, če bosta lahko lepo skupaj doma.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
12.3.2010 11:52:27   
Angel_Tian
Sem se dala v album - no mojo novo frizurco. Pa vidim, da sem se fino v lička zredila user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
12.3.2010 12:04:32   
j.b.
oooj pozdravljene lepotičke,

no naj še jaz pristavim svoj piskrček user posted image .

Najprej moi: tele dogodivščine s taščo pa niso kar tako. Vsaka ti čast da še nisi znorela ... Da ti pa nekdo skoz pamet soli s svojimi "prav", tole bi se pa men kar odsekalo... Ti samo lepo potrpežljivo čakaj da greste na svoje, bo potem absolutn ful bolšuser posted image

Jaaa, dans pa zivepo spoznam ... komej čakam da spoznam vsaj eno čveko s forumauser posted image user posted image user posted image

Drugače pa pridno hodim v MŠ, imamo samo še enkrat, in bo tema nega novorojenčka. Upam da bo moj šel tokrat z mano, ker sem na vseh predavanjih skoraj edina (jaz pa še ena), da sva brez decov. Ti ostali deci imajo več cajta zgledauser posted image

Kje mate pa vedruge sončka danes??? Pr nas se skriva ...user posted image

Glede podaljškov, sicer meni so ful fini, ker maš kar naenkrat dolge in lepe lase ... Sicer si jih sama ne bom glih zarad finančnih razlogov nikoli omislila... Sem pa kkšnih 8 let čakala da so mi lasje zrastli do željene dolžine, to je skoraj do jošk. user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2753
12.3.2010 12:06:54   
j.b.
AT al si lepa!!!user posted image user posted image user posted image  kr za na kkšno naslovnico!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
12.3.2010 12:13:37   
Caia
Pozdravljene!
Vas ne uspem spremljat, samo vsake toliko malce pokukam. Najprej sem imela rok 31.5., sedaj jeprestavljen na 24. 5. - super, čimprej tem bolje in sem danes prestopila v 30. teden...juhu...kmalu bomo mamice.
Želela sem samo odgovorit na tisto glede lupinice in vozička, če paše gor in to. Jaz sem imela prvič komplet Bebe confort High trek - lupinica je pasala gor in mogoče smo celo dvakrat!!!! touporabili. Sicer itak otrok naj nebi bilo v lupinici več kot 2 uri in ga je boljeprestavit. Zato sem jaz v trgovini vedno imela sling, hotsling, zdaj si bom pa sleepy wrap nabavila. Imaš lepo proste roke in brez problema opraviš nakupe, nosit tisto težko lupinico je bilo meni čist too much.
PA še otroku je tako zihr bolj všeč.
Zdaj sem kupila kopmlet Joolz, pa Maxi cosi lupinico, ampak adapterjev pa nebom, ker niso vredni 30€. Lupinica paše v avto in je najbolje da je kar stalno tam, otroka pa lepo prestavljaš.
To je moje mnenje.
Lepo nosite trebuščke!!!

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
12.3.2010 12:31:47   
Angel_Tian
j.b. - pridna, se ti je le uspelo prikopat do nas user posted image

Ja, se je zivepo že pohvalila, da gre danes k tebi po štirinožca user posted image Pa upam, da slučajno zdajle ne nabavlja hrane za odrasle psiče user posted image

Sonček je, in jaz sfriziraaaaaaaanaaaaa user posted image user posted image Ja, že od jutra lepo sije. Sicer je vetrovno, ampak vseeno lepše izgleda tale svetloba kot pa zadnje dni sivina. Juhuuuuuuu, komaj čakam na pomlad user posted image user posted image

Nočem na naslovnico! user posted image Bi imeli kr preveč za retuširat - zavaljena lička pa podočnjaki pa še bi se našlo. Ampak zanimivo - ko se takole vsak dan v ogledalo pogledam, se sama sebi niti ne zdim tolk bolj okrogla v obraz, ampak tale fotka zdaj me je pa čisto izdala user posted image user posted image user posted image Eh, ko bojo šle kile z riti in beder dol, bo šlo na licu tudi user posted image

caia - lepo, da se oglasiš.
Jaz sem enako prakticirala. Edino slinga nisem imela in sem jajčko v nakupovalni voziček dajala ali pa potem tamalega recimo v šparu na tisti sedež. Pa večkrat sem malega kr z jajčko iz avta v stanovanje nesla (če je spal recimo) - drugače pa sem ga poskušala imeti samo v avtu v jajčki.
Bom si pa zdaj sling nabavla user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
12.3.2010 12:42:45   
julka8
hvala za čestitke, vsaj en kolokvij manjuser posted image
drgač sm pa dans tut naročila pralne kroglice, upam da ne zaman..user posted image pa da vidimo to čudo če so res tko fajn, no če ne bomo pa vrnili...user posted image user posted image
glede podalškov- tut js nism tak tip človeka da bi si jih dala, bi pa po drugi strani si dala tatoo (tut niso glih pocen ne?user posted image ), sam nevem kje...sm že razmišljala poleti pol sm pa ugotovila da sm user posted image in mi ni pasal...slabosti pa to..bomo pa letos mogoče, nimam še nobenga pa me je mal strah kolk boli sam mislm da po porodu bom drugač razmišlala, ...user posted image user posted image user posted image user posted image
no z učenjem mi gre bol slabo, tolk sm že lačna...grem si nardit makarone z omakco iz tune user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2757
12.3.2010 13:09:00   
Aninchy
Hej punce!

Sem drugače pri junijčicah, pa mi je G včeraj prestavila rok na konec maja (31.5.), tako, da sem se odločila, da se še vam (nekako) pridružim user posted image

Je pa sicer to moja prva nosečnost, pričakujemo pa user posted image !

Aja, pa moja tašča (itak vse ve) je rekla, da bom jaz že sredi maja rodila user posted image user posted image user posted image jaja ona že ve user posted image je meni in kolegici uganila spol otročka in sedaj je že čisto samozavestna s svojim napovedovanjem. user posted image

Lep sončen dan!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
12.3.2010 13:30:04   
m_o_i
hja, drage moje, mislim, da je blo ze lani, ko sem se hvalila, da bom definitivno zmagala v tekmovanju glede tascuser posted image
vidite zaj, da se nisem zastonj hvalilauser posted image  sej vam bom se postregla s kako socno, vsega pa tak nima smisla pisat...
soncek je za znoret fajniiiiiiiiuser posted image

uuu, jebelacesta uglajena, drugi teden pa nastopim 30tkouser posted image  pocasi bomo zacele krizce delat na koledarje-tak ko vcasih, ko smo otroci odstevali, kolkokrat se gremo spat, preden gremo na morjeuser posted image

A_T busi, ritka, prsi in licka morjo bit na nosecki okroglauser posted image  hebes podocnjake-lustna si tudi z njimi!
zivepo nekam dosti stvari si si ti na grbo spravla to pomladuser posted image -le glej, da ne bos zacela nas zanemarjatuser posted image
aninchy dobrodoslauser posted image  glede tasce je pa tak, da je odprto samo se tekmovanje za drugo mesto in navzdol; prvo je ze mojeuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
12.3.2010 13:52:46   
Angel_Tian
julka8 - če se boš dala tetovirat, ti predlagam, da se daš jeseni ali pozimi. Poleti bi namreč preveč mogla pazit zaradi sonca.

Drugače pa dober tek, si mi malo lušt naredila user posted image
Pol pa gasa nad učenje!

aninchy - dobrodošla med nami user posted image
Kar preberi malo za nazaj, boš videla, kaj vse naše tašče tudi vejo in znajo in kako so pametne user posted image Tako da dobrodošla tudi v klubu taščinih "oboževalk" user posted image user posted image

No, drugače pa še uživaj preostanek nosečnosti user posted image

moi - ja, res se nisi zastonj hvalila user posted image user posted image saj zato sem pa to tudi malo omenila (včasih treba malo stare izjave obudit) user posted image user posted image
Edino kar je, si nam malo prej začela razlagat o vajinih "besednih vojnah" kot prvotno obljubljeno user posted image
Pa naj te malo popravim - s tvojo tašči ti pripadajo kr vsaj prva tri mesta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Boga no, res se mi smiliš. Ampak ko berem, se moram kljub sočustvovanju fino nasmejat. Upam, da ne zameriš. Še predobro si predstavljam, kako to zgleda user posted image

Hvala user posted image ampak mojih podočnjakov še nihče ni tak lepo pohvalil user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
   [Brisano sporočilo]
12.3.2010 14:19:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2761
12.3.2010 16:52:17   
emibu
angel_tian-glede dragih stvari v stanovanju sva to misnla pri bani pa sva jo poveni dobilauser posted image sicer pa podaljški niso mišleni zdej ampak ko bo stanovanje tip topuser posted image glede barve am tut jst črno rdeče no sm mela preden me ni pobarvala in mi razbella pramene pršli so tko mal na oranžkasto vn ampak se ne opazi ker mi je prej sprala belilo dol tak da bo treba it popravit sam nevem kdo bo use to financiru d ne omenjam kdo mi bo zob kupu k ta pade vn hjoouser posted image user posted image

sem pa ful hepi k mi je prei ena nohtarca napisala da dela gelirne za 20 euruser posted image user posted image in prvič mi jih celo nrdi zastonj..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
12.3.2010 18:29:04   
san
ooo, kako smo lepi a_tuser posted image

podaljški... no, men pa niso všeč. pa za ta denar jih niti u snu ne bi kupila, no way

sama sem imela vedno kratke lase, potem sem pa rodila urbana, pa ni bilo časa za k frizerju in so lasje kar naenkrat zrasli. pa se ne postrižem več na kratko. če bi vedla že prej, da je z dolgimi tak žur, nič delauser posted image . s kratkimi sem si mogla pa vsak dan prat, ker je štrlel vse, pa še mastil so se mi ful, zdej so se pa kar nehaluser posted image . sedaj sem si ravno mal postrigla špice, ker sem imela dolge do sredine hrbta in mam spet mir za pol leta.

uu, emibu, to je pa res pocen banja, superuser posted image

zivepo, kar kužka boste imeli, iiiiiuser posted image

moi, ma a je tvoja tašča kaj v sorodu z mojo? mislm, moja je tud ravno taka, če ne še hujš... s tem, da se njej ne da nič dopovedat, ker je najbolj pametna in mora bit po njeno, drugače je cela štala... no, jaz pravim dokler se pogovarjata je super, pri nama je že tko hudo, da me ona ignorira in sploh ne govoriva, edin kadar me ma za nahrulit kaj, takrat pa celo govori z manouser posted image . zdej je pa itak čist zamerla, ker ji bom sina odpeljalauser posted image . no, še kakšen teden, pa bo tega konecuser posted image
tebi pa želim jeklene živceuser posted image

živjo aninčy, men so tudi vedno rok prestavili naprej, pa sem potem vedno rodila na koncu še po tistem kasnejšem user posted image

julka bravo za kolokvij. o tatujih se pa men tud sanja ne...

u, j.b. si me spomnila, da moram it v P, da se zmenim, da mi priznajo MŠ še od dveh let nazaj. edino na predavanje porod bom šla, mal dihanje vadituser posted image

kremce, jaz ne bom mela skor nič. olivno ali pa mandljevo olje, pa bepanthen in hladilno mazilo za rito, pa trdo milo in fiziološko. to je to. aja pa alkohol za vsak slučaj.

uh, katy, sej bo pa današnja noč boljšauser posted image

jaz sem danes kar prekipevala od energije, ker je bilo zunaj tako lepouser posted image . upam, da bo vikend podoben današnjemu dnevuuser posted image
no, ampak je zdej prišlo za mano in sem utrujena, mi kar oči skupi vleče

no, zdej me pa otroc že podijo
lep vikend vam želim

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
12.3.2010 18:33:24   
m_o_i
san naj tale teden cimprej mineuser posted image  povej nam, ko se bos oglasala ze z nove lokacije, da bomo vesele s tabouser posted image
zal pa takrat ne bos vec mogla tekmovat in bom egoisticno zadrzala za sebe vsa prva tri mesta podeljena by A_Tuser posted image

eno vprasanje: tole priporoceno mandljevo oz.olivno olje...nam je za nego in temence priporocala RICINUSOVO oljeuser posted image  je to ze ktera zasledila kje?!

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
12.3.2010 18:40:23   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian

Uh grozno, kak mi je pa te ta post tak čudno gor dalo user posted image
Da se zdaj niti vsega prebrat ne da - je mogoče predolg? user posted image

Preveč AAAAAAAAAAAAAAAAAAAjev v eni vrsti user posted image

Kozmetika - itak nimam še nič, ampak bom imela hladilniško mazilo iz lekarne, trdo milo in mandljevo olje (še tega bom kupila samo po potrebi). Kasneje pa bomo imeli Beauty baby od Mullerje.

Julka, poročaj kako je blo s kroglicami - predvsem me zanima, če operejo kak flek. Do sedaj še nisem slišala pozitivnih izkušenj user posted image .

San, kako to misliš, da ti priznajo MŠ user posted image Jst tud pomislila nisem, da bi šla še enkrat. 3 leta nazaj sem rodila user posted image user posted image user posted image

Drugače - naš očka je po 4ih dneh prišel domov user posted image Smo že naredili en super sprehod po sončku (no, mi2 sva dirkala peš, Žiga je pa divjal s poganjalcem).

Še eno vprašanje vsem, ki ste že oddajale papirje na CSD - kaj uni obrazec od delodajalca je treba 2 oddat (S-1)? Enega za porodniško in enega za nego, ali samo oboje skupaj obkrožiš na enem listu ter vpišeš datum od prvega dne porodniške do zadnjega nege in je to-to?
+ seveda še enega za očija

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 12.3.2010 18:51:55 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 2765
12.3.2010 19:26:54   
julka8
čeeruser posted image
moi - js sm glede temenc od svakinje slišala tko: ona je najprej uporablala za temence mandljevo olje pa ni blo glih fajn pa mnda ful premastno in ma zdej od mustele neko kremo al olje al kaj in je baje ful fajn, mustela ma mnda kozmetiko prov za tko male mnda..

kati - bom poročala kako je s kuglcami, upam da bojo fajn.. a nisi do zdej ujela kakšnih pozitovnih mnenj?user posted image no js upam da bojo za kej, jih je pa na trgu res na miljone, pol pa izber...user posted image
no grem pečt pecivo, jutr bo delavno, mormo dnevno vn zmetat, da jo bojo pol drug tedn poštimal...

lp

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
12.3.2010 19:32:43   
carly
AT pri meni je čisto isto kot pri tebi, je Taja v pol ure tolk prebrcala kot ta sedaj v dveh dneh.Pa se mi je že takrat zdelo da je bolj mirna v primerjavi s pripovedmi drugih, me ni trebuh nikoli bolel zaradi brcanja niti ni bilo moteče da ne bi mogla zaspat, no sej od rojstva dalje je pa kot živo srebro, nikoli pri miru, dokler ni sama znala migat sva pa z mojmu mogla, če je bila zbujena ni blo šans da bi lepo v naročju čičala, je mogu skos eden z njo gor pa dol hodituser posted image .Me prov zanima kako bo to rundouser posted image .

Drgač smo bili pa mi danes tudi prvič pri zobozdravniku, pri nas sami pokličejo na pregled ko je otrok mal čez eno leto star, naslednjega imamo pa še pri treh letih.Pa me je Taja prov presenetila ker je zobarci pustila da ji zobke pogleda, ker mene hoče zmetraj ugriznt ko hočem prevert če je kakšn nov zobek ven pokukal.

no zdej vas grem pa še nazaj brat, da vidim kaj ste načvekale, imam danes čas k je šel moj na fuzbal,Taja pa že spi.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
12.3.2010 19:45:46   
j.b.
Živjo bejbe!!!

No, naj vam povem, da je zivepo našla našo bajto, user posted image user posted image user posted image in je že odpeljala psička ... Za njim sem potočila solzico, ampak sem vesela da bo prišel u tako fajno familijouser posted image Tale zivepo je ena fejst "baba" - za tiste ki še ne vesteuser posted image user posted image user posted image

Greva zdej z mojmu na kkšno pijačo, mal u drušno ... Bom pol več doma ko bom rodilauser posted image Se tipkamo!!!

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
12.3.2010 20:10:14   
san
moi, ti jih z veseljem odstopimuser posted image
in bom poročala, ko bomo tam, itak!

kati, mogoče sem se narobe izrazila, moram jo it pisat... v glavnem Mš velja 5 let, če se ne motim, se pravi ti jo vpišejo v materinsko in očetu priznajo, da ima opravljeno, da je lahko pri porodu zraven. po petih letih moraš pa spet na novo delat.

zdej pa otroc delajo sceno

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
12.3.2010 20:21:58   
carly
Glede kozmetike, jaz še sedaj pri Taji samo lekarniško hladilno mazilo uporabljam pa kremo na recept olivno olje v belobazi, smo imeli probleme z alergijami in fasali atopični dermatitis, alergije sedaj kao ni več, tisti flekci pa suha koža pa še vednouser posted image .aja edino za poleti sem našla od Chiccota, faktor 50, pa se jo lahko uporablja že od začetka, no ta je bila edina da ni bila vsa flekasta po njej, Nivea, Bubchen, razne iz lekarn, to je pri nas vse odpadlo, tako da bomo tudi sedaj minimalno vso kozmetiko uporabljali.Aja mandljevega olja nisem kupovala, sem jo vedno kar z domačim olivnim mazala.

Zivepo user posted image za novega kužka.

Tašče, jaz raje ne komentiram, čeprov tako hud kot pri Moi pa trenutno ni, samo kaj ko jo morm pa skos gledat, smo v isti hiši ( vsak v svojem nadstropju) poleg tega je moj še firmo od fotra prevzel kjer tudi jaz delam in tudi ta je doma, tako da smo 24ur na dan doma, pa se tašča čist povsod vtika, more čist skos imet občutek da je najpomembnejša pa ta glavna pri hišiuser posted image .Pri nas je celo tako da poleti ko gremo na morje in nama ona hod zalivat rože v stanovanje, more čist v vsakem prostoru nekaj premaknt, pa čeprov ga jaz tip top spucam predem gremo, no pa se j če bi šla kakšn wc spucat ne bi mela nč proti, ampak ne ona more posteljo na novo postlat, čeprov je postlana, pa na kavču deko pa povštre poravnat čeprov sem jih jaz dala tako kot meni pašejo in podobno, ... poj je pa še cel teden užaljena ker jest itak mojga napizdim on pa potem njo.Ma pa škoda besed...

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
12.3.2010 20:24:36   
carly
Joj kolk enim komplicirajo glede materinske, pri nas pa samo vprašajo če smo jo obiskovali, potrdila nam na materinski itak ne dajo, niti v materinsko knjižico ne vpišejo, tako da lahko tudi sploh ne bi hodil in bi pač rekel da si.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
12.3.2010 21:43:05   
čebelica mala
Še eno vprašanje vsem, ki ste že oddajale papirje na CSD - kaj uni obrazec od delodajalca je treba 2 oddat (S-1)? Enega za porodniško in enega za nego, ali samo oboje skupaj obkrožiš na enem listu ter vpišeš datum od prvega dne porodniške do zadnjega nege in je to-to?
+ seveda še enega za očija

Oddaš samo en obrazec S-1!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
12.3.2010 22:04:45   
K_a_t_i
Čebelica mala,
user posted image
Tukaj potem obkrožim prvo in tretje ter pišem datum 24.4.10-23.4.11 (PDP 22.5.)?
Hvala!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu čebelica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
13.3.2010 7:43:05   
Aninchy
Dobro jutro! Častim eno kavico user posted image user posted image

No, jaz pa danes nepričakovano v službi... je prosila ena, če bi jo zamenjala, pa nisem mogla rečt glih ne, ker sem bla cel teden doma! user posted image No, trenutno nimam boljšega dela, kot da mal čekiram forume user posted image Sem ga pa malo usrala, sem dala gor nosečniške kavbojke, pa so mi že tako tesne sedaj!! Saj sem si že kupila nove, pa sem jih ravno dala prat, ko me je sodelavka klicala... tako, da nisem imela danes kaj za oblečt! (ker drugače skos nosim trenirke) U glavnem komaj sedim... mi kar sape zmanjkuje vmesuser posted image jooj še malo pa me bo lažje preskočiti, kot pa iti okrog mene user posted image user posted image

Lep dan vam želim vsem! Lp!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
   [Brisano sporočilo]
13.3.2010 8:40:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Aninchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?