Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 11:13:39
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* Dobro jutro! Mojškra za . Jaz sem na istem kot ti, ko sem v 7 tednu začela krvaveti, mi je ginekologinja na UZju videla, da je ena vrečka prazna . Potem sem strogo počivala in res nism počela drugega kot iz postelje na kavč, pa do WCja. Na naslednjem pregledu pa mi je bilo videt, da se je prazna vrečka precej zmanjšala, plodek pa se je lepo razkomotil v maternici. Glede na stanje, me je na naslednji pregled naročila šele čez 4 tedne. Sedaj ne počivam več tako strogo, grem na krajši sprehod, pa skuham kaj in to je to. Upam, da se bo za obe srečno končalo. Jaz sem včeraj tudi dobila odločbo od komisije, da moram biti doma, tako da... Podaljšali pa so mi do 13.4. jaz imam pa že čez en teden pregled. koliko si pa ti zdaj noseča? ja jaz tudi upam, da bo vse ok, da se bo vse skupaj srečno končalo. Koliko časa smo lah doma, potem pa dajo na komisijo? jaz sem zdaj 2 tedna doma. a ti jemlješ utrogestan ali dabroston ali kaj drugega
< Sporočilo je popravil mojškra -- 26.3.2010 11:26:20 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 11:25:55
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra thanks. Bom počivala in poskusila misliti pozitivno. No čez en teden imam ultrazvok, pa še moja G ne dela, je na bolniški, in moram na Metelkovo k eni čisto drugi dr. Kovačevič mislim da je . Najprej čestitke za !!! Saj vem, da si si želela dva (tud jaz), pa sem zdaj vesela, da je samo eden...težav zna bit že z enim dovolj. Verjamem, da ob vse ok. Mogoče pa bo ta zdravnica dr. Kolar-Kuralt?? Kovačič, ne vem če je kakšna Kovačevič? Ona je moja in je krasna...je malo zadržana in moraš ti spraševat, odgovori pa vse.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 11:26:38
|
|
|
|
Petyyyy
|
Dober dan nosečke Mojškra čestitam za , počivaj in bodi močna ter pozitivno naravnana. Vidim, da debata teče okoli izhodov, tudi meni je komisija napisala da moram biti doma do 7.4., seveda le v primeru obiska zdravnika in da je potrebno, v kolikor bodo predlagali nadaljevanje bolniške, naslednjič poleg dokumentacije poslati tudi kopijo materinske knjižice. Ne razumem pa, da nam ne dovolijo niti krajšega sprehoda .
< Sporočilo je popravil Petyyyy -- 26.3.2010 11:28:04 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 11:30:42
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia bit, men pa moja osebna ne upa napisat tega...ker je una ful pasja na komisiji... ojoj..kaj pa G si prosila.... al pa fizioterapevta....a ne hodiš ? boščica.... sem, pa je rekla, da mi ne more nič napisat glede na to kakšna je diagnoza... ja, fizioterapevtka je bla pa čist huda k sem ji povedala da ne smem ker tako piše na odločbi. je rekla, da naj kr k njej pridejo da jim do tri pikre povedala. Fargi, midve pa sva pod srečno zvezdo rojeni, kar se tiče komisije, a? Meni še sedaj niso poslali odgovora na pritožbo ! Počakam do pon, torka, potem bomo pa videli, kaj naredit. Moja je men napisala nosečniško telovadbo, sprehode...od komisije sem pa dobila mirovanje doma!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 11:30:43
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy Dober dan nosečke Mojškra čestitam za , počivaj in bodi močna ter pozitivno naravnana. Vidim, da debata teče okoli izhodov, tudi meni je komisija napisala da moram biti doma do 7.4., seveda le v primeru obiska zdravnika in da je potrebno, v kolikor bodo predlagali nadaljevanje bolniške, naslednjič poleg dokumentacije poslati tudi kopijo materinske knjižice. Ne razumem pa, da nam ne dovolijo niti krajšega sprehoda . Najprej vsem skupaj hvala. Glede komisije so pa res zoprni, pri meni (pri prvem otročku) je bilo isto, izhodi samo k zdravniku-katastrofa, niti v trgovino nisem upala-ampak sem vseeno šla. Zdaj kar kontrolirajo, ko je zdravstvo v takem minusu, da niti za plače ne bodo imeli. Potem proti koncu so mi napisali izhodi v okolici 500 m od doma
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 11:36:18
|
|
|
|
Petyyyy
|
Hermy1 meni se je tudi vleklo, da sem dobila odgovor od komisije, potem pa sem jih poklicala. In prijazna gospa mi je rekla da so ravno danes obravnavali moj karton in da so mi odgovor poslali po pošti, seveda sem jo poskusila nagovorit da mi pove odličitev, pa ni upala, med tem pa je moja soseda dobila odgovor od njih in ji ni bilo treba čakat na pošto. Če želiš ti dam številko.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 11:40:39
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy Hermy1 meni se je tudi vleklo, da sem dobila odgovor od komisije, potem pa sem jih poklicala. In prijazna gospa mi je rekla da so ravno danes obravnavali moj karton in da so mi odgovor poslali po pošti, seveda sem jo poskusila nagovorit da mi pove odličitev, pa ni upala, med tem pa je moja soseda dobila odgovor od njih in ji ni bilo treba čakat na pošto. Če želiš ti dam številko. Prosim!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 11:41:45
|
|
|
|
Petyyyy
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy Hermy1 meni se je tudi vleklo, da sem dobila odgovor od komisije, potem pa sem jih poklicala. In prijazna gospa mi je rekla da so ravno danes obravnavali moj karton in da so mi odgovor poslali po pošti, seveda sem jo poskusila nagovorit da mi pove odličitev, pa ni upala, med tem pa je moja soseda dobila odgovor od njih in ji ni bilo treba čakat na pošto. Če želiš ti dam številko. Prosim!!! 01 307 77 00, pa dobro uredi.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 11:44:57
|
|
|
|
hermy1
|
Petyyyy, hvala !!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 12:02:39
|
|
|
|
Fargesia
|
mah, res ne vem kaj se grejo...kr neki...če hočje nej me dajo nazaj dela, ne pa da tkole serjejo... bit...pa v bistvu ni nič takšnega...krvavitve, križ, .... jp, hermy je srečna dobitnica kart
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 12:18:09
|
|
|
|
Petyyyy
|
Malenkost, upam da slišiš željeno informacijo.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 12:25:04
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy Malenkost, upam da slišiš željeno informacijo. No, tega vseekakor nisem pričakovala! Zdaj imajo šele mojo pritožbo pripravljeno za obravnavo in sigurno ne bo rešena do konca tega meseca !! Zdaj kličem mojo osebno, da vidimo, kaj naprej.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 12:40:41
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy Malenkost, upam da slišiš željeno informacijo. No, tega vseekakor nisem pričakovala! Zdaj imajo šele mojo pritožbo pripravljeno za obravnavo in sigurno ne bo rešena do konca tega meseca !! Zdaj kličem mojo osebno, da vidimo, kaj naprej. GROZA!!!ne morem verjet...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 13:15:32
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy Malenkost, upam da slišiš željeno informacijo. No, tega vseekakor nisem pričakovala! Zdaj imajo šele mojo pritožbo pripravljeno za obravnavo in sigurno ne bo rešena do konca tega meseca !! Zdaj kličem mojo osebno, da vidimo, kaj naprej. GROZA!!!ne morem verjet... sej ne morem verjet...kako so počasni in neodgovorni
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 16:16:17
|
|
|
|
BarbiG
|
Pozdravček vsem skupaj. Takole je pa moje poročilo s pregleda: čebelci sta OK, pridno rasteta in si vse delita na pol. Ta desna je pridna in je še zmeraj z glavico navzdol, ta leva pa se je obrnila prečno. Je pa G ugotovil, da mi grozi placenta previa, ker mi posteljica prekriva maternično ustje in je rekel, da je malo možnosti, da bi se do 28. tedna dvignila. Tako da če se mi posteljica ne dvigne mi v 28. tednu psotavijo diagnozo placenta previa. Poleg vseh nevarnosti, se je zdaj pojavilo še to. V tej nosečnosti pa res ne bo konca s skrbmi. No ja, tolaži me vsaj dejstvo, da zaenkrat nič ne kaže na TTTS sindrom. Bit, hvala za nasvet glede regrata. Hermy, pa to je res svi.nja.rija, kar se tele komisije tiče. Sploh ne vem več kaj naj še komentiram, ker to je res poden od podna.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 27.3.2010 8:01:09
|
|
|
|
bit
|
Dobro jutro. tapravo kavo..vam bo pa Hermy prpopala...a ne Hermy uživajte zs sončen vikend...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 27.3.2010 8:44:47
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit Dobro jutro. tapravo kavo..vam bo pa Hermy prpopala...a ne Hermy uživajte zs sončen vikend... Ja, seveda!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 27.3.2010 8:50:19
|
|
|
|
sapi
|
Dobro jutro še od mene ... [link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.mcfun.com/img/mccafe/mccafe_coffees.jpg&imgrefurl=http://www.sodahead.com/fun/starbucks-or-mcdonalds-coffe/question-532453/&usg=__GI-tuijnitIBtZ3cqiURKKTQwq8=&h=514&w=400&sz=46&hl=sl&start=98&itbs=1&tbnid=eNQZU6Qyfiy6mM:&tbnh=131&tbnw=102&prev=/images%3Fq%3Dcoffe%26start%3D80%26hl%3Dsl%26newwindow%3D1%26sa%3DN%26gbv%3D2%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1][/link] Sedaj pa v trgovino, da bomo kaj imeli za kosilo ...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 27.3.2010 8:51:15
|
|
|
|
hermy1
|
Danes me pa nekaj heca, ta kavica!! Ena črna, močna!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 27.3.2010 8:54:49
|
|
|
|
hermy1
|
Sapi, tkole se lepše vidi !!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 27.3.2010 9:48:46
|
|
|
|
Fargesia
|
dobro jutro! jaz se zagrebem za tole desno spodaj!!!! kavo namreč...no, smetano, kavo lahko pustm. Jst od kar delam tiste vaje k mi jih je fizioterapevtka pokazala, me okol popka...no, mal nižje dol boli...pomoje so mišice... Lep dan!!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 27.3.2010 9:49:08
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Mogoče pa bo ta zdravnica dr. Kolar-Kuralt?? Kovačič, ne vem če je kakšna Kovačevič? Ona je moja in je krasna...je malo zadržana in moraš ti spraševat, odgovori pa vse. HERMY- rekli so mi kovačevič, 3nadstropje na Metelkovi 9. Sem klicalla in se naročila pri njej-mogoče pa je moški ginekolog
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 27.3.2010 9:52:35
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia dobro jutro! jaz se zagrebem za tole desno spodaj!!!! kavo namreč...no, smetano, kavo lahko pustm. Jst od kar delam tiste vaje k mi jih je fizioterapevtka pokazala, me okol popka...no, mal nižje dol boli...pomoje so mišice... Lep dan!!!! a križ je kaj boljši?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 27.3.2010 10:02:26
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Mogoče pa bo ta zdravnica dr. Kolar-Kuralt?? Kovačič, ne vem če je kakšna Kovačevič? Ona je moja in je krasna...je malo zadržana in moraš ti spraševat, odgovori pa vse. HERMY- rekli so mi kovačevič, 3nadstropje na Metelkovi 9. Sem klicalla in se naročila pri njej-mogoče pa je moški ginekolog Očitno bo že pravi/a, ker moja je v prvem in do 3. nad še nisem prišla !
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 27.3.2010 10:07:51
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia Jst od kar delam tiste vaje k mi jih je fizioterapevtka pokazala, me okol popka...no, mal nižje dol boli...pomoje so mišice... Lep dan!!!! Ja, verjetno so res mišice...mene so po predzadnjem pilatesu kr fajn bolele...me je blo naslednjič kar malo strah...pa je bilo že bolje. Očitno sem jih malce že okrepila. Dobro jim je delo, ker sem šla ta teden dvakrat...pridna jaz!!! Kar pa ne vpliva dobro na moje kg !! Dva dni zapored sem imela kasno večerjo in rezultati so grozni! Najhuje pa je, ker bi ves čas jedla!!
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?