|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
26.3.2010 11:13:39   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Dobro jutro!

Mojškra user posted image   user posted image   user posted image za user posted image .
Jaz sem na istem kot ti, ko sem v 7 tednu začela krvaveti, mi je ginekologinja na UZju videla, da je ena vrečka praznauser posted image . Potem sem strogo počivala in res nism počela drugega kot iz postelje na kavč, pa do WCja. Na naslednjem pregledu pa mi je bilo videt, da se je prazna vrečka precej zmanjšala, plodek pa se je lepo razkomotil v maternici. Glede na stanje, me je na naslednji pregled naročila šele čez 4 tedne. Sedaj ne počivam več tako strogo, grem na krajši sprehod, pa skuham kaj in to je to.
Upam, da se bo za obe srečno končalo.

Jaz sem včeraj tudi dobila odločbo od komisije, da moram biti doma, tako da... Podaljšali pa so mi do 13.4.

jaz imam pa že čez en teden pregled.user posted image  koliko si pa ti zdaj noseča? ja jaz tudi upam, da bo vse ok, da se bo vse skupaj srečno končalo. Koliko časa smo lah doma, potem pa dajo na komisijo? jaz sem zdaj 2 tedna doma.
a ti jemlješ utrogestan ali dabroston ali kaj drugega

< Sporočilo je popravil mojškra -- 26.3.2010 11:26:20 >

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
26.3.2010 11:25:55   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

thanks. Bom počivala in poskusila misliti pozitivno. No čez en teden imam ultrazvok, pa še moja G ne dela, je na bolniški, in moram na Metelkovo k eni čisto drugi dr. Kovačevič mislim da je .

Najprej čestitke za user posted image !!! Saj vem, da si si želela dva (tud jaz), pa sem zdaj vesela, da je samo eden...težav zna bit že z enim dovolj. Verjamem, da ob vse ok.
Mogoče pa bo ta zdravnica dr. Kolar-Kuralt?? Kovačič, ne vem če je kakšna Kovačevič? Ona je moja in je krasna...je malo zadržana in moraš ti spraševat, odgovori pa vse.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
26.3.2010 11:26:38   
Petyyyy
Dober dan nosečke

Mojškra čestitam za user posted image , počivaj in bodi močna ter pozitivno naravnana.

Vidim, da debata teče okoli izhodov, tudi meni je komisija napisala da moram biti doma do 7.4., seveda le v primeru obiska zdravnika in da je potrebno, v kolikor bodo predlagali nadaljevanje bolniške, naslednjič poleg dokumentacije poslati tudi kopijo materinske knjižice. Ne razumem pa, da nam ne dovolijo niti krajšega sprehoda user posted image .

< Sporočilo je popravil Petyyyy -- 26.3.2010 11:28:04 >

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
26.3.2010 11:30:42   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

IZVIRNO SPOROČILO: bit

bit, men pa moja osebna ne upa napisat tega...ker je una ful pasja na komisiji...user posted image

ojoj..kaj pa G si prosila.... al pa fizioterapevta....a ne hodiš ?

boščica....user posted image

sem, pa je rekla, da mi ne more nič napisat glede na to kakšna je diagnoza...user posted image
ja, fizioterapevtka je bla pa čist huda k sem ji povedala da ne smem ker tako piše na odločbi. je rekla, da naj kr k njej pridejo da jim do tri pikre povedala.user posted image

Fargi, midve pa sva pod srečno zvezdo rojeni, kar se tiče komisije, a? Meni še sedaj niso poslali odgovora na pritožbo user posted image ! Počakam do pon, torka, potem bomo pa videli, kaj naredit.
Moja je men napisala nosečniško telovadbo, sprehode...od komisije sem pa dobila mirovanje doma!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
26.3.2010 11:30:43   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy

Dober dan nosečke

Mojškra čestitam za user posted image , počivaj in bodi močna ter pozitivno naravnana.

Vidim, da debata teče okoli izhodov, tudi meni je komisija napisala da moram biti doma do 7.4., seveda le v primeru obiska zdravnika in da je potrebno, v kolikor bodo predlagali nadaljevanje bolniške, naslednjič poleg dokumentacije poslati tudi kopijo materinske knjižice. Ne razumem pa, da nam ne dovolijo niti krajšega sprehoda user posted image .

Najprej vsem skupaj hvala. Glede komisije so pa res zoprni, pri meni (pri prvem otročku) je bilo isto, izhodi samo k zdravniku-katastrofa, niti v trgovino nisem upala-ampak sem vseeno šla. Zdaj kar kontrolirajo, ko je zdravstvo v takem minusu, da niti za plače ne bodo imeli. Potem proti koncu so mi napisali izhodi v okolici 500 m od doma user posted image user posted image

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
26.3.2010 11:36:18   
Petyyyy
Hermy1 meni se je tudi vleklo, da sem dobila odgovor od komisije, potem pa sem jih poklicala. In prijazna gospa mi je rekla da so ravno danes obravnavali moj karton in da so mi odgovor poslali po pošti, seveda sem jo poskusila nagovorit da mi pove odličitev, pa ni upala, med tem pa  je moja soseda dobila odgovor od njih in ji ni bilo treba čakat na pošto. Če želiš ti dam številko.user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
26.3.2010 11:40:39   
hermy1

Hermy1 meni se je tudi vleklo, da sem dobila odgovor od komisije, potem pa sem jih poklicala. In prijazna gospa mi je rekla da so ravno danes obravnavali moj karton in da so mi odgovor poslali po pošti, seveda sem jo poskusila nagovorit da mi pove odličitev, pa ni upala, med tem pa  je moja soseda dobila odgovor od njih in ji ni bilo treba čakat na pošto. Če želiš ti dam številko.user posted image

Prosim!!!

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
26.3.2010 11:41:45   
Petyyyy
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Prosim!!!

01 307 77 00, pa dobro uredi. user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
26.3.2010 11:44:57   
hermy1
Petyyyy, hvala user posted image !!

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
26.3.2010 12:02:39   
Fargesia
mah, res ne vem kaj se grejo...kr neki...če hočje nej me dajo nazaj dela, ne pa da tkole serjejo...

bit...pa v bistvu ni nič takšnega...krvavitve, križ, ....

jp, hermy je srečna dobitnica kartuser posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
26.3.2010 12:18:09   
Petyyyy
Malenkost, upam da slišiš željeno informacijo.

user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
26.3.2010 12:25:04   
hermy1

Malenkost, upam da slišiš željeno informacijo. user posted image

No, tega vseekakor nisem pričakovala! Zdaj imajo šele mojo pritožbo pripravljeno za obravnavo in sigurno ne bo rešena do konca tega meseca user posted image !!
Zdaj kličem mojo osebno, da vidimo, kaj naprej.

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
26.3.2010 12:40:41   
Fargesia

No, tega vseekakor nisem pričakovala! Zdaj imajo šele mojo pritožbo pripravljeno za obravnavo in sigurno ne bo rešena do konca tega meseca user posted image !!

user posted image user posted image user posted image GROZA!!!ne morem verjet...

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
26.3.2010 13:15:32   
bit

user posted image user posted image user posted image GROZA!!!ne morem verjet...

sej ne morem verjet...kako so počasni in neodgovorniuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
26.3.2010 16:16:17   
BarbiG
Pozdravček vsem skupaj. Takole je pa moje poročilo s pregleda: čebelci sta OK, pridno rasteta in si vse delita na pol. Ta desna je pridna in je še zmeraj z glavico navzdol, ta leva pa se je obrnila prečno. Je pa G ugotovil, da mi grozi placenta previa, ker mi posteljica prekriva maternično ustje in je rekel, da je malo možnosti, da bi se do 28. tedna dvignila. Tako da če se mi posteljica ne dvigne mi v 28. tednu psotavijo diagnozo placenta previa. Poleg vseh nevarnosti, se je zdaj pojavilo še to. V tej nosečnosti pa res ne bo konca s skrbmi. No ja, tolaži me vsaj dejstvo, da zaenkrat nič ne kaže na TTTS sindrom.

Bit, hvala za nasvet glede regrata.

Hermy, pa to je res svi.nja.rija, kar se tele komisije tiče. Sploh ne vem več kaj naj še komentiram, ker to je res poden od podna.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
27.3.2010 8:01:09   
bit
Dobro jutro.

user posted image

tapravo kavo..vam bo pa Hermy prpopala...a ne Hermyuser posted image

uživajte zs sončen vikend...

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
27.3.2010 8:44:47   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: bit

Dobro jutro.

user posted image

tapravo kavo..vam bo pa Hermy prpopala...a ne Hermyuser posted image

uživajte zs sončen vikend...

Ja, seveda!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
27.3.2010 8:50:19   
sapi
Dobro jutro še od mene ...

[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.mcfun.com/img/mccafe/mccafe_coffees.jpg&imgrefurl=http://www.sodahead.com/fun/starbucks-or-mcdonalds-coffe/question-532453/&usg=__GI-tuijnitIBtZ3cqiURKKTQwq8=&h=514&w=400&sz=46&hl=sl&start=98&itbs=1&tbnid=eNQZU6Qyfiy6mM:&tbnh=131&tbnw=102&prev=/images%3Fq%3Dcoffe%26start%3D80%26hl%3Dsl%26newwindow%3D1%26sa%3DN%26gbv%3D2%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1][/link]

Sedaj pa v trgovino, da bomo kaj imeli za kosilo ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
27.3.2010 8:51:15   
hermy1
Danes me pa nekaj heca, ta kavica!!
user posted image Ena črna, močna!!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
27.3.2010 8:54:49   
hermy1
user posted image

Sapi, tkole se lepše vidi user posted image !!!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
27.3.2010 9:48:46   
Fargesia
dobro jutro!

jaz se zagrebem za tole desno spodaj!!!! kavo namreč...no, smetano, kavo lahko pustm.user posted image user posted image user posted image

Jst od kar delam tiste vaje k mi jih je fizioterapevtka pokazala, me okol popka...no, mal nižje dol boli...pomoje so mišice...user posted image

Lep dan!!!!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
27.3.2010 9:49:08   
mojškra

Mogoče pa bo ta zdravnica dr. Kolar-Kuralt?? Kovačič, ne vem če je kakšna Kovačevič? Ona je moja in je krasna...je malo zadržana in moraš ti spraševat, odgovori pa vse.

HERMY- rekli so mi kovačevič, 3nadstropje na Metelkovi 9. Sem klicalla in se naročila pri njej-mogoče pa je moški ginekologuser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
27.3.2010 9:52:35   
bit

dobro jutro!

jaz se zagrebem za tole desno spodaj!!!! kavo namreč...no, smetano, kavo lahko pustm.user posted image user posted image user posted image

Jst od kar delam tiste vaje k mi jih je fizioterapevtka pokazala, me okol popka...no, mal nižje dol boli...pomoje so mišice...user posted image

Lep dan!!!!

a križ je kaj boljši?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
27.3.2010 10:02:26   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

HERMY- rekli so mi kovačevič, 3nadstropje na Metelkovi 9. Sem klicalla in se naročila pri njej-mogoče pa je moški ginekologuser posted image

Očitno bo že pravi/a, ker moja je v prvem in do 3. nad še nisem prišla user posted image !

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
27.3.2010 10:07:51   
hermy1

Lep dan!!!!

Ja, verjetno so res mišice...mene so po predzadnjem pilatesu kr fajn bolele...me je blo naslednjič kar malo strah...pa je bilo že bolje. Očitno sem jih malce že okrepila. Dobro jim je delo, ker sem šla ta teden dvakrat...pridna jaz!!! 
Kar pa ne vpliva dobro na moje kg user posted image user posted image !! Dva dni zapored sem imela kasno večerjo in rezultati so grozni! Najhuje pa je, ker bi ves čas jedla!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?