majas
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Znorela bom. Tale luna je hudič. Neja je tečna 100 na uro, se dere, ne uboga, nagaja,... Ravnokar je zbudila Živo s svojim vpitjem. Meni bo počasi pa živc spulila.... In tako je vsako polno in prazno luno. No spet nisem edina... že 2 dni je tak poredna da joj... pa se tolažim z tem da ji je dolgčas, ker jo imam doma. Je full kašljala, pa spet dobla take podočnjake in fleke pod okami, na licah, v pregibih.. Joj ta alergija, najhuje je ko ne morm vedeti kaj, na kaj in zakaj... Sve bile včeraj pri zdravniku pa ima še začetek vnetja uhic, se dere ko ko ji dam kapljice.... Ta ura ki se je premaknila jo še vedno mantra, tak da jezi me... da se sprašujem kako bom pol ko bom imela 2, pa še skos sem sama... Še 14 dni do PDP, jaz pa čisto izmučena, brez energije, volje... ta dan je bil res za A bo spet posijal sonček in bo boljše ne... Krfjolca - vesela sem da je z tamalo boljše.. sem skos mislila na vaju Upam da bo jutri bolj pozitiven in lepši dan, da spet malo pospravim po stanovanju,, sem zaradi tega še slabše volje ko sem čisto brez energije, umazanija pa mi gre naživce... a joj... ti hormoni.. Lepo mi bodite