Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Mislim, da naju malo trema daje.
. Morava še domek do konca urediti. Ravno nama v zgornjem nadstropju polagajo parket. Pa kuhinjo dobiva po praznikih. Pohištvo-omare, spalnico .... dobiva, ko bo parket položen. No posteljica in previjalna sta sestavljeni sicer v dnevni sobi. Voziček in lupinica sta doma. Cunjice moram še do konca oprati. Čaka me še šoping za kozmetiko. Ravno prejšni teden sem nakupila vse v Tosami, imajo industrijsko prodajalno, pa ta mesec imajo 10% popusta. No ja, če naju kaj prehti je za prvo silo otroček preskrbljen. Me pa danes dajejo krči kot pred M upam, da bo vse ok.
, plod je velik 7 mm, drugi plod je žal umrl in se še vidi v maternici
. Čez en teden imam spet ultrazvok zaradi krvavitev. Baje je nevarnost za drugi plod. Kakšne izkušnje ste ve imele, jaz sem zelo zaskrbljena, da ne bi šlo kaj narobe pri drugem otročku. Smo kar mal žalostni, jaz sem bila sicer mal pripravljena na to, mož je pa kar žalosten. Mi lahko poveste prosim, kako se je pri vas odvijalo, če ste imele podobno izkušnjo.
,zdaj pa počivat,saj bo
!
! !