san
|
ooo, kako smo lepi a_t podaljški... no, men pa niso všeč. pa za ta denar jih niti u snu ne bi kupila, no way sama sem imela vedno kratke lase, potem sem pa rodila urbana, pa ni bilo časa za k frizerju in so lasje kar naenkrat zrasli. pa se ne postrižem več na kratko. če bi vedla že prej, da je z dolgimi tak žur, nič dela . s kratkimi sem si mogla pa vsak dan prat, ker je štrlel vse, pa še mastil so se mi ful, zdej so se pa kar nehal . sedaj sem si ravno mal postrigla špice, ker sem imela dolge do sredine hrbta in mam spet mir za pol leta. uu, emibu, to je pa res pocen banja, super zivepo, kar kužka boste imeli, iiiii moi, ma a je tvoja tašča kaj v sorodu z mojo? mislm, moja je tud ravno taka, če ne še hujš... s tem, da se njej ne da nič dopovedat, ker je najbolj pametna in mora bit po njeno, drugače je cela štala... no, jaz pravim dokler se pogovarjata je super, pri nama je že tko hudo, da me ona ignorira in sploh ne govoriva, edin kadar me ma za nahrulit kaj, takrat pa celo govori z mano . zdej je pa itak čist zamerla, ker ji bom sina odpeljala . no, še kakšen teden, pa bo tega konec tebi pa želim jeklene živce živjo aninčy, men so tudi vedno rok prestavili naprej, pa sem potem vedno rodila na koncu še po tistem kasnejšem julka bravo za kolokvij. o tatujih se pa men tud sanja ne... u, j.b. si me spomnila, da moram it v P, da se zmenim, da mi priznajo MŠ še od dveh let nazaj. edino na predavanje porod bom šla, mal dihanje vadit kremce, jaz ne bom mela skor nič. olivno ali pa mandljevo olje, pa bepanthen in hladilno mazilo za rito, pa trdo milo in fiziološko. to je to. aja pa alkohol za vsak slučaj. uh, katy, sej bo pa današnja noč boljša jaz sem danes kar prekipevala od energije, ker je bilo zunaj tako lepo . upam, da bo vikend podoben današnjemu dnevu no, ampak je zdej prišlo za mano in sem utrujena, mi kar oči skupi vleče no, zdej me pa otroc že podijo lep vikend vam želim
|