|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *mRRhe2010*
18.3.2010 10:57:22   
Arwenko
Zdajle gledam malo te knjige, tale Tisoč veličastnih sonc ni ravno po mojem okusu, čeprav verjamem da je dobra. Mi tale težave na visokaih petah pa zelo diši, samo ko gledam da hočejo met 29 eur za to knigo, pa kaj so normalni, v angleščini stane 10-15 evrov, upam da jo bom kje dobila. Če ne pa ne vem, bom počakala, pa si mogoče gori kaj kupim. 

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
18.3.2010 11:07:41   
Kerensa*
Dobro jutro. user posted image

Shorty - si uspela priklicati KC?

Miška - jaz nimam najlepših otrok, sta pa meni najbolj všeč. user posted image

Arwenko - jaz trenutno berem "Strastna zapravljivka". user posted image

Drugače pa... spat sem šla ob treh zjutraj. Vrgla sem se v rodoslovje in sestavljala družinsko drevo. Ugotovila sem, da moram nekako priti do poročnega lista moje babice in dedka. Vse lepo in prav, če ta poročni list ne bi bil v Bosni! user posted image Če mi moja VIP veza na slovenskem veleposlaništvu v Sarajevo ne bo pomagala, potem si lahko vzamem samo še tri dni dopusta in se usedem na vlak.

Ta dobra novička pa je, da sem danes ob 16:30 naročena v kozmetičnem salonu za moje prve gelirane nohte v življenju. Yeeey.
user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
18.3.2010 11:14:26   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Arwenko - jaz trenutno berem "Strastna zapravljivka". user posted image

Ja, to so super knjige, jaz sem jih brala ene 3 leta nazaj, sem si na letališču kupla celo serijo, vseh 5 nadaljevanj v angleščini in sem jih "požrla" v dobrem tednu dni.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
18.3.2010 11:15:20   
Kerensa*
A 5 jih je? Jaz sem v Sparu videla samo 3 (in imam danes namen iti po 2. in 3. del)...

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
18.3.2010 11:20:27   
Arwenko
Mislim da še niso vse prevedene no...angleške so naslednje:
Confession of a shopacholic (to je prvi del)
Shopacholic Abroad (ko gre v NY)
Shopaholic Ties The Knot (poroka)
Shopaholi & SIster (s sestro)
Shopaholic & Babc (dobi otroka)

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
18.3.2010 11:21:27   
Arwenko
aja, mam pa tudi še dve ali tri druge knjige te avtorice, pa so vse super. Sem pa zdaj videla, da je ravno neke nove izdala, moram prečekirat če jih kje najdem. 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
18.3.2010 11:27:41   
hektorina

A 5 jih je? Jaz sem v Sparu videla samo 3 (in imam danes namen iti po 2. in 3. del)...

Kerensa, prste stran. To boš šele šopingirala. Za take kot si ti bi morali prepovedat ponatise! Kamoli več nadaljevanj biblij za šopinguser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
18.3.2010 11:30:35   
noranate
Strastna zapravljivka, teh best user posted image user posted image user posted image . Sva se s tastarejšo hčero lani na plaži tolk na glas režali, da je bil komentar: ove Slovenke su totalno prolupale.user posted image .
drgač pa, kaj čem rečt, oči fejst, dekline krasne, mami za porabit, me super familyuser posted image .

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
18.3.2010 11:30:57   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina
biblij za šoping

Hvala za idejo - nekaj takšnega bi lahko jaz sama napisala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1334
18.3.2010 11:32:59   
Shorty_

sem ati je malo bolje še vedno rabim pozitivno energijouser posted image Hvala vsem!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
18.3.2010 11:34:33   
noranate
Shorty, energija mRRh je the best in pomaga bolj kot bioenergija al kaka vesoljna....user posted image . Sem vesela zate in očija, držim pesti user posted image .

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
18.3.2010 11:36:49   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

sem ati je malo bolje še vedno rabim pozitivno energijouser posted image Hvala vsem!

Ati bo kmalu čisto o.k.. Verjami! Bo, mora bit!!!

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
18.3.2010 11:38:15   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: hektorina
biblij za šoping

Hvala za idejo - nekaj takšnega bi lahko jaz sama napisala. user posted image

Ja pa preden se lotiš pisanja pa nujno rabiš nov računalnik, pa mapice, pa držala za svinčnike, pa tak fensi pisateljski stol, pa po navdih v Pariz bi lahko šla....user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
18.3.2010 11:43:17   
Kerensa*
Shorty - jaz še kar držim pesti.

Hektorina - saj v shopping za mape, držala, svinčnike in ostale pisarniške potrebščine moram pa tako ali tako iti v kratkem. Fancy mizo in stol sedaj imam (črno-srebrna kombinacija), vse našteto pa "moram" nabaviti zaradi sestavljanja družinskega drevesa
.

Neposredna povezava do sporočila: 1339
18.3.2010 11:44:42   
noranate
Kerensa, moja hčera ma tud črno srebrno kombinacijo, mata enak okususer posted image . Potem pa še bordo rdeča stena. Huda kombinacija.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
18.3.2010 11:47:35   
hektorina
Pol pa le glej, da ne boš tu popuščala. Drži se smernice:črno-srebrno, pa naj stane kolko čeuser posted image . Pri iskanju vej, korenin in listov svojega družinskega drevesa pa ti želim veliko sreče.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
18.3.2010 11:51:35   
noranate
Jaz se pa držim stran od družinskega drevesa, ker sem ga raziskovala v srednji šoli in sem prišla do tega, da sem celo žlahta Mađarskemu plemstvuuser posted image . Mi je bla tolk slava v glavo udarla, da sem nosila glavo pokonc visoko kot žirafa user posted image . Saj zato sem tud mela tisto leto popravca user posted image , k se nikakor nisem mogla prizemljit.

Neposredna povezava do sporočila: 1342
18.3.2010 12:02:22   
Kerensa*
Jaz sem do sedaj uspela ugotoviti, da se očitno (nimam pa še 100%-nega potrdila) v sorodu z lastniki edinega hotela s 5-imi zvezdicami v Mostarju, sorodnica tistega, ki je leta 18?? sezidal Grand hotel na Bledu in sorodnica blejskega izumitelja, ki je danes priznan po vsem svetu in se valja v milijonih €.

Zdaj moram pa dokazila o tem najti
.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
18.3.2010 12:05:21   
sergy
O živjo polsestrica:)

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
18.3.2010 12:06:12   
hektorina
Evo Kerensa, proračun za odkrivanje svojega porekla lahko zelo razteeeeegneš, glede na potencialne plačnike s katerimi si v "žlahti"user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
18.3.2010 12:06:37   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: sergy

user posted image user posted image

(odgovor članu sergy)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
18.3.2010 12:09:35   
Kerensa*

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sergy)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
18.3.2010 12:13:49   
noranate
Berem: plačilo izleta srednješolcev v Nemčijo bo 175 eur, razdeljeno na 3 položnice. Vse tri se plačajo pred odhodom.
Do tu vse štima. Potem pa: naknadne stroške prevoza in izleta plačate po vrnitvi otrok.user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne razumem, saj izlet traja 3 dni, sama vožnja, vmes bodo samo prespal v gostiščih, hrano bodo sprot kupoval, kakšni neki stroški. user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
18.3.2010 12:13:58   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1349
18.3.2010 12:59:32   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Do tu vse štima. Potem pa: naknadne stroške prevoza in izleta plačate po vrnitvi otrok.user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne razumem,

Vsi ostali stroški, ki bojo nastali, če se bo mladina odločila kaj uničit. Na tri položniceuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Varanje
josephine27

Je seks prek interneta z neznancem varanje?

da (85%)

ne (7%)

ne vem (8%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!