|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
25.3.2010 11:17:12   
lenybaby
Evo naš mali tud tko veselo dreto vleče...user posted image Mogoče bova mejčkn zamudla, prideva pa zihr!

Se vidmo!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
25.3.2010 11:29:40   
ledenka
še kar spi... ga bom kar v voziček prestavla user posted image potem se bo sigurno zbudil user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
25.3.2010 16:27:44   
ledenka
nazaj sva hodila 40 min user posted image zdaj poznam bližnjico! je bilo pa super, sem vesela, da sem vas videla user posted image zdaj ko več ne plavamo, bova redno hodla v ZOO, je treba letno izkoristit user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
25.3.2010 17:27:02   
katrinka
in cveke kako ste se imele...vse mi napisiteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
25.3.2010 20:34:39   
katrinka
http://24ur.com/bin/video.php?media_id=60430711&section_id=201&article_id=3251330

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
25.3.2010 20:48:35   
Lupinca
čer kvakice...
vas je blo res fajn vidt jauser posted image

eno vprašanje glede fotk...jih dam lah par na FB, al ne? ker bom dala par fotk gor, ko sem malo slikala s slonom in kakadujemuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
25.3.2010 20:51:26   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca

čer kvakice...
vas je blo res fajn vidt jauser posted image

eno vprašanje glede fotk...jih dam lah par na FB, al ne? ker bom dala par fotk gor, ko sem malo slikala s slonom in kakadujemuser posted image

komot user posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
25.3.2010 20:57:36   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

in cveke kako ste se imele...vse mi napisiteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bile smo lupinca, lenybaby, vim, anci banci in Reby (IVF mamice). vreme je bilo rahlo čudno, mal je škropilo, ampak čvek je bil pa super user posted image pa pri nas so mini opice glavne user posted image pa morski levi tud

lupinčina pupa je bila blažena med fanti user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
26.3.2010 7:48:31   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

bile smo lupinca, lenybaby, vim, anci banci in Reby (IVF mamice). vreme je bilo rahlo čudno, mal je škropilo, ampak čvek je bil pa super user posted image pa pri nas so mini opice glavne user posted image pa morski levi tud

lupinčina pupa je bila blažena med fanti user posted image

o super...sam da ste uzivale...o vrjamem da je edina pupa uzivala...hehe...ponavadi je bila moja frajla blazena med postavnimi fanti...heheuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
26.3.2010 8:57:01   
lenybaby
Evo še mene - končno mam šanso mal na compa skočt! user posted image
Nč, lepo vas je blo vidt, ni kej! Vreme se je u bistvu kr držalo glede na une oblake bi lahk bol lilo!user posted image Tko da je blo res prou fino! Je blo pa res hecn vidt - sami fantiči pa sam en deklič! Men pa skoz vsi trobja da so ble lani same punce! user posted image

Ja fotke lahk grejo zarad mene komot na FB! user posted image Js tud objavm skor vse kr poslikam doma - mojmu sicer ni lih prou ampak tko pač je...

BTW: letna za ZOO - tm piše za predšolske otroke tolk in tolk ; kaj zajema ta skupina tud naše zverince al tko kot dnevna vstopnina od drugega leta dalje?

Pa,pa!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
26.3.2010 10:18:45   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: lenybaby

Evo še mene - končno mam šanso mal na compa skočt! user posted image
Nč, lepo vas je blo vidt, ni kej! Vreme se je u bistvu kr držalo glede na une oblake bi lahk bol lilo!user posted image Tko da je blo res prou fino! Je blo pa res hecn vidt - sami fantiči pa sam en deklič! Men pa skoz vsi trobja da so ble lani same punce! user posted image

Ja fotke lahk grejo zarad mene komot na FB! user posted image Js tud objavm skor vse kr poslikam doma - mojmu sicer ni lih prou ampak tko pač je...

BTW: letna za ZOO - tm piše za predšolske otroke tolk in tolk ; kaj zajema ta skupina tud naše zverince al tko kot dnevna vstopnina od drugega leta dalje?

Pa,pa!

za naše je še zastonj, do 2. leta user posted image

a mam jaz tebe na FBju? mislim, da ne user posted image

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
26.3.2010 12:17:44   
Lsica
Ohhhh, škoda, srečanje ste mele - sem vas zamudilauser posted image . Če mam pa tooooolk dela. Pa drugič. Bom morala večkrat na rač. user posted image .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
26.3.2010 14:12:38   
lenybaby

za naše je še zastonj, do 2. leta user posted image

a mam jaz tebe na FBju? mislim, da ne user posted image

A da je zastonj... no sam tolk da vem k je mal tko bedno napisan na njihovi strani. user posted image

Ne, se še nisve pofočkale!user posted image Alenka Babnik - to sm jst! user posted image btw: kdo pa ringarajo na FB rihta? K me ne potrdijo za v skupino... user posted image

Madona sm dobre kokosove poljubčke spekla! user posted image MAr bi jih včeri pa sabo prnesla v zoo! user posted image

< Sporočilo je popravil lenybaby -- 26.3.2010 14:13:11 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
26.3.2010 16:17:13   
ledenka
sem te našla user posted image

uf, kokosove poljubčke bi tud jaz user posted image

lsica, škoda user posted image se bomo še dobile

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
26.3.2010 20:48:27   
Lupinca
ledenka...zdej sem ugotovila, da tvojga sončka, pa nimam na nobeni fotkiuser posted image spretno sta se izmuznila objektivuuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
26.3.2010 21:14:47   
nmagk
Lepo da ste uživale naslednjič grem jaz tud,upam,matr men je tko težko to uskladit,no enkrat mi bo ratal bojo pa šolo šprical in šli vsi z mano pa ne bo problemov.user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
26.3.2010 21:42:58   
anci banci
je bilo fajn:) sm tole vreme je bilo bolj kislo....verjetno smo bile same krive zarad našega čvekanja..

lupinca ... hvala za fotke:)

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
27.3.2010 8:20:30   
lenybaby
Punce, a svojim user posted image vrtite kakšno muzko? Midva mava cele žurke, prej na Adija, zdej sva pa dubla cd od Nuše Derende k ma muzko prou za tamavčke in je res fajn! Tko da če iščete kšn tak cd vam Nuško toplo priporočam! Js že znam skor vse na pamet! user posted image user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
27.3.2010 9:01:33   
katrinka
glasba - v nasi hisi se vrti od otroskih pesmi do mozarta, narodne...pop...kar mi pade pod prste na tipkovinci racunalnika...user posted image

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
27.3.2010 16:28:03   
nmagk
Pri nas tud vse vrtimo,mami ima najraje Jana Plestenjaka,poslušamo pa tudi ostalo,Matic nam igra na harmoniko,moj Nejc tle raj ne bi govorila kaj vse danes najstniki poslušajo,mi kar lasje pokonc stopjo,vsi pa radi pojejo in plešejo tud Karolinca je že začela pet zravenuser posted image ,mamo pa tud hard musko,kadar je mami jezna.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
27.3.2010 20:13:21   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Pri nas tud vse vrtimo,mami ima najraje Jana Plestenjaka,poslušamo pa tudi ostalo,Matic nam igra na harmoniko,moj Nejc tle raj ne bi govorila kaj vse danes najstniki poslušajo,mi kar lasje pokonc stopjo,vsi pa radi pojejo in plešejo tud Karolinca je že začela pet zravenuser posted image ,mamo pa tud hard musko,kadar je mami jezna.

hard muzika...hehe
kok si me nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
28.3.2010 8:12:08   
katrinka
dobro jutrouser posted image

user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
28.3.2010 10:38:51   
ledenka
jutro user posted image tale prestavitev ure je vsako leto šok za telo...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
29.3.2010 8:13:34   
Anonimen
Dobro jutro čvekice user posted image

No mi smo končno nastanjeni v novem stanovanju, starega smo se znebili. Ko sem včeraj dala ključe nazaj, se mi je verjetno odvalil OGROMEN kamen od srca... Sem imela cel čas v glavi samo to, da imam zdej končno samo eno stanovanje za pospravljat user posted image user posted image user posted image

Stanovanje je SUPER... Ko žiga čiča in razgraja po hojci mi sploh ni nič v napoto user posted image user posted image In imam še OGROMNO placa kamor se mu lahko umaknem user posted image user posted image user posted image Trenutno se pere prva runda perila, Žigi še panča, potem pa še nevem kaj bova počela... Po moje se bova malo cartala... Morava nadoknadit, ker nisva bila skoraj nič skupaj user posted image

Kako pa ve kej? Se bomo kej za kakšno kavico zmenile?

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2599
29.3.2010 8:53:35   
katrinka

jutro user posted image tale prestavitev ure je vsako leto šok za telo...

mi smo jo uspesno prestaliuser posted image

ziva - super za novo stanovanje...sem vesela da ste tako zrihtal kot ste si zeleliuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...

IME ZA PUNČKO
amalia

KATERO VAM JE LJUBŠE?

MAJA (14%)

NEŽA (21%)

ANA (13%)

ANJA (16%)

LEA (16%)

JULIJA (21%)

Število vseh glasov: 595

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!