Sonchek83
|
Evo punce, javljam se iz daljne dežele Prlekije Najprej bravo za vse vas, ki se vam je uspelo dobit v ZOO Naša pika poka je lih neki svoj ustaljeni ritem zmešala pa še jaz se nisem lih dobro počutila tak da sem sodeč po slikcah na FB zamudila pijetno srečanje. Je pa res blo bolje, da me ni bilo, ker sem zgleda nek virus staknila, ki očitno kroži in sem šele danes malo k sebi prišla. Živa25, lepo slišati, da ste se namestili. Je pa res, da ima vas svoje prednosti in pomanjklivosti. Vglavnem da se počutite tam ok in to je pomembno lenybaby, sem pogledala objavo za tvojo vadbo in moram iskreno povedano reči, da si pa danes ljudje izmilijo že vse mogoče Ne narobe rezumet, ne leti nič nate, ampak vaba z vozički??? To vsaka mamica zna še kako dobro izkoristiti, če je le pri volji in jo to zanima. Jezi me to, da take stvari zaračunajo. Ok, če se do takrat in takrat prijaviš je zastonj, potem pa.... Mogoče je nekatrim to ok, ker gre tudi za druženje, ampak znorim ob takih novodobnih idejah, ki v bistvu niso popolnoma nič novega pa še PLAČATI je treba!!!!! Rečem lahko samo....svašta!!!! No, jaz se pa seaj trudim RES konkretno učiti, ampak tale naš mali sonček na dveh nogicah je že tok živahen in tok manj spi čez dan, da se je treba kar dobro organizirati in uporabiti babi servis, ampak se ne damo, do poletja bo Aja, kam vas bo pot peljala poleti z vašimi malčki? Mene fejst vleče v kako prestolnico, ampak bo treba zadevo kar dobro splanirati. Nič, grem pod tuš in čimprej spat, ta pomladanska utrujenost je že začela kazati kremplje Mirno noč vam želim!!
|