|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *mRRhe2010*
17.3.2010 20:31:21   
Klemy82
Čerčka!

Šorti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful ful ful držim pesti za tvojga očeta!!!!

Drugače pa... oddelala svoje, mah...bolj odsedela svoje, promet pa brezzveze komentirat.... bo se šef izprsil v ponedeljek... res je poden od podna, pa še bolj čudno izpade, ker punca zjutraj pa kar spravi nekaj skupaj...popoldne pa  mrkne folk nekam in ni žive duše več. Upam, da bo jutri zjutraj kaj bolje, drugače me bo šefe res poslal nekam.user posted image

Jst.

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
17.3.2010 22:56:02   
Colt
Hi Girls, Im hoooome :)

http://www.youtube.com/watch?v=NnWkTkukwEA

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
18.3.2010 7:56:51   
gita10
Dobro jutro . Shorty upam, da bo s tvojim očetom vse uredu- držim pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
18.3.2010 8:06:54   
hektorina
Dobro jutro! Z mislimi sem s tabo Shorty in tvojim atijem. Čimprej prosim javi, da je cse o.k.. user posted image

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
18.3.2010 8:08:37   
Anonimen
shortyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutro babe.
dajte mi nek povedat. me matra firbec. saj sem odprla temo....user posted image

a imate najlepse otroke? ali je v razredu ali vrtcu kak lepsi od vasega. ker moja 2 sta najlepsa!
samo zdj ne vem. a to zato, ker je moj, al sta res lepa?user posted image

(odgovor članu hektorina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1305
18.3.2010 8:17:22   
hektorina
Miška, potrjeno imaš lepa sinova! Pa, da ne govorim o lepotički Nini! Verjamem, da sta daaaaleč najlepša. Je pa tu v MB še en fantek, ki je približno enako lep, kot tvoji otroci. In, če moj mali ne bo zrastel v enga "narcisa", pol pa tud ne vem... Vsak dan mu 100_x_ povem:Kak si pa ti lep... Ja take smo mame.

Verjamem pa, da je vsaka mama navdušena tako nad lepoto svojega otroka, kot tudi na tisoč malih stvari, ki so povezane z njim. To dobiš v paketu, skupaj s tem, ko postaneš "mama"!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
18.3.2010 8:19:52   
Anonimen
ja, hektorina.
samo itak bi rekla, da je moj lep. tud ce ti ne bi bil. valda ne bo nihce rekel mamici....oi! ej ta tvoj mali mi je pa ful čuden!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1307
18.3.2010 8:22:10   
hektorina
Ne MIŠ, nisi objektivna. Pol bom pa rekla tako...ti si "malo čudna"-tvoji otroci pa so (HB) res lepi. Pa poleg tega je (vsaj za Domna vem) fejst poba! Škoda da nimam hčere. Bi bla z veseljem njegova tašča... Aja tu je problem, pol bi bla ti tašča moji hčerki. Ojoj...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
18.3.2010 8:23:00   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1309
18.3.2010 8:24:20   
Anonimen
hejtorinca draga moja....
ne govori prehitro. kakor mi je znano, imas fantica kaksno leto starejsega od moje hcerke!
da ne bove res v zlahti!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1310
18.3.2010 8:26:49   
hektorina
Ti mater, to sem pa pozabila...user posted image . Glej tak je... sem pripravljena za srečo najinih otrok-tud tebe prenašat. Pa saj maš svojo metlo! Jo mam jaz tud, tak da ne bo kreganjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
18.3.2010 8:31:09   
Anonimen
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1312
18.3.2010 9:06:05   
hektorina
Sem menjala svoj podpis - po včerajšnjem velikem izpostavljanju tveganju za migrenski glavobol. Neznansko uživam v okusu čokolade! Pa ne rabim 100 g doze. Sploh ne. Kakšen košček, da užitek traja vsaj približno tako dolgo, kot če recimo trgaš papir A4 format na pol. user posted image Po dolžini... user posted image

Je pa problem, ker mi čokolada in sir (potrjeno) povzročata migrenske napade. Ampak, po včerajšnjem užitku je danes vse o.k. Mogoče mi pomaga nov podpis.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
18.3.2010 9:18:58   
Arwenko
Jutro mRRhe...

nič novega pri meni, počasi se mentalno pripravljam na dopust, storilnost v službi pada, adrenalina ni, komaj čakam že.

Rabim pa nasvet...rabim eno ali dve fajn knjigi za na dopust zraven, prosim za ideje? Aja, pogoji, ne sme stat ravno celo premoženje, pa v mb jo moram kupit danes ali jutri, tako da kakšno naročane po amazonih odpade. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1314
18.3.2010 9:23:46   
hektorina
Zakaj pa moraš kupit knjige? Ne bi šla v knjižnico?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
18.3.2010 9:25:59   
Arwenko
Ne, ne maram knjižnice, me preveč asocirira na faks user posted image

Ne vem, jaz imam rada knjige in si jih zelo rada kupim, tako da ne vem, enostavno mi je to ljubša varianta, kot pa tiste ki so šle že čez 100 rok. Drugo je ne vem, če je res kaj dragega pa to, ampak trenutno sploh menda nisem član v nobeni knjižnjici.

Neposredna povezava do sporočila: 1316
18.3.2010 9:31:47   
hektorina
Čist tako lahko branje je meni knjiga Trije možje v čolnu da o psu niti ne govorimo, fina zadeva, total nezahtevna. Malo manj lahka, a vseeno "dobra" je Živalska farma. Sicer pa Arwenko okusi so total mešani, tak, da bo težko tak na daljavouser posted image .

Jaz pa sem trenutno "zakopana" v knjige o Medotu Jaki, pa v Nodije, pa Pinke polonke...user posted image . Toplo priporočam. Res lahko branje. Pa Medu Jaki lahko pomagaš istočasno po hiši iskat račkouser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
18.3.2010 9:43:23   
madela
Dan user posted image

Arwenko,jaz ti lahko priporočam knjigi:

Mary Higgins Clark-Deklici v modrem

Khaled Hosseini-Tisoč veličastnih sonc

Obe knjigi sta mi bili zelo všeč in mislim,da ju boš brez problema dobila v knjigarni. Če želiš ti pa ju lahko tudi jaz posodim user posted image

< Sporočilo je popravil madela -- 18.3.2010 9:44:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 1318
18.3.2010 9:45:06   
madela
Shorty,je že kaj novega? Držim pesti,da bo vse v redu user posted image user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
18.3.2010 9:54:35   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: madela

Shorty,je že kaj novega? Držim pesti,da bo vse v redu user posted image user posted image
ne uspem priklicat na intenzivno, meša se mi!!!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
18.3.2010 9:58:18   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

Ojej,s telefoni pa dobro vem,kako je. Kar vztrajaj,enkrat bodo že dvignili telefon user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
18.3.2010 9:58:54   
hektorina
Zdrži punca, vem da je zrabljena fraza, ampak zdaj moraš biti močna. Tudi zanj. Tisto o dobrem koncu pa še vedno velja, veš?! Probaj razmišljat pozitivno. Vem, da ni lahko, ker sem že bila v "tvoji koži".

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
18.3.2010 10:08:20   
Arwenko

Dan user posted image

Arwenko,jaz ti lahko priporočam knjigi:

Mary Higgins Clark-Deklici v modrem

Khaled Hosseini-Tisoč veličastnih sonc

Obe knjigi sta mi bili zelo všeč in mislim,da ju boš brez problema dobila v knjigarni. Če želiš ti pa ju lahko tudi jaz posodim user posted image

Ta prvo se mi zdi da sem že brala, ne vem, bi morala pogledat. Za drugo bom pa preverila. Pomoje bom šla danes v knjigarno po službi, pa se malo razgledala, da vidim, če mi kaj pade v oči no.

Hmmm, drugače kaj kupujem jaz, za takšno počitniško branje kakšne kriminalne romane, ful mi je všeč Cris Ryan recimo, drugače pa so mi lušne bile te variante Shopacholic (ne vem kak je slovenski prevod, ker imam vse v angleščini), tole kaj je zdaj tudi film bil lani, saj veste, pa od te pisateljice Kinsella so tudi druge luštne, imam vse v angleščini. Zdaj nazadnje sem brala to novo od Dan Browna, pa neko The perfect Spy, ki mi pa ni bila všeč.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
18.3.2010 10:08:45   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

Shorty še vedno držimo pesti, res upamo, da bo vse ok.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
18.3.2010 10:32:37   
noranate
Hej dekline user posted image , sem že čvekala in zalivala grlo s kofetkom, sedaj pa kuham, mal pospravljam, gledam ven in čakam sonček, sem fulll depresivna. Šla bi ven kaj delat, pa nimam nobene volje k je tolk sivo in mrko vreme. Tega dežja mam že poln kufruser posted image . Šla bi na vrt delaaaaatttttuser posted image , pa še ne greuser posted image .
Shorty, upam da je z očkom boljš user posted image .
Arwenko, priporočam bolj sodoben krim. roman Težave na visokih petah, pa še mal erotike je not, tolk za popestritev dopustauser posted image .

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Strahi bližajočega se poroda
Uredništvo RR

Dragi bodoči starši. Česa vas je najbolj strah glede bližajočega se poroda?

Ali bom v porodnišnico prišla pravočasno. (8%)

Dolžine poroda. (8%)

Bolečine. (18%)

Prereza presredka ali raztrganin. (10%)

Zapletov in posledic za moje zdravje. (4%)

Zapletov in posledic za zdravje otroka. (51%)

Število vseh glasov: 125

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!