DanijelaNeli
|
Čer! Še malo prebrskam tukaj,kaj se dogaja... đanika...tiste ki imajo Maxi Cosi Muro-so zelo zadovoljne,ker se baje ful hitro in lepo zloži..v eni roki lahko držiš otroka,z drugo ga zložiš in daš v avto. joie...sem že videla v živo porod z vakumom in mi ni bil fanj,res.Vem,da ga ne delajo pogosto in le v skrajnih primerih... Amapk otrok mora it ven,in če že pridejo komplikacije,ko ni druge variante,je treba tudi to sprejet. Dobrodošle nove Danes sem imela prvo akcijo na cunje za .Pri mami sem našla dve veliki škatli cunj,plenic od ta male... In sem bila 100%,da sem jih sestrični posodla...pa je blo še vse doma. Nekaj je nevtralnih barv,nekaj pa roza.Roza sem takrat kupila vse po porodu,ker pred porodom sem imela en sam roza komletek,ker nismo vedeli spola. Martinčka...bi blo super,če bi lahko imele tak aparatek kot AS/3d? Glede razlage sanj,pa nam boš sama mogla sporočit ali si sanjla prav Balem...hvala za poročilo.Koliko so te prišli? O glede hrane pa je pri meni tako...,da imam nekam normalen apetit.Kakšen krat ko imam skuhano kosilo,mi se ne da niti ga jest.Ker se že "najem" med kuhanjem. Najbolj mi pašejo razne juhe(porova,cvetačna,goveja,grahova)...doma narejene.Pa solato sem navalila na ledenko in motovilec. Sadje pa mi pašejo citrusi,jabolka...banane niti ne jem,ker so OH+ in kar redijo. Komaj čakam poletje ko bodo lubenice!
|