|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *mRRhe2010*
29.3.2010 8:23:31   
hektorina
Dobro jutro!
Arwenko, smola, ampak boš pa sedaj vseeno spočita za na delo!
Resničnosrečna kdaj izveš "rezultat" razgovora v oni super firmi?!
Kerensa in Shorty...jaz bi bla najmanj teden dni v bolniški, če bi šla z vama....sem čist iz vaje.
Bom ogla začet malo trenirat. za začetek na suho. Pol pa na "mokro", da padem nazaj not!user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
29.3.2010 8:28:29   
madela
Dobro jutro mRRhe user posted image

Arwenko komaj sedaj berem,da si ti tako hudo zbolela,da s tvojim smučanjem ni bilo nič user posted image No,upam da si sedaj že bolje user posted image

Resnično srečna,tako kot vaš kuža smo se mi kar vsi zaljubili v malo čivavico. Vesela sem,da jo je sestra pustila pri nas za vikend. Otroci so uživali in presenetljivo lepo ravnali z njo,edino najmlajšega sem tu pa tamopozorila,da mora bit malo bolj nežen user posted image
Žal pa se je pokazala tudi alergija pri sinu...čeprav nisem čisto prepričana,če je to res alergija user posted image
Namreč vnete oči in to samo ena...take reakcije pri njem še nisem videla. Drugi dan je dobil okrog ustneke izpuščaje...na koncu pa se je izkazalo,da smo pravzaprav vsi nekaj malo zboleli,mož pa kar precej.
Tako,da malo možnosti dopuščam,da ni bila alergija user posted image
Čivavo pa dobimo v varstvo,ko gre sestra na morjeuser posted image

Miška,WB...sem videla,da si odšla in si že nazaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1652
29.3.2010 8:57:45   
noranate
heeej, čvekačice, lep dober dan vam želim user posted image . Zadnje čase kar neki štrajkam, nimam več tolk časa kot po zimi user posted image . Madela, veš da sem že razmišljala, pa kje hodi ta ženska, te ni blo gor in sem te pogrešala user posted image . Čivava, lep pes, čeprav so mi bolj pri srcu veliki psi. Mi imamo nemško ovčarko in sta z žrebcem uprizorila tapravi šou, sta se lovila, kot dva otroka. Včasih kar ne morem verjet, kolk boljši prijatelji so živali od ljudi, brez vsakršnih predsodkov, mržnje, foušije.....
Miška, me vesedli da si the best snaha user posted image .
No, oglasite se , da se načvekam, ker grem popoldan krompir sadit .

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
29.3.2010 8:59:18   
*miska.mcc*
ker grem popoldan krompir sadit .

a žeeeeeeeeeeeeeeeee?????user posted image

mi ga za 1.maj sele.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
29.3.2010 9:11:46   
noranate
Ja Miška, posadim tega ranega, pokrijem s folijo in ga maja že jem. Mi ni treba  v trgovino. MI je pa ravno včeri sosed pravil, da gredo popoldan sadit na njivo user posted image . Vse bolj zgodi, verjetn tud zarad tega zdaj, ker je dovolj vlage, ker pr nas je zlo rada suša, kot na Primorskem, sam morja nimamo user posted image .
Pa mal solatke bom vrgla, pa čebulčka, peteršilj. Tolk, da zalaufam.

Neposredna povezava do sporočila: 1655
29.3.2010 9:14:36   
madela
Noranate,zadnje čase sem kar dosti zunaj,zato posledično malo manj sem kukam user posted image
Sicer pa sem tudi jaz navdušena bolj nad velikimi psi,ampak za v stanovanje je to bolj težkouser posted image
Nekaj let nazaj sem si kupila bernardinca za v stanovanje,pa smo ga morali prodat...tako da se nebi več odločala za velikega psa,dokler smo v stanovanjuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1656
29.3.2010 9:22:58   
noranate
Madela, si predstavljam bernardinca v tvojem stanovanju , ko ste pred Tv. Madela na fotelju, bernardienc pa zasede trosed user posted image . ja definitivno veliki psi po mojem mišljenju niso za v stanovanje.

Jaz sem tud velik zuni, pa z otroci se "razgibavam" po hiši, tako telesno kot umskouser posted image . Mam kar pestro, vse posejano s testi, danes pa imajo prvi razredi križev pot pri verouku, ma me bo pobralo!!!!!!!!!!!!!!!!! Kako naj prepričam svojo 7-letnico, da je to tako zanimivo, da bo morala bit pri miru dobro uro in poslušat.user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
29.3.2010 9:23:52   
Arwenko
Jutro mRRhe...tako je to, sem že v službi in pregledujem, kaj vse se je zgodilo.

Eno vprašanje, a ve katera kaj moraš naredit, da ti na ZZZS povrnejo te stroške zdravnika? A moraš kakšne obrazce izpolnit ali samo dopis pošlješ z vsemi prilogami?

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
29.3.2010 9:42:26   
Colt
Dobro jutro :) Vidim da se klapa počasi zbira...

Evo, mal vonja po kerozinu za lepše jutro:

http://www.youtube.com/watch?v=KIq5x8-QL-o

In zgolj ena zanimivost...v tem legendarnem filmu, naj bi rusi imelu Mig-e 28 ki pa nikakor ne obstajajo. To so čist normalno F-5 tigrčki user posted image Zdej pa uživat v komadu...user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
29.3.2010 9:45:36   
noranate
Colt user posted image user posted image . Čeprav sta mi šla tist tip za klavirjem, pa tist s kitaro... na živce, naj se umaknejo iz kadra, ker iščem Cruisa user posted image .

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
29.3.2010 9:50:12   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Colt user posted image user posted image . Čeprav sta mi šla tist tip za klavirjem, pa tist s kitaro... na živce, naj se umaknejo iz kadra, ker iščem Cruisa user posted image .

Daj noranate, tak mali pa Cruisek spet ni...user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
29.3.2010 9:54:36   
noranate
sam da ga v roke dobim, ga že raztegnem user posted image . Pravijo pa res, da je bolj nizek možakarček to. Ma me to nč ne moti.

Hektorina, kaj počneš? Jaz kuham kosilčka, pa sužnja pereta, še perilo moram obesit. Popoldan pa ven na delo.user posted image

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
29.3.2010 9:58:55   
Colt
Pri snemanju nekaterih prizorov v tem filmu, je morala boga Kelly bet bosa, Tom pa v ful visokih čevljih...da je vsaj približno normalno zgledalo vse skup user posted image Drgač pa film nima veze z realnostjo 5%, res pa je da je bil posnet z točno določenim namenom in krepko finančno podporo US NAVY. Razultat? Vse mornariške flight akademije napolnjene. Po celem svetu user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

Neposredna povezava do sporočila: 1663
29.3.2010 10:03:37   
noranate
To pa verjamem. Imam bratranca, je v srednji, ampak v glavi že trdno zasidran pri vojakih user posted image . Naša ta velika pa tud sanjari uniformo....

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
29.3.2010 10:04:52   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Dobro jutro :) Vidim da se klapa počasi zbira...

Evo, mal vonja po kerozinu za lepše jutro:

http://www.youtube.com/watch?v=KIq5x8-QL-o

In zgolj ena zanimivost...v tem legendarnem filmu, naj bi rusi imelu Mig-e 28 ki pa nikakor ne obstajajo. To so čist normalno F-5 tigrčki [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Zdej pa uživat v komadu...user posted image

Jej,pa spet nekaj novega zvem user posted image user posted image Prijetna dišava za dobro jutro user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
29.3.2010 10:05:37   
madela

Madela, si predstavljam bernardinca v tvojem stanovanju , ko ste pred Tv. Madela na fotelju, bernardienc pa zasede trosed user posted image . ja definitivno veliki psi po mojem mišljenju niso za v stanovanje.

Ja nekako tako to zgleda user posted image user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
29.3.2010 10:06:58   
hektorina

sam da ga v roke dobim, ga že raztegnem user posted image . Pravijo pa res, da je bolj nizek možakarček to. Ma me to nč ne moti.

Hektorina, kaj počneš? Jaz kuham kosilčka, pa sužnja pereta, še perilo moram obesit. Popoldan pa ven na delo.user posted image

Čakaj Noranate...nekaj si zamešala. Tisti del o raztegovanju. A se ne bi raje ti pustila nat..nit, oz. raztegnit?

Meni bi Val Kilmer, ki je zlobca igral dost bolj sedel...kamorkoli žeuser posted image

Drugače pa služim ljubi kruhek In danes moram bit še posebej pridna, ker bi rada jutri šla prej domov. (mam celo nekaj ur viška)!

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
29.3.2010 10:08:13   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Jutro mRRhe...tako je to, sem že v službi in pregledujem, kaj vse se je zgodilo.

Eno vprašanje, a ve katera kaj moraš naredit, da ti na ZZZS povrnejo te stroške zdravnika? A moraš kakšne obrazce izpolnit ali samo dopis pošlješ z vsemi prilogami?

Arwenko,če si imela zavarovanje za v tujini,potem samo kopije računov pošlješ,tam kjer si se zavarovala. Če nisi imela zavarovanja pa ne vem,če ti sploh kaj povrnejo...aja sam zdaj je nekak drugače,a ne?
Najboljš,da pokličeš na ZZZS user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
29.3.2010 10:17:20   
*miska.mcc*
jutro, se ostalim...

no, meni je zakon Ben Affleck!

bres konkurence spljoh!!!!!

se topim na sedezni, ko kak sladoled. ma huje , ko najbolj pubertetno pubertetniška pubertetnicauser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
29.3.2010 10:20:04   
noranate
Hektorina, tema o nategovanju in raztegovanju je dans zame prepovedana, ker drgač ne bo moj nič delal, pa tud krompirja ne bom posadila user posted image .
Kruhek diši, kosilček kuhan, perilčka obesila, mal pokidala hišo.... Dans sem turbo woman, pomlad ti da kriiiilaaaa user posted image , velik hura zame.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
29.3.2010 10:22:17   
noranate
Miška to je zrela puberteta user posted image . Men je Cruisek za ponucat, drgač the best možak pa definitivno Richard Gere. Pa... mah še jih je za ponucat, sam zdejle mi je najbolj zadišala moja domača zvezda user posted image .

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
29.3.2010 10:23:04   
hektorina
Meni bojo počasi pa samo še taki ala Sean Connery pa kak Anthony Hopkins za sline brisat, ker ob kakem mladcu me lahko čisto mimogrede kaj trofi. Ta dva sta bolj zdravju prijazna!

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
29.3.2010 10:26:38   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: madela

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Arwenko,če si imela zavarovanje za v tujini,potem samo kopije računov pošlješ,tam kjer si se zavarovala. Če nisi imela zavarovanja pa ne vem,če ti sploh kaj povrnejo...aja sam zdaj je nekak drugače,a ne?
Najboljš,da pokličeš na ZZZS user posted image

Hja ZZZS mi verjetno ne bo priznal, ker je bil privaten zdravnik (kljub temu, da drugega ni tam), mi bo pa povrnil tale corris, kjer sem imela dodatno zavarovanje, tako da ravno pišem dopis tja.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
29.3.2010 10:26:59   
noranate
Pa da bi si kakšno mišico pretegnila oz. kakšen heksenšus priborila tud ni bojazniuser posted image . Maš ti prav Hektorina, domače zvezde so še najbolj ziher, ko ti zvečer reče: "mami, a si z stvar?" user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1674
29.3.2010 10:27:09   
Colt
Tule je ene par prijetnih slikc z vrhunsko glasbeno spremljavo....in samo kot namig, tudi bojeviti sokolček F-16 se skriva notri....

http://www.youtube.com/watch?v=8SIleXsOl2I

no ja, če smo že lih pri vojaških zadevah, naj se skromno pohvalim da sem zadnjič dobil zlato diplomo za preteklih 5 let uspešnega dela kot PPRSovc in priznanje za najboljšega strelca v četi user posted image kul

AMEN!

Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?