|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
23.3.2010 10:04:49   
ledenka

jutro user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sonchek83

Ledenka, jutri ob pol enih? A sprehodek al kavica? Al kar oboje?user posted image user posted image

kavica definitivno, glede sprehoda pa se bomo zmenle user posted image sam upam, da bo ok vreme!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Sonchek83)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
23.3.2010 10:10:44   
lenybaby

IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca

lenybaby, joj js vedno vsem zavidam, ki ne rabijo kuhatuser posted image
te ture, ki jo omenjaš, pa še nisem prevozičkala....hm, bova šle skupi ok?user posted image Lauri pa kar paše to tresenje...no, zdej ne vem, kaki "kamenčki/kamni" so na tej potki, ki jo omenjaš?user posted image

Hehe, luštn mi je, kaj! user posted image Jah mama je rekla da ma lohk ona komot ta malga če bi jst kuhala! user posted image Pa mali ne prenese preveč nobenga razen mene trenutno tko da.... js pa u jok in na drevo! user posted image

Ja itaq bove šle skupi! Nazadnje sm šla js tm peški, kaj je pa zdej čez zimo ratal tud ne vem tko da magari si bom vzela en dan cajt pa jo mal z biciklm prevozla pa da vidmo pr čem smo. Fino je k pridš dol čist do Save pa ma neka kmetija krave pa konje tm zuni na pašniku tko da je tud kej za vidt (polet sicer, ne vem kdaj jih zdej dajo ven user posted image ). Ti javim kako pa kaj! user posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
23.3.2010 20:45:30   
ledenka
bi blo čist fajn, če bi se danes dobile v ZOOju user posted image sem rekla, da vremenarjem ni za verjet user posted image upajmo torej na sonce do konca tedna user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
23.3.2010 22:14:22   
Lupinca
čer

dans mamo pa mal zatišja tukaj.
sej js tud nimam nič pametnega za povedatuser posted image

lenybaby, no super! js mam končke ful rada in mala je zdej že v šp. delu vozička, pa jih bo mogoče tud ona že registriralauser posted image
dobra si ej...na kolo. js nimam ne cajta, ne energije. sva se ko imam prost čas, ful s kavčem zbilažalauser posted image

vremenarji...mater je lilo dons a ne?user posted image user posted image js sem pa še mojmu rekla, da zutri ne rabi vozička in avta ven dajat, ker bo itak dež...mhm...in je bil voziček z njim v službi, midve pa notr. user posted image

aja da še vas prašam...a mislte da je lahko kaj narobe, ker ima moja žabica kar nek puhek na luliki???user posted image dons sem pol itak doktorat šla delat na googla iz tega...pa itak vedno prideš z vsemi znaki do najhujših bolezni..

lepo nočko vsem

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
23.3.2010 22:19:00   
Lupinca
sonchek...zakaj pa si šla k dohterju? nič nisi omenla dans..user posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
24.3.2010 8:32:03   
ledenka
dobro jutro!

sonchek,velja za kavico? user posted image živa je še neodločena user posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
24.3.2010 9:04:48   
Sonchek83

IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca

sonchek...zakaj pa si šla k dohterju? nič nisi omenla dans..user posted image

Jutrouser posted image

Nič takega ni bilo, samo urin sva spet morale it dat, ker so ga že dvakrat nepravilno odvzeliuser posted image

Ledenka, jaz sem še vedno za kavico. Kje in ob kolkih??user posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
24.3.2010 9:06:48   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

bi blo čist fajn, če bi se danes dobile v ZOOju user posted image sem rekla, da vremenarjem ni za verjet user posted image upajmo torej na sonce do konca tedna user posted image

ups...si mela prav...ceprav pri meni je dez padal ves - tam do ene enajstih...pol kako uro kasneje pa prelep soncekuser posted image

za jutri se trudim da si organiziram vse in da pridem...user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
24.3.2010 9:13:43   
ledenka
katrinka, super user posted image

sonchek, kar ob 12.30 pred gradom?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
24.3.2010 9:17:00   
Sonchek83

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

katrinka, super user posted image

sonchek, kar ob 12.30 pred gradom?

Velauser posted image Prideve z rdečim ferrarijemuser posted image

Katrinka
, jutri pa upam, da ti res rata. Napni vse sileuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
24.3.2010 10:17:18   
Sonchek83
Ledenka, nič ne bo danesuser posted image So me pravkar klicali iz zdravstvenega doma, da moram tja. Zdaj čakam, da se princeska zbudi iz lepotnega spanca potem pa direktiva tja in nimam pojma kako dolgo bo trajalo.

Neposredna povezava do sporočila: 2561
24.3.2010 10:23:22   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Sonchek83

Ledenka, nič ne bo danesuser posted image So me pravkar klicali iz zdravstvenega doma, da moram tja. Zdaj čakam, da se princeska zbudi iz lepotnega spanca potem pa direktiva tja in nimam pojma kako dolgo bo trajalo.

dobro opravita! user posted image user posted image user posted image pridita pa jutri do ZOOja, če vama rata user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2562
24.3.2010 11:21:35   
katrinka
a bi katera regrat...no ce ga bo katera delala naj ga se meni...pa potem poslje po ekspres postiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
24.3.2010 15:23:23   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

a bi katera regrat...no ce ga bo katera delala naj ga se meni...pa potem poslje po ekspres postiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
lani sem ga pojedla eno tono... letos pa ni neke panike. je predolgo treba prat, pa mi M. ne da toliko miru user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
24.3.2010 15:52:48   
anci banci
ojla... jutri potem ob 12h v ZOO, s Svitom prideva(ob 10 imam sicer zobarja, amapk do takrat bom pa že verjetno končala)... kakor vem pride tud vim

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
24.3.2010 16:08:56   
nmagk
Evo šit,če mam cajt mi pa kdo zboli.Lepo se imejte jutri v ZOO-ju.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
24.3.2010 16:16:48   
ledenka
user posted image user posted image user posted image zgleda že dobra udeležba user posted image

nmagk, bomo mislili na tebe user posted image

eno opozorilo - kafič menda NE DELA, tako da si moramo hrano in pijačo prinest zraven!

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
25.3.2010 8:31:02   
katrinka
dobro jutrouser posted image

user posted image

vse naj naj mamice ob nasem dnevuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mene zal ne bo...se ne pocutim najbolje...me je ze vceraj spikalo - najbrz le maternica se siri samo mi ful pase ce lezim...upam da razumete, mi je ful hudo k vas bo tok jaz pa zamudila...pa drugicuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
25.3.2010 9:40:38   
ledenka
čestitke za materinski dan

user posted image
katrinka, škoda user posted image te bomo pogrešale!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
25.3.2010 10:16:10   
lenybaby
Čestitke mamice!!! user posted image

Pol vela za 12.? Sicer ni sončka sam toplo je pa kr - men kaže 15 stopinj zuni! user posted image Se vidmo!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
25.3.2010 10:18:51   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: lenybaby

Čestitke mamice!!! user posted image

Pol vela za 12.? Sicer ni sončka sam toplo je pa kr - men kaže 15 stopinj zuni! user posted image Se vidmo!

seveda vela user posted image

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
25.3.2010 10:29:31   
Anonimen
joj nikakor se ne morm odločit, če naj prideva midva tudi al ne... Dela mam čez glavo, ampak se mi toooook ne da user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2572
25.3.2010 10:31:19   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

joj nikakor se ne morm odločit, če naj prideva midva tudi al ne... Dela mam čez glavo, ampak se mi toooook ne da user posted image user posted image user posted image

se boš morala kar sama odločit user posted image jaz sem za to, da prideš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
25.3.2010 10:33:32   
Anonimen
joj pa kok bi rada... mal odklopa user posted image

No bom vidla kdaj se Žiga zbudi user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2574
25.3.2010 10:43:18   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

joj pa kok bi rada... mal odklopa user posted image

No bom vidla kdaj se Žiga zbudi user posted image

user posted image boš videla!

M. tudi spi, se grem oblečt, potem bova pa morala počasi it.rabiva sigurno pol ure, če ne več

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

Prvi UZ v nosečnosti
MioBambino

V katerem tednu (primer:7 2/7 je 8.teden) ste imele prvi UZ v nosečnosti, da se je že videl srček?

5 (13%)

6 (13%)

7 (19%)

8 (29%)

9 (12%)

10 ali več (14%)

Število vseh glasov: 219

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!