|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.3.2010 7:07:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2801
   RE: Majčice 2010 - 2. del
15.3.2010 7:27:18   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Gromska

Sabri, tole utripanje pomeni, da se je zbudil Kolcamož user posted image !

Jp, kolcamož! user posted image Sicer pa jutro, grem zdaj zbudit juniorja, da greva v vrtec/ v službo... Mejte se! Tiste, ki lahko - IZKORISTITE SONČEK!!!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
15.3.2010 8:01:23   
yaya
Jutro,
torej danes je 1. dan mojega dopusta pred porodniško( toplic ne štejem)

4.5.2010 bomo postali družinica

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
15.3.2010 8:19:36   
julka8
jutrouser posted image -vračam kafeuser posted image user posted image user posted image user posted image
js se pa že učim, ja ja... user posted image user posted image user posted image user posted image
m_aja - čestitke za izpit!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
15.3.2010 8:36:00   
Teja K
DOBRO JUTRO

Angel, lepa frizurca... ampak neka utrujena deluješ (okol oči), hihihihi....user posted image user posted image

Moi en nasvet... daj ti malo taščo postavi na realna tla... morš takoj zdaj red naredit, če ne se ti bo zmešalo ko boš mela bebija... user posted image ... je sedaj še smešno, ampak ti ne bo več dolgo,... verjemi... govorim iz lastnih izkušenj...

Kozmetika Johnson - no pa da vam jaz povem... moja izkušnja s šamponom... Davidu sem lepo prala glavo s šampončkom, in kaj se je zgodilo... naenkrat je fasal temenice po celem lasiščku... smo jih očistili z olivnim oljem (mandljevego olje lahko včasih kakšno reakicijo povzroči, če je slučajno alergija na oreščke) in potem je bilo vse ok... ko nismo več Johnosna uporabljali... dejansko sem kasneje še prebrela, da je full agresiven šampon in ga odsvetujejo tudi tistim, ki imajo težavo s plešavostjo..

Nakupi... men še manjka voziček, banjica, previjalna mizica ali vsaj deska in pa kozmetika oz. razne škarjice, hladilna krema, nastavki za dojenje itd... v petek pa sem dobila tudi že jogi za zibko, pa kupla sem tetra plenice, sedaj moram še nabavit povijalne planice... Ali se jih dobi v Baby Centru?

Moram šibat

< Sporočilo je popravil Teja K -- 15.3.2010 8:41:44 >

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
15.3.2010 8:38:40   
Angel_Tian
Dobro jutro punce,

evo, pa se je še mene lotlo - zahripano grlo namreč user posted image
Si ga zdajle s čajem grejem, da bom potem laže govorila user posted image

Včeraj sem si naredila seznam, kaj od kozmetičnih in lekarniških pripomočkov moram nabavit. Pa me je moj vprašal, če se to dobi sploh pri nas user posted image user posted image
Seznamček je kr dolg, ampak je tolk nekih drobnarij, tako da upam, da ne bom presegla zneska, ki ga dobim namesto paketa (na seznamu je tudi sling in babyfon user posted image )

Tako, se vas lotim med delom, je danes spet gužva user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
15.3.2010 9:16:08   
emibu
Dobro jutro!

ZAjtrk:jajčka čajček in kruh z maslom mmm(kalorije)user posted image
zokni:modri z rožicami ob stranehuser posted image
kile-tut jst upam da nebo šlo čez +20 kg
sabri-tut jst sm že čutla to utripanje
nakupi-morm še enkrt čez seznam vrjetno bomo nabaul še babyfon pa tetra plenice še treba iskat pa škatlco tm k se dude not dajo...neki drobnarij še uglavnem.

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
15.3.2010 9:21:26   
bela vrtnica
Hoj!

Naj vas na hitro pozdravim. Samo še ta teden sem v službi potem pa dopust in porodniška. Imam enega fanta na uvajanju tko da je kar gužva.
Drugače smo ok. Danes imam samoplačniški 3d - upam, da se bo kaj videlo, ker zadnjič je bil v čudnem položaju in je posteljica vse prekrivala.
Me pa že vse boli od sedenja (spet ti nosečniški hemeroidi). Komaj čakam, da bo porod za mano in da vidim svojo štručko.
Glede vozička pa grem v soboto v Mb si ogledat Coletto Austin 3 in če mi bo všeč ga seveda kupimo.

Toliko za zdaj.

Pozdravčke vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 2808
15.3.2010 9:27:20   
julka8
no spet je neko zatišje... kje pa ste vse?user posted image user posted image
emibu - hvala k si mi spet lušte nardila, jamsi jajčka pečena... user posted image user posted image user posted image user posted image
zokni - črtasti v kombinaciji bela, roza, vijolčnauser posted image
seznam - kupt morm še lanolin, pol pa mnda mamo zaenkrat z večga vse..user posted image vsaj mislm da.. no pol je treba cunce oprat, pa presortirat, jooooj, posla še dost...

grem se naprej učit...user posted image

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
15.3.2010 9:54:57   
Angel_Tian
zivepo - kako kaj novi član familije? Se vas je navadil in vi njega user posted image

emibu - čist preveč picikato mamica boš, če se boš vse tolk pošlihtala user posted image user posted image user posted image
Pa ne mislit, da komu kaj ne privoščim. Tudi tebi privoščim podaljške las, če ti je to všeč. Jaz vedno samo zase povem, ko sem bolj škrt sama do sebe user posted image da raje denar kam drugam dam kot pa na sebe user posted image

san - user posted image user posted image user posted image za dolge lase. Evo, da ste me čisto prepričale, da čisto na kratko nikol ne grem user posted image
In kako sem veseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelaaaaaaaaaaaaaaaaa zate in za vse tvoje, da greste stran od tašče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dihat boš pa ti ja znala, saj ti ni prvič zdaj user posted image user posted image

moi
- ricinusovega olje nisem zasledila za odpravljanje temencev. Jaz sem ga enkrat vase sipala zaradi težav z zaprtjem (pa mi ni in ni pomagalo). Pa fuuuuuuuuuul smrdi mi, ni šans, da bi še kdaj sploh pomislila na to, da bi ga kupila, pa če se mi čreve kr zaštofajo, še manj pa da bi ga mazala bebiki po glavi.

kati - hvala za opozorilo za prpeveč AAAA-jev. Se ne bom več tako na dolgo drla, ampak s presledki user posted image

Saj vam ni treba še enkrat v MŠ ali pa hodit v P, da priznajo MŠ obiskano pred leti. Dovolj je, če imaš ob porodu zraven tisto potrdilo. Pri meni bo razlike 4 leta pa je G tudi rekla, da nihče nima kaj za komplicirat.

Glede papirjev - očitno vsaj eni, ki so število papirjev malo zmanjšali in strnili vsebino. Kar na enem vse obkrožiš user posted image

carly - točno tako. Evo, tebi in seveda tudi sebi privoščim, da bo to drugo dete tolk bolj mirno kolker je prvo bilo divje user posted image Jaz pri Tianu še kozarca vode nekak nisem imela časa it popit. Saj po eni strani je lepo, da je otrok tako živahen in da ga vse tako zanima in hoče povsod sodelovat, ampak je pa utrujajoče tudi. Mah, samo da so zdravi user posted image

user posted image user posted image user posted image za Tajin obisk pri zobozdravnici. Saj za tisto prvič povsod mnda pokličejo oz pošljejo domov, potem pa naročajo. Pa saj ok tako, da otroci že od malega spoznajo zobarje in jih ni strah it. Če bi komaj potem enkrat v OŠ šli, ko je treba že kako plombo narest, bi bilo huje, bi verjetno kr odpor dobili, pa strah jih je potem tudi bolj.

Okol tašč je res skor da škoda besed. Ampak je nekak laže, če si tule naše "dogodivščine" z njimi povemo, ker se (na žalost) še predobro razumemo.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2810
15.3.2010 10:44:59   
alfa13
Pozdravljene majčice user posted image
do zdaj sem vas samo brala zdaj se vam pa pridružujemuser posted image
Za seznam rok imam 10.05, prva nosečnost, 25 let, naslednji pregled 02.04., Maribor, pričakujemo pa fantka pa +7kg

Neposredna povezava do sporočila: 2811
15.3.2010 10:45:33   
Pingvinkica
Živjo punce,

prebiram vas kar redno, pišem pa bolj malo, ker sem v stiski glede časa...

Vidim, da imate ravno temo o kolcanju, pa bi vas vprašala tole:

Kako pogosto ve občutite kolcanje otročka v trebuščku?
Sem v 30.tednu N in meni se to zadnje čase dogaja kar pogosto, mali kolca tudi po večkrat na dan in to precej dolgo (kar po nekaj minut skupaj) in me že kar malo skrbi... ker se revčku tako kolca, da še moj trebuh v celoti poskakuje...  user posted image
Je to normalno ali je lahko zaradi tega kaj narobe?
Kaj je sploh vzrok za kolcanje?

Hvala & LP

Neposredna povezava do sporočila: 2812
15.3.2010 10:46:24   
Angel_Tian
emibu - enkrat sem že omenila, da sem čisto preveč lena za kakršnokoli mazanje s kremami. Na srečo pa se strije držijo tudi nekje stran od mene.

yaya - dopust pred prihodom bebe je torej še uspel user posted image
7 tednov pa je tudi še dovolj časa za preostale opravke. Uživaj.

divans1
- ja, na UE se urejao dokumenti. Ampak spremembo naslova bo pa tak mogu javir tudi na banko pa še kam, če ima kakšne kartice. Povsod vglavnem.

j.b.
- poglej, poglej, da vas zivepo kr s kolači razvaja user posted image user posted image In v zameno vam pol enga kosmatinca malega odpelje user posted image

m_aja - iskrene čestitke za izpit user posted image En korak dalje v neodvisnost.

gromska - sem te že malo pogrešala, ko se bolj redko javljaš. Lepo, da je bilo na pregledu vse ok.
Hihihihi, enega vidnega in enega skritega dojenčka user posted image No, vadiš pa že fino lahko imeti štručko v roki.

O porodu nekak en razmišljam, ker še nisem tako daleč. Še vedno so cotke pri mojih na podstrešju. Tak še ne smem it rodit user posted image user posted image

teja k - hvala, hvala user posted image user posted image user posted image Naj podočnjaki izdajo moje počutje, če ga že jaz sama ne user posted image

emibu - hvala, da si nas malo spomnila, na zokne smo pa res že čisto pozabile user posted image user posted image - jaz imam svetlo modre.

Včeraj me je moj vprašal, kje v sobi bo postlca za bebo stala. Pa sem mu povedala, pa še za previjalno itd. In Tian se je seveda moral vključit v ta pogovor. Je potem za vse stvari povedal, kje bodo stale. Očitno bo čisto vsak kos pohištva prestavljen user posted image user posted image user posted image

Pa našega Ollya sva včeraj mogla peljat na sprehod, da sva lahko spet en lep pisan šopek iz zvončkov in žafranov nabrala. Vrnila sva se blatna do kolen, ker je bilo povsod blato, ampak šopek pa imava na mizi. In tašča je nekak upala, da bo mali šopek dobila, vendar ji Tian nič ni hotel dati. Je rekel, da je to samo za naju user posted image user posted image user posted image

Punce - nekak za vikende (ko malo več jem kot čez teden) opažam, da mi hoče trebuh raznest. Se počutim tako napihnjeno in koža na trebuhu me začne kr srbet in pečt - od raztegovanja verjetno. Grozen občutek. In komaj diham. Pa niti sprehodi ne pomagajo. Pa tudi večkrat mi trebuh v spodnjem delu otrdi, čez teden pa občasno in tudi za manj časa. Babnce - rodit bi šla user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
15.3.2010 10:49:35   
Angel_Tian
alfa13 - dobrodošla user posted image user posted image

Hmmmmm, kje pa se fiška zadnje čase skriva? Je čisto v delo padla ali samo pridno uživa lepše vreme?

pingvinkica - žal ti glede kolcanja ne morem nič povedat, ker ga pri mojem bebiju ni. Za Tiana se pa niti ne spomnim, če ga je kaj kolcalo ali ne. mislim pa, da nima kaj bit narobe.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu alfa13)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
15.3.2010 11:27:55   
Aninchy
Heila!

Tak lepo je že sonček sijal, pa se je nenadoma ful ohladilo pa veter je začel pihat. user posted image Ugotovila sem, da mi konec meseca poteče izpit za avto... Ampak preden se jaz spravim slikat.... Že kar vidim, da bom vse na zadnje dni prestavila user posted image
Danes sem se zbudila cela polne energije, sedaj pa še pol dneva ni mimo, pa sem čisto utrujena! user posted image Popoldne grem pa še za par uric delat, tako da bo verjetno kar kriza... Jooj, kak se eni sami sebi smilimo!! user posted image

kolcanje - nekak naj bi pomagalo, če popiješ vodo in te stvari... ne vem, meni pomaga, za bebija pa ne vemuser posted image Sicer sem že slišala, da lahko mali kolca, ampak do zdaj nisem vedela, kako to zgleda. user posted image Bom od zdaj bolj opazovala hihi

zokni - (sem bolj nova, ne vem za kaj se gre, ampak očitno nek hecuser posted image ) imam črtaste v odtenkih modre user posted image

alfa13 - dobrodošla! user posted image

Jaz še delam dva tedna (polovično), potem pa tudi "na dopust"! user posted image Lep dan vam želim!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 2815
   [Brisano sporočilo]
15.3.2010 11:29:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2816
   [Brisano sporočilo]
15.3.2010 11:48:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2817
15.3.2010 12:23:40   
j.b.
Helloooooo bejbe!!!!

No, tud jest sm se sprašvala kaj pomen tisto "utripanje" u trebuščku, hecno da tudi dojenčki kolcajo. Si ga kr predstavljam kako ga meče notr po trebuhu user posted image user posted image user posted image  , bošček moj. Preveč govorimo o njih, pa se jim začne kolcat user posted image

aninchy, veš to o štunfih se je začelo, ko nas je ena punca obtožila da na tem forumu preveč pišemo, pa de se pogovarjamo o vsem drugim, le o nosečnosti ne. Pa smo me user posted image  od takrat začele javljat kakšne štunfe nosimo. No, dans so moji oranžni črtasti - taki res ful bodejo v očiuser posted image user posted image user posted image

AT, kje si pa ti žafrane pa zvončke nabirala, pri nas je še tolk snega, da je še vse belo čez in čezuser posted image user posted image . Pa tolk teško čakam da skopni, ker me zanima če mi bojo pognali letos zvončki okol bajte (sm jih lani ogrooooomno podtaknila v zemljo).

Fiska pa verjetno nima časa za nas, ker se z rošcami ukvarjauser posted image

Alfa, dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

Bela vrtnica, ful fajn da boš šla na dopust in porodniško!!! Jaz bi tut, pa delam še natanko 6 tednov (pol pa tri tedne doma in rodit). Delam preko študentskega servisa, pa bom delala tolk dolg če bom zmogla  - da še malo zaslužim ...

Zivepo, kako pa kej kosmatinec, kolker sem prebrala se s Pio skoz bolj zastoptauser posted image . Veš, naša Biba je pa bolj pridna ratala, ker nima na koga več bit ljubosumnauser posted image

Drgač sm bla ta vikend zelooo pridna, sem se zelooo sprehajala (so me včerej prov noge bolele?!). Pa še en prehladek sem staknila ... No, malo čajčka in vitaminčkov  -  ima da bo hitr bulš!
Jutr pa pregled user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2818
15.3.2010 12:26:39   
Aninchy
zivepo - sem malo prečekirala tale tvoj spletni album. user posted image user posted image user posted image res luštna tale tvoja princeska! user posted image user posted image user posted image

Zdaj si pa še malo "oddahnem" od kosila, potem pa v službo user posted image Nekam turobno vreme se je naredilo, je kaj dež napovedanuser posted image Sej fajn! - če delam, ko je sonček, pol se sama seb smilim user posted image

Lp! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 2819
15.3.2010 12:30:58   
sabri
Aaaa na kolcanje pa kar nisem pomislila, najbrž bo res to ja, aja živepo, bi ga zaznala, ker je isto kot konkretno brcanje samo, da je na enem delu in v ritmu. Super, da je abraham uspel.
julka8: hvala za kontra kafe, mi danes kar nekaj diši, bom najbrž na dva kafetka preskočla.
Teja K: povijalne se dobi v BC, ali pa Tosama, tam sem jaz šla prvo rundo kupit, saj si iz LJ ane, da maš kar blizu.
A_T: ja, frizura super, sem si te kar predstavljala nekak takole prijazno  fejst babnco, upam,da te grlo ne bo preveč bolel. Jaz sem pa zdaj se odločila, da ne bom preveč lekarniških žavb kupovala, razen kreme za ritko, fiziološko itak mam, drugo bom pa sproti. Sem pri tamali vse prej nakupila pa ta lanolin, ko sem ga pol samo šenkala naprej, ker ga nisem nič rabila, pa še drag je bil, vsaj takrat no.
alfa13: dobrodoša med nami, maš fajn nick, mi je najbolj všeč alfa med avti in 13 med ciframiuser posted image
pingnvinkica: do zdaj sem kolcanje čutila dvakrat, pa če je to to, mislim, da ni nič narobe no.
zokni: dolgočasno črni, ker izbiram med razvlečenimi, drugače mi zaradi oteklih nog zažre elastika do kosti.
kosilo: a verjamete, da sem si skuhala gres, njam, mala itak v vrtcu papa, moj cel dan v službi in si lahk privoščim nenavadno kosilo.user posted image
Danes sem si uredila na CSD za porodniško, že odnesla, konec tedna imam že dopust pred porodniško, potem pa gasa rodituser posted image .
Premišljujem ne še tolk o porodu, imam pa spet nočne more, glupe do amena, tako sem tudi pri tamali proti koncu sanjalauser posted image , zgleda da težje spim in potem kar sanjam nekaj. A ve tudi kaj sanjate?
Grem mal speglat pa počasi peš po tamalo.

Neposredna povezava do sporočila: 2820
15.3.2010 12:35:24   
Aninchy
j.b. - bi že prej komentirala, pa še ni bilo tvojega postauser posted image U glavnem, to z zokni ste se pa dobro spomnile hehehe! Kaj pa koga briga o čem čvekamouser posted image Važn, da nam je fajn! user posted image No, pri nas je tudi že sneg skoraj čisto skopnel, zvončki in trobentice so že dodobra zunaj, narcise že imajo okoli 5 cm stebla user posted image Kakšne pasme pa je tale vaša Biba? Sama sem nooora na pse, vendar ga moj user posted image noče user posted image , tako, da imam dva scartlana mačka, sedem pajčolank in enega vodnega polžka, ter pritlikavega zajčka bele barve, no, pa zdaj bom imela še dojenčka user posted image tako, da dela dost, da ne pogrešam pasje družbe... Smo pa imeli pri nas doma bernardinca (alla Bethoveenuser posted image ) pa smo ga zaradi bolezni morali dat uspavatuser posted image .

Lep dan želim vsem!!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
15.3.2010 12:38:29   
Angel_Tian
aninchy - uh user posted image user posted image izpit pa le podaljšaj ja. Jaz sem ga že pred tremi leti, tako da tukaj bo mir. Bi pa za kako osebno mogla preverit user posted image

Okol zoknov je hec ja, ampak fino, da sodeluješ, četudi nisi na tekočem s tem. Si prava majčica user posted image user posted image user posted image

zivepo - samo da je uspel abraham in da je za vami user posted image user posted image

Saj te malenkosti imam na seznamu - pač te kremice pa vatice pa ta drobiž. Ampak nisem na tekočem s cenami. Zato imam občutek, da me bosta ta obiska v lekarni in DM-u kr dosti stala, sploh če bom še sebi kako malenkost privoščla user posted image Bom pa vzela jutri seznam s sabo in vam prepišem, čeprav nekak nima nekega smisla, ker ni nič "novega". Samo te blazinice, vatice, milo, fiziološka, olje, lanolin, vložki... Ja, res so same malenkosti, ampak ko te male cifre sešteješ tudi veliko nanese user posted image user posted image user posted image

j.b. - pri nas se je sneg že lepo stopil, tu pa tam še kak kupček najdeš v kakšnem res senčnem kotu. Evo, to sva jih zdaj že drugič nabirala, po kak teloh bi mogoče lahko še na goro šla. No, bomo videli user posted image

Fiška se še ne more tolk intenzivno z rožicami ukvarjat, za one zunanje je pa še vseeno nekak prehladno se mi zdi user posted image No, se bo že oglasila, ko bo imela čas.

Jaz imam tudi jutri pregled user posted image user posted image

Še nekaj vam morem povedat. V soboto in včeraj me je zeeeeeeeeelo bolela ustnica, tak čisto tam v kotu. Ok, da se mi herpes naredi, ni nič čudnega - smo že navajeni. Ampak ne. Danes zjutraj zagledam tako belo pikico. Čisto pravi mozolj!!! Si lahko to zamislite? Mozolj na lapah? user posted image user posted image Mislim, kaj vse še jaz ne bom doživela user posted image user posted image Še stisnila sem si ga lahko (se opravičujem, ker tele "packarije" delim z vami, ampak mi je tole tolk nemogoča stvar) user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
15.3.2010 12:51:02   
Angel_Tian
sabriuser posted image user posted image lanolina jaz v prvo tudi ne bi potrebovala. Ampak ker sem ga pač kupila, sem si ga tudi zmazala gor. Saj ni velika tubica user posted image Sem pač vsake tolk časa malo napacala po bradavičkah user posted image

Gris za kosilo - super. Zakaj bi komlicirala, če ni potrebe. Jaz sem zadnjič enkrat tudi za nedeljsko kosilo naredila žgance z ocvirki in mleko. Pa me moj najprej ni resno vzel, da mislim to skuhat, ampak je verjel, ko je točno to dobil servirano user posted image user posted image
Sem pa jaz na musli zajtrkih in najraje na mlečnih večerjah - si z malim narediva čokolino user posted image

user posted image user posted image za urejeno papirovje. Mene še čaka. S porodniško začnem 21.4., imam še čas to urejat recimo do 15.4.???

Sanjam jaz večkrat kaj, ampak tudi same neke nesmiselne bedarije, ki se jih pa potem tak sploh ne spomnim. Se zgleda preveč sunkovito zbujam, da bi karkoli v glavi ostalo.

aninchy - kr že malo farmo imaš doma user posted image user posted image Tian si v novi hiši želi imeti od miške do dinozavra vse možne živali user posted image Moj pa bi rad imel neko napadalno pasmo psiča. Vendar mu to ne bo uspelo. Imamo zdaj mešanca med bernskim planšarjem in lesijem - pravi 50 kilski crtlivc in zelo priden in pameten. Ne mislim potem v strahu domov hodit, da me bo lastni pes scotal ali pa katerega od tamalih user posted image

Uj ja, trobentic je pri nas tudi polno ja, ampak tistih z malim nisva nabirala user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
15.3.2010 13:06:43   
sabri
A_T: jaz začnem s porodniško že 6.4., kaj bo to kmalu joj.
Ja, pes...moj si ga ful želi, ampak je mene nekak strah, ker je kar obveznost no, še en družinski član, mi smo pa taki cefizli, da smo na kamot in bluzimo okol. S pesekom mora pa it ali povsod zdraven ali pa da maš koga, ki ga počuva in futra, ko te ni par dni. Pa še to, moj bi ga mel tudi notri, jaz si pa notr kar ne predstavljam, kako bi to blo. Se mi pozna, da je naša familija vzgojena proti in brez živali, sploh naša dva sta proti.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2824
15.3.2010 13:08:25   
j.b.
aninchy, tut jest sm navdušena nad velikimi kosmatinci, tako imava trenutno Bibo, ki je bernska planšarka. Čeprav je trenutno čist shujšana - so jo mladički izželiuser posted image  Bo zdaj bolšuser posted image . Je pa "pametna in pridna", rada ima otrokeuser posted image . Kakšen je pa bernardinec po karakterju? (mi je tud zelo všeč).

Sabri, tudi meni je tvoje mlečno kosilo zelo všeč. Jaz sem zelo mahnjena na mleko zadnje cajte (in na navadni jogurt?!) - pa nikol nisem tolk jedla mlečnih izdelkov. Sem bla skoz bolj na salamiuser posted image user posted image  Mmmm krompirjevi žganci z ocvirki ... mmm ... dobra ideja za večerjouser posted image

AT, mozolj na ustnici??? Hja, noseča si, vse je mogočeuser posted image user posted image user posted image

Me je pravkar moj klical, in javil da gre danes z mano u MŠ!!!! Nikol še ni šel!!! Jaz sem taaaak navdušenauser posted image user posted image user posted image  Bomo previjali danesuser posted image , sicer imamo pa zadnje predavanje.

Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?