Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, če sem jih pa v roki držala. V sport200 so imeli pa točno 10 parov. Vseh rolerjev skupaj. Pa ne nakladam, svak je rekel, da še prej kak par manj kot več. No na koncu sva jih dobila v Intersportu (zadnji par njegove številke), baje da novo robo dobijo šele aprila. 
Je Žiga gor, da lahko kake slikice pogledava, za čvek mi pa tuki čist zadostuje.
Naša je zbolela prvič pri 13-ih mesecih, ko je bila že dober mesec v vrtcu. In potem smo jo za dva meseca ven vzeli, nikamor nisem šla z njo, ne v trgovino, ne v lekarno, ma nikamor. Ko je šla po dveh mesecih v vrtec se je po enem mesecu ponovilo in spet sva pristali v bolnici. Vendar k sreči je šlo v pomlad in poletje. In v teh letih sem opazila to: vedno mora imeti prehoden nos, fiziološko sem šopala non stop, zvečer operil, smrkelj sem ji z aspiratorjem ven vlekla; obvezne večkrat dnevne inhalacije z navadno vodo; in posiljevat s tekočino! To troje je edino zdravilo, katero ti da možnost, da kljub bronhiolitisu obideš bolnico.... Pazite jo pa že itak pred virusi.....
, za mamice pa