Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 8:23:07
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: sapi Bit hvala za kavico. Kako si? Sapi super.... splošna Z mi je napisala da lahko hodim po mili volji ven...tudi mesto bivanja lahko zapustim....juhejjjjjj Drgače čakamo brcike... Pa ti...vidim da bi rada šla na koncert.... Z bibo007 bosta kmalu dihali...imaš že vse pripravljeno?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 8:42:17
|
|
|
|
sapi
|
Bit dobro si se zdilala s svojo Z. Tudi jaz imam zlato zdravnico, ki se zavzame. Še kakšen teden do tri pa boš gotovo že čutila kake mehurčkew ali brcike. Oooo to bo res fino. Ja moj bi šel na koncert, jaz tudi. Ne vem zadnje čase imava mrzlico, da bi povsod šla kot, da bo potem konec vsega . Mislim, da naju malo trema daje. Ja biba in jaz se bližava cilju .... A pripravljeno .... Uh to je boleča tema . Morava še domek do konca urediti. Ravno nama v zgornjem nadstropju polagajo parket. Pa kuhinjo dobiva po praznikih. Pohištvo-omare, spalnico .... dobiva, ko bo parket položen. No posteljica in previjalna sta sestavljeni sicer v dnevni sobi. Voziček in lupinica sta doma. Cunjice moram še do konca oprati. Čaka me še šoping za kozmetiko. Ravno prejšni teden sem nakupila vse v Tosami, imajo industrijsko prodajalno, pa ta mesec imajo 10% popusta. No ja, če naju kaj prehti je za prvo silo otroček preskrbljen. Me pa danes dajejo krči kot pred M upam, da bo vse ok.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 8:47:01
|
|
|
|
mojškra
|
Imamo en , plod je velik 7 mm, drugi plod je žal umrl in se še vidi v maternici . Čez en teden imam spet ultrazvok zaradi krvavitev. Baje je nevarnost za drugi plod. Kakšne izkušnje ste ve imele, jaz sem zelo zaskrbljena, da ne bi šlo kaj narobe pri drugem otročku. Smo kar mal žalostni, jaz sem bila sicer mal pripravljena na to, mož je pa kar žalosten. Mi lahko poveste prosim, kako se je pri vas odvijalo, če ste imele podobno izkušnjo. Lep dan
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 8:55:59
|
|
|
|
Goldy
|
bit - nočem biti zoprna in te spravljati v slabo voljo, samo kakor so meni obrazložile moje dr. osebna in G, ti nič ne pomaga, če ti tvoj zdravnik napiše v kartoteko, da lahko greš ven, pomembno je pa kaj ti napiše komisija. Je v nekaterih deli Slovenije bolj tolerantna kot v drugih. Pr inas na celjskem baje na napiše izhodov. Če pa ti bo izhode odobrila še komisija, pol pa super. Moja G je v nem primeru urgirala, pa jo je komisija napizdila, da če lahko hodiš na sprehode, lahko greš tudi delat. Pa ja... Pa ne me razumet narobe. Vem kako je biti samo doma.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 8:57:29
|
|
|
|
bit
|
Sapi.....a veš da tudi midva gledava kam bi lahko šla pa nisva šla... zgleda da je res trema pred zamujenim...bomo pa skupaj z otročkom obiskali vsa čudesa evrope.. hehheee... a čist vsi nekaj preurejamo....midva imava tudi malo štalo na hodniku...včeraj so nama prišli zmerit za vgradno omaro ...moj se je včeraj lotil sestavljanja omarice za na hodnik...in je na pol sestavljeno....jedilna miza je polna šraufov... ehh bo že... Ti pa BarbiG prav tekmujeta katera bo imela večjo norišnico doma.. mene je tisto prvo naudušenej glede kupovanja minilo....imam vse izbrano ...sam je še v trgovini.. me more spet prijet teden gnezdenja pa bo Mojškra...mojo zgodbo poznaš...umiri se res veliko počivaj...jaz nisem niti kosila kuhala ene 14 dni...sem se res držala ...sedaj v 17 tednu..se je drugi plodek resorbiral..in ga ni več videt... moja G je rekla da je to najboljša možna pot.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 8:57:57
|
|
|
|
sapi
|
mojškra važno, da en srček bije . Močno držim pesti zate. Na žalost nimam iskušenj s katerimi bi ti lahko pomagala. Pri meni, ko sem zanosila z dvojčki je bilo že takoj pri prvem UZ videti, da enega ni več drugi pa tudi ni bil ok, kljub bitju srčka.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 8:58:30
|
|
|
|
mateja33
|
mojškra bravo za enga ,zdaj pa počivat,saj bo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 9:02:43
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: sapi mojškra važno, da en srček bije . Močno držim pesti zate. Na žalost nimam iskušenj s katerimi bi ti lahko pomagala. Pri meni, ko sem zanosila z dvojčki je bilo že takoj pri prvem UZ videti, da enega ni več drugi pa tudi ni bil ok, kljub bitju srčka. Meni za drugega ni nič rekla, razen da bije srčka. Kaj pa je bilo z drugim? Oprosti da vprašam. Je pa slikca zelo slaba, nič nisem vidla, pri kolegici pa se je ful vidlo na sliki, joj upam da je vse ok.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 9:04:27
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy bit - nočem biti zoprna in te spravljati v slabo voljo, samo kakor so meni obrazložile moje dr. osebna in G, ti nič ne pomaga, če ti tvoj zdravnik napiše v kartoteko, da lahko greš ven, pomembno je pa kaj ti napiše komisija. Je v nekaterih deli Slovenije bolj tolerantna kot v drugih. Pr inas na celjskem baje na napiše izhodov. Če pa ti bo izhode odobrila še komisija, pol pa super. Moja G je v nem primeru urgirala, pa jo je komisija napizdila, da če lahko hodiš na sprehode, lahko greš tudi delat. Pa ja... Pa ne me razumet narobe. Vem kako je biti samo doma. Goldy.... nisi zoprna... vsako mnenje je dobordošlo.. moja Z mi je napisala posebno obvestilo ....ki ga imam pri sebi... je pa tako.. moj je bil pri moji Z...pravi da zaradi papirjev noče da hodim k njej da ne bi dobila kakšne bolezni...(je šolska zdravnica) in jo je vprašal če je res ta papir dovolj ker imam na odločbi od komisije napisano da moram bit doma...je rekla da je dovolj in naj ga imam vedno poleg sebe ko grem ven. Sem pa iz ljubljanskega konca.... ohh...a veš da sem rekla hudimana če moram bit celo nosečnost doma pač bom. za otročka vse...sem do sedaj hodila ko je bilo postalo topleje zvečer ven...sva postala netopirja..
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 9:08:12
|
|
|
|
Goldy
|
bit - Pol pa super!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 9:16:37
|
|
|
|
Fargesia
|
dobro jutro! sapi, karti sta že prodani! bit, men pa moja osebna ne upa napisat tega...ker je una ful pasja na komisiji... mojškra za
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 9:22:09
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit Mojškra...mojo zgodbo poznaš...umiri se res veliko počivaj...jaz nisem niti kosila kuhala ene 14 dni...sem se res držala ...sedaj v 17 tednu..se je drugi plodek resorbiral..in ga ni več videt... moja G je rekla da je to najboljša možna pot. hvala, bom se držala navodil, a si bila skoz doma, me pa skrbi kar je čisto normalno. Na koliko časa si pa imela ultrazvok?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 9:46:41
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia bit, men pa moja osebna ne upa napisat tega...ker je una ful pasja na komisiji... ojoj..kaj pa G si prosila.... al pa fizioterapevta....a ne hodiš ? boščica....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 9:49:11
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: bit Mojškra...mojo zgodbo poznaš...umiri se res veliko počivaj...jaz nisem niti kosila kuhala ene 14 dni...sem se res držala ...sedaj v 17 tednu..se je drugi plodek resorbiral..in ga ni več videt... moja G je rekla da je to najboljša možna pot. hvala, bom se držala navodil, a si bila skoz doma, me pa skrbi kar je čisto normalno. Na koliko časa si pa imela ultrazvok? na 10 dni... prej sem hodila v službo..po ugotovitvi da je eden odmru..sem pa ostala doma ....res nisem nič počela....kavč pa postlo sem likala ti se kar umiri..in res Veliko počivaj...pa bo vse ok.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 9:55:31
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: bit Mojškra...mojo zgodbo poznaš...umiri se res veliko počivaj...jaz nisem niti kosila kuhala ene 14 dni...sem se res držala ...sedaj v 17 tednu..se je drugi plodek resorbiral..in ga ni več videt... moja G je rekla da je to najboljša možna pot. hvala, bom se držala navodil, a si bila skoz doma, me pa skrbi kar je čisto normalno. Na koliko časa si pa imela ultrazvok? na 10 dni... prej sem hodila v službo..po ugotovitvi da je eden odmru..sem pa ostala doma ....res nisem nič počela....kavč pa postlo sem likala ti se kar umiri..in res Veliko počivaj...pa bo vse ok. thanks. Bom počivala in poskusila misliti pozitivno. No čez en teden imam ultrazvok, pa še moja G ne dela, je na bolniški, in moram na Metelkovo k eni čisto drugi dr. Kovačevič mislim da je .
< Sporočilo je popravil mojškra -- 26.3.2010 9:56:19 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 9:56:55
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: bit Mojškra...mojo zgodbo poznaš...umiri se res veliko počivaj...jaz nisem niti kosila kuhala ene 14 dni...sem se res držala ...sedaj v 17 tednu..se je drugi plodek resorbiral..in ga ni več videt... moja G je rekla da je to najboljša možna pot. hvala, bom se držala navodil, a si bila skoz doma, me pa skrbi kar je čisto normalno. Na koliko časa si pa imela ultrazvok? na 10 dni... prej sem hodila v službo..po ugotovitvi da je eden odmru..sem pa ostala doma ....res nisem nič počela....kavč pa postlo sem likala ti se kar umiri..in res Veliko počivaj...pa bo vse ok. thanks. Bom počivala in poskusila misliti pozitivno. No čez en teden imam ultrazvok, pa še moja G ne dela, je na bolniški, in moram na Metelkovo k eni čisto drugi dr. Kovačevič mislim da je . vse bo o.k. kolko si pa sedaj noseča
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 10:15:56
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: bit Mojškra...mojo zgodbo poznaš...umiri se res veliko počivaj...jaz nisem niti kosila kuhala ene 14 dni...sem se res držala ...sedaj v 17 tednu..se je drugi plodek resorbiral..in ga ni več videt... moja G je rekla da je to najboljša možna pot. hvala, bom se držala navodil, a si bila skoz doma, me pa skrbi kar je čisto normalno. Na koliko časa si pa imela ultrazvok? na 10 dni... prej sem hodila v službo..po ugotovitvi da je eden odmru..sem pa ostala doma ....res nisem nič počela....kavč pa postlo sem likala ti se kar umiri..in res Veliko počivaj...pa bo vse ok. thanks. Bom počivala in poskusila misliti pozitivno. No čez en teden imam ultrazvok, pa še moja G ne dela, je na bolniški, in moram na Metelkovo k eni čisto drugi dr. Kovačevič mislim da je . vse bo o.k. kolko si pa sedaj noseča 7 tednov komaj. danes se začne prvi dan 8 tedna, čisto na začetku. upam da bo res vse ok.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 10:17:36
|
|
|
|
S*
|
Dobro jutro! Mojškra za . Jaz sem na istem kot ti, ko sem v 7 tednu začela krvaveti, mi je ginekologinja na UZju videla, da je ena vrečka prazna . Potem sem strogo počivala in res nism počela drugega kot iz postelje na kavč, pa do WCja. Na naslednjem pregledu pa mi je bilo videt, da se je prazna vrečka precej zmanjšala, plodek pa se je lepo razkomotil v maternici. Glede na stanje, me je na naslednji pregled naročila šele čez 4 tedne. Sedaj ne počivam več tako strogo, grem na krajši sprehod, pa skuham kaj in to je to. Upam, da se bo za obe srečno končalo. Jaz sem včeraj tudi dobila odločbo od komisije, da moram biti doma, tako da... Podaljšali pa so mi do 13.4.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 10:26:47
|
|
|
|
sapi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: sapi mojškra važno, da en srček bije . Močno držim pesti zate. Na žalost nimam iskušenj s katerimi bi ti lahko pomagala. Pri meni, ko sem zanosila z dvojčki je bilo že takoj pri prvem UZ videti, da enega ni več drugi pa tudi ni bil ok, kljub bitju srčka. Meni za drugega ni nič rekla, razen da bije srčka. Kaj pa je bilo z drugim? Oprosti da vprašam. Je pa slikca zelo slaba, nič nisem vidla, pri kolegici pa se je ful vidlo na sliki, joj upam da je vse ok. Srček je bil, vendar je bila GV čudne oblike in premajhna za plodek tako, da mi je dr. D takoj rekel, da ne bo v redu. Smo počakali 1 teden za vsak slučaj, ker čudeži se dogajajo in ponovno UZ, kjer se je videlo, da srček ne bije več in je sledila abrazija. bit tudi midva sva rekla, da bomo z otročkom skupaj popotniki. Tako, da sedaj še kak koncert pade, ker za ostalo je že prepozno. Ti pa tudi v prenovi. Ja očitno so priprave pri vseh v norem tempu-le zakaj . Sem brala, da je Barbi na istem kot jaz. Upam, da nam uspe vse pravočasno urediti. Se trudimo . Fargi vseeno hvala.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 10:37:16
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia bit, men pa moja osebna ne upa napisat tega...ker je una ful pasja na komisiji... ojoj..kaj pa G si prosila.... al pa fizioterapevta....a ne hodiš ? boščica.... sem, pa je rekla, da mi ne more nič napisat glede na to kakšna je diagnoza... ja, fizioterapevtka je bla pa čist huda k sem ji povedala da ne smem ker tako piše na odločbi. je rekla, da naj kr k njej pridejo da jim do tri pikre povedala.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 10:40:05
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia bit, men pa moja osebna ne upa napisat tega...ker je una ful pasja na komisiji... ojoj..kaj pa G si prosila.... al pa fizioterapevta....a ne hodiš ? boščica.... sem, pa je rekla, da mi ne more nič napisat glede na to kakšna je diagnoza... ja, fizioterapevtka je bla pa čist huda k sem ji povedala da ne smem ker tako piše na odločbi. je rekla, da naj kr k njej pridejo da jim do tri pikre povedala. kakšno pa imaš diagnozo če ni skrivnost.... prosi F če ti lahko napiše priporočilo za osebno zdravnico..
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 10:43:58
|
|
|
|
Urshy78
|
mojškra, čestitke za enega kot so ti že punce svetovale, počivaj pa misli pozitivno. jaz sem pa danes ostala doma, imam še en teden lanskega dopusta. zadnje čase me želodec ful boli, če jem ali če ne jem. ampak sem pa vesela da mi ni nič slabo (zaenkrat). lep pozdravček vsem
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 11:01:37
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sapi IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia punce....prodam 2 karti za Parni Valjak v Tivoliju 28.3.2010...ati in mami ne moreta it, ker je nekaj vmes prišlo.... A še prodajaš karte? Za kateri del dvorane pa so? Za vzhodni del...vendar jih nima več, ker jih je prodala meni srečnici , ki se že veselim. Moj se je končno dal prepričati. Mojškra in BarbiG dobro opravita! Sicer je pa danes naš kuža bolje, nisva pa še bila zunaj, ker potem najbolje vem. Sem se jaz šele sedaj zbudila, zato še eno: Zveče sem se potepala na eni pozni večerjici, sem se šele sedaj (drugič) zbudila !
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 11:04:14
|
|
|
|
bit
|
hermy ...si bila pogrešana....kave ni blo preden greš spat nam kavo zrihtaj....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.3.2010 11:11:18
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit hermy ...si bila pogrešana....kave ni blo preden greš spat nam kavo zrihtaj.... Je ostal računalnik kar odprt, ker sem točno to imela namen...pa potem ni bilo nič , zaspala nazaj!!! Zdaj se pa moram lotit nekaj za službo naredit (sem obljubila, da bom), pa se mi prav nič ne da. Ko človek postane len, je pa res hudo ! !
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?