|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *mRRhe2010*
29.3.2010 11:11:17   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Posledično ''morje odnese v lift, ga upari''.

Bo dovolj? user posted image

A za moj celulit bi tud šlo?!user posted image (predvidevam, da mora bit kaj močnejšega - vsaj nekaj machov)user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
29.3.2010 11:12:54   
resnično srečna
hektorina ta teden izvem...eh bo dolgggg teden...ju3 ob 14ih imam pa teste nemščine in excela za eno firmo...kjut...me zanima kako bo...

he he Tomček Kruzov je pa res majhen ja

proti rakom nimam nič...sem enega rodila...brez klešč...pa je kjut...priden dečko...še malo pa bo 17 let imel...mater sem jest tud stara Hektorina eto...

noranate: kero sorto krompirja...in ja letos je sonce močno...res močno...je tako že izsušilo zemljo...sem kar čutila med pletjem...upam, da jaz tud sadim krompir čez 14 dni...če bo sreča mila...

madela...tud očki znajo bit pokazatelj alergije...čeprav mislim bolj, da ste vi pomladno prehlajeni...tale blagi vetrček zna malo zagost...

arwenko...khmmm...a Coriss si imela pa plačala...ker ko smo ga mi imeli nismo nič plačevali...samo pokazali smo tist obrazec...pa je bilo to to...so izpolnili in poslali na Coriss zahtevek za plačilo...

evo grem še malo jaz kidat...

pip

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
29.3.2010 11:13:29   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

arwenko...khmmm...a Coriss si imela pa plačala...ker ko smo ga mi imeli nismo nič plačevali...samo pokazali smo tist obrazec...pa je bilo to to...so izpolnili in poslali na Coriss zahtevek za plačilo...

Ja, tu pa ga niso vzeli...

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
29.3.2010 11:13:37   
Colt
Arwenko, bi šel samo je še vse  ''v luftu'', služba itd itd...mam pa v planu vse slovenske mitinge obiskat, časovno bo to precej lažje.

Madela...ja, plini majo pač nekaj tisoč stopinj in še z ogromno hitrostjo butajo ven, svoje naredi še obtok zraka okoli profila kril, vrtinci....in razultat ''morski krožnik, hard fryed'' user posted image

Nora name, nisem vedel da mava na isti dan...no ja, to par stvari objasni,ne user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
29.3.2010 11:15:27   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna
mater sem jest tud stara Hektorina eto...

Ma daj...ta pridevnik je v naši družbi strogo prepovedan. Jaz še en mesec dni staremu kruhu ne upam več tak rečt... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1705
29.3.2010 11:21:21   
noranate
Moj pa rihta neki en traktor, ki ga jaz lahk vikam, tok da, če traktor stoji, ni vrag da ne bi jaz skakala (pa ne čez plot, da ne bo pomote)user posted image .

Colt to pojasni, zakaj oba letiva, ti nad oblaki, jaz pa ko hodim, sem zadnje čase tolk v luftu, me sam neki nosi. To pojasni, da je velika škoda, ker nisem pilotka, mater bi jim dala vetra user posted image .

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
29.3.2010 11:22:38   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Je ja, praktično največji v Evropi, hja, ni poceni zabava to, glede na to, da je Berlin kr daleč ne. Se pravi rabiš letalsko karto, pa hotel, vstopnina je pa pol 19 eur, za otroke do 6. let zastonj. 

Eh,mi se radi vozimo z avtom user posted image Bom popoldan z mojim pogledala,pa se zna zgodit,da jo mahnemo z avtom goruser posted image
Drugače p aostaneta še drugi dve navedeni varianti user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
29.3.2010 11:25:28   
madela
Resnično srečna,držim pesti zate user posted image
Ah,glede alergij pa bo sedaj najbolj čas pokazal,še boljše pa uradni testiuser posted image
Bomo videli,ker mudi se ravno ne,da bi morali zdaj takoj imet kužka. Počasi se daleč pride user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
29.3.2010 11:26:53   
noranate
Resnično srečna, srečno user posted image user posted image user posted image . Hektorina, kar se celulita tiče, mislim da ga niti atomska bomba ne stopi user posted image .

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
29.3.2010 11:29:10   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Resnično srečna, srečno user posted image user posted image user posted image . Hektorina, kar se celulita tiče, mislim da ga niti atomska bomba ne stopi user posted image .

user posted image user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
29.3.2010 11:31:59   
noranate
Madela, če bi jaz svojemu predlagala da gremo v Nemčijo na letalski miting, bi me naročil k psihiatruuser posted image . Bi rekel, a veš kolk dela mamo. Če pa bi rekla, dragi, a greva sama v toplice čez vikend, bi rekel, a šele za vikend, greva takoj user posted image .  user posted image
to je moj moški in kaj mu češ. Mislim pa, da gremo s puncami v ponedeljek v čateške. Upam, da se kdo ne najavi na obiskuser posted image .

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
29.3.2010 11:32:44   
Shorty_
živjo adijo grem na šihtuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
29.3.2010 11:36:15   
noranate
A ti taxi trobi pred hišo, da tak šibaš user posted image shorty?

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
29.3.2010 11:38:36   
madela

Madela, če bi jaz svojemu predlagala da gremo v Nemčijo na letalski miting, bi me naročil k psihiatruuser posted image . Bi rekel, a veš kolk dela mamo. Če pa bi rekla, dragi, a greva sama v toplice čez vikend, bi rekel, a šele za vikend, greva takoj user posted image .  user posted image
to je moj moški in kaj mu češ. Mislim pa, da gremo s puncami v ponedeljek v čateške. Upam, da se kdo ne najavi na obiskuser posted image .

user posted image user posted image user posted image
No jaz sem pa ravnokar štartala,ga poklicala in mu povedala kam gremo user posted image
Mi bo uspelo user posted image Sporočim user posted image

Uživaj v Čateškihuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
29.3.2010 11:40:00   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: madela

user posted image user posted image

Kaj pa za vsako ritnico po ena?! user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
29.3.2010 11:41:41   
madela
Jaz tudi šibam...cel vikend,smo kužka crkljali,delal pa ni nihče in seveda me vse čaka user posted image
Se še med čik pavzo pritipkam user posted image

Shorty,uživaj user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
29.3.2010 11:43:22   
Arwenko
hahaha, ja vožnje je tak enih 10 ur čistega, s postanki z otroci sigurno 12. Se vam skorajda splača it počasi, pa nekje vmes prespat pomoje. user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
29.3.2010 11:44:52   
noranate
Hektorina, ne bo šlo, se bo atomska stopila, celulit pa še bolj nagubal user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
29.3.2010 11:46:13   
noranate
Dekline, sedaj pa je čas, da se posvetim delu. Pride najmlajša domov,, potem pa na vrt. Lep popoldan vam želim in vas vabim jutri zjutraj na zmenek user posted image .

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
29.3.2010 11:46:22   
hektorina
Eh, pol pa tak brezveze. Ne bomo radioaktivnega materiala "bek metali".user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
29.3.2010 11:48:42   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

hahaha, ja vožnje je tak enih 10 ur čistega, s postanki z otroci sigurno 12. Se vam skorajda splača it počasi, pa nekje vmes prespat pomoje. user posted image

No,do Pariza smo se vozili cca.16 ur s kratkimi postanki,ker sva kar vozila izmenično.Otroci pa so spali v avtu.
Do Berlina pa je malo bližje,tako da ja okrog 12 ur user posted image Spali bi pa potem v Berlinu,če bi oziroma bomo šli.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
29.3.2010 11:50:14   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

Eh, pol pa tak brezveze. Ne bomo radioaktivnega materiala "bek metali".user posted image

Če ni efekta,pol škoda ja user posted image
Zdaj pa res moram spravit rit dol s stola in malo po naravni poti topit celulit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1722
29.3.2010 11:56:36   
viroza
Daaannn.Vstala že ob 5 uri.Vse speglala,peljala mulčka v šolo,padla je tudi kavica,pa z metlo sem imela cel dopoldan randi-se hiša sija po tleh.Zdej bom pa južno na brzake nardila in pol v šihtuser posted image .Bi bla kar doma ker je tako lepo sončku.

Neposredna povezava do sporočila: 1723
29.3.2010 18:36:33   
hektorina
Jaz sem se okrog tiste atomske bombe samo šalila...kam ste vse zbežale?! Bo kar lep dan kriv, po moje. Evo jaz sem tudi do sedaj lutala zunaj. Sva imela z malim gumidifektuser posted image . Na vozičku. Upam, da bo guma zdržala do jutri, ko greva nov kroguser posted image . Lep preostanek dneva!

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
30.3.2010 6:58:18   
*miska.mcc*
jutRRo, zaspanci!!!
kaj zdj to???? pomlad je!!!!! jst sem pokonci ze od 5:30!!!

ale vstat!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?