|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *mRRhe2010*
29.3.2010 10:27:51   
noranate
Arwenko, srečno v papirnati vojni user posted image .

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
29.3.2010 10:28:28   
madela
A se mi samo zdi,da se vam sline cedijo samo za nekimi porcelanastimi desciuser posted image
Recimo Cruise,pa Affelck...to je sam za okras,še za to neuser posted image
Moški mora biti moški...user posted image

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
29.3.2010 10:30:15   
noranate
Madela, pozabila si povedat, da moškega brez kocin ni!!!!user posted image

Colt čestitke, samo hrabro napred junače user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
29.3.2010 10:32:11   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Tule je ene par prijetnih slikc z vrhunsko glasbeno spremljavo....in samo kot namig, tudi bojeviti sokolček F-16 se skriva notri....

http://www.youtube.com/watch?v=8SIleXsOl2I

no ja, če smo že lih pri vojaških zadevah, naj se skromno pohvalim da sem zadnjič dobil zlato diplomo za preteklih 5 let uspešnega dela kot PPRSovc in priznanje za najboljšega strelca v četi user posted image kul

Bravo Colt user posted image user posted image A ni to lepo,ko je tvoj trud tako poplačanuser posted image
To pomeni,da si zelo zavzet za to delo in ga tudi dobro opravljaš! Vse čestitke Colt user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
29.3.2010 10:34:19   
hektorina
priznanje za najboljšega strelca v četi user posted image kul

Kaj nisi rak!?user posted image user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
29.3.2010 10:34:48   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Madela, pozabila si povedat, da moškega brez kocin ni!!!!user posted image

Colt čestitke, samo hrabro napred junače user posted image user posted image user posted image .

Joj,pa kako sem lahko to pozabila user posted image user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
29.3.2010 10:35:51   
noranate
Hektorina, kaj maš proti kleščam oz . rakom???????????????!!!!!!!!!!!!!!!! Izjasni se punca user posted image .

Jaz sem rakica user posted image user posted image user posted image . In sem sila ponosna na to user posted image . Colt, a veš da mava r.d. na isti dan?

Neposredna povezava do sporočila: 1682
29.3.2010 10:37:51   
hektorina
Ne maram klešč. Nobenih. Ne zobozdravniških, ne kovaških, ne nobenih!user posted image Imam pa RADA rakce, na krožniku, ne za hlačkami. Pa rake po horoskopu tud, ker sem sama škorpionka in menda "glihamo"...user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
29.3.2010 10:39:14   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: madela

Pa če hoče al ne...user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
29.3.2010 10:39:57   
noranate
Če noče, ga pa nategnemo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1685
29.3.2010 10:39:58   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko
Hja ZZZS mi verjetno ne bo priznal, ker je bil privaten zdravnik (kljub temu, da drugega ni tam), mi bo pa povrnil tale corris, kjer sem imela dodatno zavarovanje, tako da ravno pišem dopis tja.

No,držim pesti,da ti vse povrnejo. Fajn uredi user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
29.3.2010 10:40:58   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: madela

Pa če hoče al ne...user posted image

Itak...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1687
29.3.2010 10:43:43   
madela

http://www.youtube.com/watch?v=8SIleXsOl2I

Colt,a mi lahko prosim poveš kateri borec je na sliki pri 52 sekundi,ker sem ostala skor brez sape user posted image
Nora slika,kaj je naredilo z morjem... user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
29.3.2010 10:44:08   
noranate
Spet ste pozabile, da mora bit kosmat user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
29.3.2010 10:44:28   
pridna_janja
dober dan in lep začetek tedna vam želim!

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
29.3.2010 10:46:24   
hektorina

Replika: Spet, če hoče al ne (lahko pa sem zanj na željo kosmata tud jaz)user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
29.3.2010 10:48:29   
noranate
Kot mini panda user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1692
29.3.2010 10:49:41   
noranate
Pridna Janja, lep začetek tedna tud tebi. Mi smo mal v žgečkljivih vodah, ti pa si pridna user posted image , za razliko od mene ki sem nora user posted image . Nč punca, če ti ne paše, zatisni ušesauser posted image .

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
29.3.2010 10:58:18   
Colt
Fala lepa za čestitke.

Madela, to je zame edina prava zvezda tega filma, F-14 Tomcat. Po mnenju mnogih pilotov najboljši Navy Fighter vseh časov. Lani so jih spravili v penzijon, oz ga je nasledil F/A-18 super hornet.

Tomcat ma 30 ton in pride prbl 30 mio dolarjev, doseže dvojno hitrost zvoka (Mach-2), cca 2500 km/h. Spremenjljiva geometrija kril mu omogoča nore manevre (na tej fotki je kot puščica), ko pa pristaja na letalonosilki, jih da čist narazen. Dvojni smerni stabilizator in dva ogromna motorja mu omogočata čuda sposobnosti, njegova največja odlika pa je da je en redkih lovcev ki nosi raketo dolgega dosega AIM54 Pheonix.

Zame osebno najlepši lovec vseh časov. Nekaj takega kot Bell-212 v ''lovski'' obliki user posted image V glavnem, pol 70ih in komplet 80a leta je bil strah in trepet Vzhodnega bloka...

Naj še komentiram dotično fotko...ko se letalo tako približa morju in ob takšni hitrosti, iz izpuha izhajajo zelo vroči plini pod ogromnim pritiskom. Posledično ''morje odnese v lift, ga upari''.

Bo dovolj? user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
29.3.2010 10:58:20   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

Replika: Spet, če hoče al ne (lahko pa sem zanj na željo kosmata tud jaz)user posted image

To pa ne user posted image A si hecna,ženska pa mora biti ženska-torej nekosmata,vsaj na doloenih delih user posted image
Moški pa naj bo vsaj na določenih delih kosmat user posted image če že govorimo o dlakah user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1695
29.3.2010 11:00:08   
Arwenko

Fala lepa za čestitke.

Madela, to je zame edina prava zvezda tega filma, F-14 Tomcat. Po mnenju mnogih pilotov najboljši Navy Fighter vseh časov. Lani so jih spravili v penzijon, oz ga je nasledil F/A-18 super hornet.

Tomcat ma 30 ton in pride prbl 30 mio dolarjev, doseže dvojno hitrost zvoka (Mach-2), cca 2500 km/h. Spremenjljiva geometrija kril mu omogoča nore manevre (na tej fotki je kot puščica), ko pa pristaja na letalonosilki, jih da čist narazen. Dvojni smerni stabilizator in dva ogromna motorja mu omogočata čuda sposobnosti, njegova največja odlika pa je da je en redkih lovcev ki nosi raketo dolgega dosega AIM54 Pheonix.

Zame osebno najlepši lovec vseh časov. Nekaj takega kot Bell-212 v ''lovski'' obliki user posted image V glavnem, pol 70ih in komplet 80a leta je bil strah in trepet Vzhodnega bloka...

Naj še komentiram dotično fotko...ko se letalo tako približa morju in ob takšni hitrosti, iz izpuha izhajajo zelo vroči plini pod ogromnim pritiskom. Posledično ''morje odnese v lift, ga upari''.

Colt, a greš ti na ILO v Berlin junija...mi že imamo karte, hotel, itd. user posted image

http://www.ila-berlin.com/ila2010/home/index_e.cfm

Letos bo pomoje ful nora, ker je 100 obletnica. Mi smo že 2x bli drugače, pa v Parizu tudi, kjer je izmenična leta.

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
29.3.2010 11:02:39   
madela

Fala lepa za čestitke.

Uuaaauuu,bo dovolj ja,hvala user posted image

Ne čakaj,ne še...a upari morje,al kaj? Ti to resno? Uf,to pa je vroče user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
29.3.2010 11:03:13   
noranate
Arwenko, zdaj pa sam še reci, da voziš letalo in me bo vrglo iz stolauser posted image .

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
29.3.2010 11:06:56   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

http://www.ila-berlin.com/ila2010/home/index_e.cfm

Letos bo pomoje ful nora, ker je 100 obletnica. Mi smo že 2x bli drugače, pa v Parizu tudi, kjer je izmenična leta.

Mi si nekaj oglejujemo,kam bi šli na kak miting. Nekaj sva se dogovarjala za na Madžarsko,nekaj za v Avstrijo..za tole pa niti nisem vedelauser posted image
Saj to je letalski miting,a ne? Ker sem samo na hitro odprla? Koliko pa so karte?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
29.3.2010 11:09:48   
Arwenko
Je ja, praktično največji v Evropi, hja, ni poceni zabava to, glede na to, da je Berlin kr daleč ne. Se pravi rabiš letalsko karto, pa hotel, vstopnina je pa pol 19 eur, za otroke do 6. let zastonj. 

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?