|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Počitnice Ćiovo vila Tina
14.3.2010 22:14:43   
franci5
Letos imamo namen letovati na Ćiovu. V oko mi je padel zasebni hotel VILA TINA. Zanima me če je že kdo letoval na otoku ali v tem hotelu. Zanima me čim več podrobnosti.  Ali ima kdo tudi kakšno fotko plaže in okolice?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Počitnice Ćiovo vila Tina
15.3.2010 9:13:18   
kajajaka
živjo
Vile Tina ne poznam, sem pa bila že večkrat na Čiovu in je krasno. Malo divje - ni nekih urejenih plaž, ampak peščeno vzdolž celega otoka -na strani proti celini - vse do Slatin. V kateren kraju (vasi) pa je vila Tina?
Sicer bi Čiovu težko rekli otok- je samo par deset metrov od celin in ga povezuje most s kopnim - z mestom Trogir, ki je eno najlepših starih mest na Jadranu. Po googlu poišči Trogir, Čiovo, pa ti bo en kup slikic in opisov ven vrglo...
Lep dopust vam želim (saj drugačen na Čiovu skoraj ne more biti) user posted image

(odgovor članu franci5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Počitnice Ćiovo vila Tina
15.3.2010 17:21:54   
Ribi Bibi
Bodi pozorna kje na Ćiovu točno ta hotel je. Če je takoj čez most skozi Trogir ali kmalu za njim, ti ga ne svetujem. Tam je vse prezidano, prenaseljeno in totalna gužva, plaža pa gleda direkt na ladjedelnico. Če je lociran kjerkoli drugje, ga toplo priporočam si se popolnoma stinjam s prejšnjim postom. Pa lep dopust user posted image

_____________________________

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Počitnice Ćiovo vila Tina
15.3.2010 18:55:38   
franci5
Hotel Vila Tina se nahaja v kraju Arbanija. Po karti sodeč je to čez most levo, kakšnih 4 do 5 km. Slatine pa so še kakih 2km naprej. Nahaja se tik ob morju, zgleda da je med objektom in plažo še cesta, plaža pa nima sence, ker dajejo senčnike in podlogo svojim gostom. Ali vam je znana še kaka druga privat lokacija, kjer bi imeli polpenzion(moja pravi, da gre na dopust, zato apartma odpade)

Pa lep dan želim

(odgovor članu Ribi Bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Počitnice Ćiovo vila Tina
15.3.2010 20:12:32   
Anonimen
Jaz sem bila 2 leti nazaj v Slatinah ... tam je ona plža z lokalčkom prav fina ... veliko sence in veliko sonca, otroško igrišče pa cesta je malo umaknjena stran od vode ... le kamni so bol veki in je skoraj nemogoče it v vodo brez čevljev ... v Arbaniji je pa plaža res čisto stisnjena med morjem in cesto pa skoraj nobene sence ni. Je pa res tam nenormalna gneča med sezono ... zvečer se v Trogir ni dalo z avtom pridt, ko smo šli pa domou, smo pa rabili 2 uri, da smo iz otoka in mimo Trogira prišli pa je vsega skupaj max. 10km.

(odgovor članu franci5)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Počitnice Ćiovo vila Tina
15.3.2010 20:13:31   
Ribi Bibi
Ups, sem te kar "poženščila". user posted image Se opravičujem. Arbanija je lepa, ima peščene plaže in lepo morje. Problem je Okrug, to je na desno stran čez most in okrog ovinka user posted image .

_____________________________

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu franci5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Počitnice Ćiovo vila Tina
15.3.2010 20:17:15   
Ribi Bibi
Ja, to je pa res, kar pravi Otika. Nikakor ni priporočljivo v sezoni (niti še septembra) it kakorkoli z avtom v Trogir, ker je totalen stau. Vedno. Sta pač oba mostova ozko grlo. Bolj fino je it z avtom do roba mesta, potem pa 10 minut peš, kot pa se v gužvo rinit.

_____________________________

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu Ribi Bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Počitnice Ćiovo vila Tina
16.3.2010 16:32:40   
franci5
Kje v Slatinahuser posted image pa ste bili?A imaš še naslov?  A je tam več borovčkov in sence? Kakšna je plaža? Ste imeli apartma ali penzion?

Sem pa res firbčen a ne?

(odgovor članu Ribi Bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Počitnice Ćiovo vila Tina
16.3.2010 17:20:19   
Anonimen
Prijatelji co bili direkt nad to plažo s kafičem v enem malo večjem kompleksu apartmajev (cca. 8 apartmajev), parkirišče so imeli v senci, balokon popoldne v senci in so bili zelo zadovoljni ... samo ne vem kako se tem apartmajem reče ... midva sva bila pa še kakih 300m naprej samo sva imela park plac in balkon na soncu pa tečno lastnico apartmajev. Na plaži je precej sence pa lokalček s hrano in pijačo je zraven sama plaža so tai 2cm kamenčki, samo v vodi so pa malo večji kamni ampak z čevlji za v bodo se je dalo lepo not pridt, je pa tut pomol zraven. Men je bila plaža ok ... ni pa to dopust, da bi zvečer ful ven v mesto hodil ... smo probali enkrat pa smo morali avto pustiti sigurno za 30 minut hoje ven iz mesta gužv pa nenormalna.

Bom prijatelje uprašala, če imajo še naslov apartmajev ...

(odgovor članu franci5)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Počitnice Ćiovo vila Tina
16.3.2010 23:40:52   
franci5
No dej vprašaj, pa če imajo še kake fotke.

Zdej mam pa dost za dons, moram spat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Počitnice Ćiovo vila Tina
17.3.2010 8:40:05   
Anonimen
Prijateljici sem učeri zvečer poslala meil pa zdaj čakam na ogovor ... slike njihovega apartmaja nimam, imam pa eno fotko kjr se plaža vidi, samo sem folk na njej malo zameglila user posted image ... za našimi hrbti je bil pa borov gozdiček in v njem lokalček. Gneča na plaži ni bila pretirana.

user posted image

(odgovor članu franci5)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Počitnice Ćiovo vila Tina
18.3.2010 20:11:17   
franci5
Otika a je že kaj novega, a imaš naslov?. Ja plažo pa morje vidim, borovga gozdička pa bifejčka pa ne.



V katerem kraju pa si bila ti Kajajaka???????????????

Se slišmo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Počitnice Ćiovo vila Tina
18.3.2010 23:03:07   
Anonimen
Ne ni mi še odgovorila ... 

(odgovor članu franci5)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Počitnice Ćiovo vila Tina
1.4.2010 9:43:45   
Natty5284
franci5, če te karkoli zanima ali interesira...Imam tudi jaz poznanstvo na Čiovu...Okrug Donji...lepi in cenovno ugodni apartmaji, prijazni domačini.Za več informacij in za slike me kontaktirajte...Vile Tina pa na žalost ne poznam, ker že vsa leta hodimo v te apartmaje...

_____________________________

Lp Natty

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?