sabri
|
Aaaa na kolcanje pa kar nisem pomislila, najbrž bo res to ja, aja živepo, bi ga zaznala, ker je isto kot konkretno brcanje samo, da je na enem delu in v ritmu. Super, da je abraham uspel. julka8: hvala za kontra kafe, mi danes kar nekaj diši, bom najbrž na dva kafetka preskočla. Teja K: povijalne se dobi v BC, ali pa Tosama, tam sem jaz šla prvo rundo kupit, saj si iz LJ ane, da maš kar blizu. A_T: ja, frizura super, sem si te kar predstavljala nekak takole prijazno fejst babnco, upam,da te grlo ne bo preveč bolel. Jaz sem pa zdaj se odločila, da ne bom preveč lekarniških žavb kupovala, razen kreme za ritko, fiziološko itak mam, drugo bom pa sproti. Sem pri tamali vse prej nakupila pa ta lanolin, ko sem ga pol samo šenkala naprej, ker ga nisem nič rabila, pa še drag je bil, vsaj takrat no. alfa13: dobrodoša med nami, maš fajn nick, mi je najbolj všeč alfa med avti in 13 med ciframi pingnvinkica: do zdaj sem kolcanje čutila dvakrat, pa če je to to, mislim, da ni nič narobe no. zokni: dolgočasno črni, ker izbiram med razvlečenimi, drugače mi zaradi oteklih nog zažre elastika do kosti. kosilo: a verjamete, da sem si skuhala gres, njam, mala itak v vrtcu papa, moj cel dan v službi in si lahk privoščim nenavadno kosilo. Danes sem si uredila na CSD za porodniško, že odnesla, konec tedna imam že dopust pred porodniško, potem pa gasa rodit . Premišljujem ne še tolk o porodu, imam pa spet nočne more, glupe do amena, tako sem tudi pri tamali proti koncu sanjala , zgleda da težje spim in potem kar sanjam nekaj. A ve tudi kaj sanjate? Grem mal speglat pa počasi peš po tamalo.
|