|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
18.3.2010 16:48:44   
Anonimen
No da slišim, kdaj se potem dobimo? Mi smo samo še naslednji teden v LJ, pa še takrat imamo namen pakirat... No par urc si bova že vzela, če se bomo uspele kej zmenit user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2476
18.3.2010 17:14:19   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

No da slišim, kdaj se potem dobimo? Mi smo samo še naslednji teden v LJ, pa še takrat imamo namen pakirat... No par urc si bova že vzela, če se bomo uspele kej zmenit user posted image user posted image user posted image user posted image

torek, sreda,četrtek... po želji. v ponedeljek pa sva na plavanju in se lahko dobimo na Kodeljevem

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
18.3.2010 18:06:12   
lenybaby
Eee končno sm se spomnla da je zih kje tle gor kaka tema kjer se ljubljančanke na kup spravlate... user posted image  Lep pozdrav vsem! Je kera z Broda, Vižmarij, Šentvida npr.? Men tud mau dolgcajt ratuje k se nimam s kom debatirat, mali zaenkrat še modro molči in drži zase svoje globoke misli tko da... Za kako šetnjo/kafe/debatko ob priliki? Javte prosim!

user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
18.3.2010 20:35:15   
Lupinca
Čer kvakice!

evo mene,,,še diham, ampak komej :)) vas skos berem preko gsma, sam za odgovor napisat bi blo pa treba dat kak atom energije, pa jih skrbno šparam, ker sem v minusuuser posted image moj računalnik je še vedno mrtev in se vam zato nič ne javlam...berem sam skos zato, da vem kdaj se uštulit za vozičkanje, ko boste zmenjeneuser posted image user posted image a je to sploh uresničljiva želja, da se dejansko uspemo zmenit?

mi pa energije primankuje, ker skos kej za fax pacam, doma kej delam, pa večina časa sem sama z malo, ker ma dragi precej dela s službo.

in pa še....mala mi že 3 dni kuha...najprej je bilo 37,4, danes je pa že na 38 prišlo in gremo jutri do P...mislim...res si želim, da bi imeli vsaj en mesec, ko ne bi bilo kaj narobe z malouser posted image

katrinka, kako kaj buši?user posted image
ledenka, kaj pa so zoptni v čolnarni?user posted image user posted image
živa, nestresno selitev ti želim!user posted image

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
18.3.2010 20:39:25   
nmagk
Lenybaby dobrodošla,vseeno iz kod si ali smo,smo vse čvekice tle gor.Ti se kar vklopi.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
18.3.2010 20:51:58   
Lupinca
Lenybaby...novembrka mojauser posted image sem jaz iz šmarntega pod šmarno gorouser posted image in grem včasih z vozičkom do broda na kafetek, ker v šmartnem ne premoremo kakega kafičauser posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
18.3.2010 20:57:26   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: lenybaby

Eee končno sm se spomnla da je zih kje tle gor kaka tema kjer se ljubljančanke na kup spravlate... user posted image  Lep pozdrav vsem! Je kera z Broda, Vižmarij, Šentvida npr.? Men tud mau dolgcajt ratuje k se nimam s kom debatirat, mali zaenkrat še modro molči in drži zase svoje globoke misli tko da... Za kako šetnjo/kafe/debatko ob priliki? Javte prosim!

user posted image

lenybaby pozdravljena in dobordošla!!!!

Saj sem vedela, sedaj ko se mi je porodniška iztekla, se pa končno najde družba. Jaz sem iz Vižmarij, samo na žalost v ponedeljek začnem spet delati. user posted image user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
18.3.2010 21:01:32   
Anonimen
Lupinca hvala za lepe želje... Pa sej 37,4 za otročka sploh ni vročina... Zbijat se menda začne šele pri 38,5 user posted image Si že poklicala P in ti je rekla, da se pridite pokazat?

Lenybaby dobrodošla!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajsi naslednji teden katerikoli dan, samo prej mi povejte, ker si moram zorganizirati tako, da bova lahko prišla user posted image user posted image user posted image Lupinca zgleda da nam bo vseeno ratal user posted image user posted image

Nmagk kako pa ti kej? Še vedno me mikajo tvoji otroci user posted image user posted image user posted image

Katrinči? Prideš naslednji teden? Vaju z Žigatom pobereva? Da vidmo Suziko in bauhija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ostale? Vim, Anči banči, Lsica, Šivilja, Sonchek,...??? Pridete?

(odgovor članu Lupinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2483
18.3.2010 21:04:42   
Anonimen
Nmagk sem vidla da ti je Natalija Kolšek všeč.... No to je sestrična mojega user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Še mal pa bom še jst slavna osebnost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matr kok sem važna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2484
18.3.2010 21:16:12   
majana79
živček, ampak ti pa res poznaš en kup znanih osebnosti user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
18.3.2010 21:16:14   
Lupinca
veronikaB, sej popoldne kdaj, boš pa tud še šla na sprehod, po službi a ne?user posted image user posted image
živa...najina žverca ima sicer skos T tam okol 36,9 do 37,0. Ker sem ji skos merla ko smo iz bolnice prišli, kakih 14 dni ziher in je skos mela tok. Ker so rekl, da kokr se poviša na 37,6 da morm nazaj pridt. sam takrat je bila stara dober mesec ane. zdej pa ja...že danes 3. dan, prejle pa 38 ja. kar je pa že povišana T in je sestra rekla, da od zobkov ne more bit in da naj pridemo jutr se pokazat. ah ja...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
18.3.2010 21:18:10   
Lupinca
aja živa ja, zbijat se začne pri 38.5 ja. prej ne. sej ji še nisem nič. sam povišana T je pa to kao že, sam zbija se ne, ker se čaka, če bo kaka bolezen pokukala ven. upam da ne, bemtišuser posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
18.3.2010 21:19:08   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca

veronikaB, sej popoldne kdaj, boš pa tud še šla na sprehod, po službi a ne?user posted image user posted image

Upam, razen če ne zamenjam službe. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
18.3.2010 21:20:43   
veronikab
nmagk a srečanje aprilčic09 to soboto je ali ne?

Sama sicer še ne vem, če bova z J prišla, ker je še vedno krehavček.

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
18.3.2010 21:22:48   
veronikab

aja živa ja, zbijat se začne pri 38.5 ja. prej ne. sej ji še nisem nič. sam povišana T je pa to kao že, sam zbija se ne, ker se čaka, če bo kaka bolezen pokukala ven. upam da ne, bemtišuser posted image

Tudi mi še vedno čakamo, samo se ne damo. Zvečer temperatura naraste, zjutraj je pa tam nekje okrog 37. Močno upam, da so samo zobje na pohodu. Smo namreč še vedno brezzobi.user posted image

< Sporočilo je popravil veronikab -- 18.3.2010 21:25:29 >

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
18.3.2010 21:27:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

živček, ampak ti pa res poznaš en kup znanih osebnosti user posted image  user posted image

Viš sem vedla da sem eno pomembno pozabila user posted image

SORRRYYYYYY  Tudi vidva z J sta vabljena na kofi in čvek... Se že dolgo nismo vidli user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2491
18.3.2010 21:29:06   
majana79

SORRRYYYYYY  Tudi vidva z J sta vabljena na kofi in čvek... Se že dolgo nismo vidli user posted image

user posted image user posted image user posted image

sej nisem misla nase, ampak hvala user posted image user posted image

nč se secirat, sem prebrala in če bom le lahko, prideva user posted image

nas je preveč, ne moreš takoj vseh preštet user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
18.3.2010 21:29:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Tudi mi še vedno čakamo, samo se ne damo. Zvečer temperatura naraste, zjutraj je pa tam nekje okrog 37. Močno upam, da so samo zobje na pohodu. Smo namreč še vedno brezzobi.user posted image

Brezzobi?? Važiči user posted image user posted image user posted image

Lupinca no sej če je rekla da se pridte pokazat... Sam pomirit sem te hotla malo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2493
18.3.2010 21:30:35   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image

sej nisem misla nase, ampak hvala user posted image user posted image

nč se secirat, sem prebrala in če bom le lahko, prideva user posted image

nas je preveč, ne moreš takoj vseh preštet user posted image

hehe user posted image user posted image
Hvala ker me razumeš user posted image

No upam da se vidimo user posted image user posted image user posted image   No kdaj pol? Ajsi ti si glavna akterka.... Povej kdaj ti najbolj ugaja user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2494
18.3.2010 21:32:16   
Lupinca

in kolko časa že takole kuhate?

Neposredna povezava do sporočila: 2495
18.3.2010 21:33:02   
Lupinca

Lupinca no sej če je rekla da se pridte pokazat... Sam pomirit sem te hotla malo user posted image user posted image

sej prov, hvala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
18.3.2010 21:47:55   
veronikab

Brezzobi?? Važiči user posted image user posted image user posted image

Brezzobi že, samo a si pogledala koliko smo že stari? 11 je že na vidiku.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
18.3.2010 21:50:24   
Anonimen
Sem vidla ja... Zato pa tako začudenje user posted image   Do kdaj pa naj bi pokukali zobeki? 

Neposredna povezava do sporočila: 2498
18.3.2010 21:51:40   
veronikab

in kolko časa že takole kuhate?

Dva dni je sedaj pestro. Je pa res, da smo sedaj prvič zboleli. Je pa J kot magnetek - cel čas je pripopan na mamo. Včasih pa tudi to ni ok - znamo se dret tudi v naročju, pri tem cel čas gledamo na igralno površino, ko nas pa mama odloži pa sledi huronsko dretje in objemanje mamine noge kot ''Kako si me lahko odložila???''user posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
18.3.2010 21:53:07   
veronikab

Sem vidla ja... Zato pa tako začudenje user posted image   Do kdaj pa naj bi pokukali zobeki? 

Moj brat je prvega dobil pri 11. mesecih. Tako da jih čakamo in to v nizkem štartu. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...

izbira imena
nataly33

prosim za pomoč pri izbiri fantovskega imena.hvala

Matej (62%)

Marcel (38%)

Število vseh glasov: 120

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!