katrinka
|
sivilja - ufff ti bos pa se nekaj casa doma - bosta skupaj zaceli novo obdobje...hehe anci - ja itak da ne zate...vemo kdo je sef in za koga se zapravlja...hehe...in kaj si kupla IZVIRNO SPOROČILO: ledenka midva sva bila v Tivoliju s kupom z-majčkov na žalost so v Čolnarni še vedno zoprni, bo treba spet h Gradu it na kavo pa kaj je z njimi - a tudi to sezono bo tako ali kaj...enga bo treba v ribnik vrzt pa bo IZVIRNO SPOROČILO: živa25 No da slišim, kdaj se potem dobimo? Mi smo samo še naslednji teden v LJ, pa še takrat imamo namen pakirat... No par urc si bova že vzela, če se bomo uspele kej zmenit jaz itak gnojim doma tko da mam vedno cas...hehe samo napoved za pon, tor in sre je dez tko da se prej k pred koncem tedna ne bomo vidle najbrz IZVIRNO SPOROČILO: lenybaby Eee končno sm se spomnla da je zih kje tle gor kaka tema kjer se ljubljančanke na kup spravlate... Lep pozdrav vsem! Je kera z Broda, Vižmarij, Šentvida npr.? Men tud mau dolgcajt ratuje k se nimam s kom debatirat, mali zaenkrat še modro molči in drži zase svoje globoke misli tko da... Za kako šetnjo/kafe/debatko ob priliki? Javte prosim! ja ja, tuki zabarske mamice cvekamo... dobrodosla IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca a je to sploh uresničljiva želja, da se dejansko uspemo zmenit? ah dej no...ne tega govort k spet nic ne bomo uspele narest...hehe...takrat k se pa zmenimo pa vreme nagaja - ja ja, bo treba neki se zmenit IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca katrinka, kako kaj buši? buhi ok, raste - vceraj mi je cel zavibriral...jaz ne vem...a dete base notri daje na ful...hehe IZVIRNO SPOROČILO: veronikab IZVIRNO SPOROČILO: lenybaby Eee končno sm se spomnla da je zih kje tle gor kaka tema kjer se ljubljančanke na kup spravlate... Lep pozdrav vsem! Je kera z Broda, Vižmarij, Šentvida npr.? Men tud mau dolgcajt ratuje k se nimam s kom debatirat, mali zaenkrat še modro molči in drži zase svoje globoke misli tko da... Za kako šetnjo/kafe/debatko ob priliki? Javte prosim! lenybaby pozdravljena in dobordošla!!!! Saj sem vedela, sedaj ko se mi je porodniška iztekla, se pa končno najde družba. Jaz sem iz Vižmarij, samo na žalost v ponedeljek začnem spet delati. hehe...ej to je pa smola...in...se veselis prvega delovnega dneva IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Nmagk sem vidla da ti je Natalija Kolšek všeč.... No to je sestrična mojega Še mal pa bom še jst slavna osebnost Matr kok sem važna mater sam res, k bos mela pa 5 gjerekov pa sploh IZVIRNO SPOROČILO: živa25 katrinči? Prideš naslednji teden? Vaju z Žigatom pobereva? Da vidmo Suziko in bauhija itak....si ne upam rect ne...hehe, ne saj tudi ne bi rekla ne... pridem buhija pokazat - mi je zadnjic en reku ce bom kmal rodila - pa jaz ne...ja sej ste tam 7 mesec a ne...dobr da sem sedela suzi se ze veseli vseh fantov - jaz pa tega da bom mojmu spet govorila kako ima ze fanta in kok je kmal zacela in gledala kako moj dragi sivi a ja pa punc tud - mene je ze sita IZVIRNO SPOROČILO: veronikab IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: veronikab IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca aja živa ja, zbijat se začne pri 38.5 ja. prej ne. sej ji še nisem nič. sam povišana T je pa to kao že, sam zbija se ne, ker se čaka, če bo kaka bolezen pokukala ven. upam da ne, bemtiš Tudi mi še vedno čakamo, samo se ne damo. Zvečer temperatura naraste, zjutraj je pa tam nekje okrog 37. Močno upam, da so samo zobje na pohodu. Smo namreč še vedno brezzobi. Brezzobi?? Važiči Brezzobi že, samo a si pogledala koliko smo že stari? 11 je že na vidiku. mi smo tud brezzobi - pa mamo srako pri 8m...hehe lenybaby - a mas ti fantka - ime mi napises podatke za seznam: ime, datum rojstva, teza, visina pa tvoj roj.datum - da vemo kdaj vse najboljse zapet zoo - tud loh ej cveke - morala sem 2 strani prebrat - a se je vceri zgodil cudez da ste se vse tu nasle - pohvalno...kar tako naprej
|