DanijelaNeli
|
eeila... Spet kosilam sama,... dela.In spet jem ...tokrat sardone in sardele.Od včeraj sem imela govejo juho,in nekako mi je zapasala solata,ki je nisem jedla že leta...sveže narezane mlade čebulice z zelenim vred,mešano z jogurtom in kislo smetano,okisano in začinjeno. Njami,... Martinčka..kot,da bi sebe poslušala,glede spola Rečem tudi jaz,da naj ostane do konca..pol pa bulim kot zmešana v ekran.Samo zdaj na 3D-ju bom rekla naj skrije,ker če ne bom res zvedla. Še da ti povem glede tiste opreme v Italiji.Meni je ta kolega povedal za ene tri salone pohištve,kjer imajo tudi otroško.No,point je v tem,da ni nikjer takega stila kot ga hočeš ti.Vse je barvano. Glede kvalitete in cen je rekel,da dobiš tudi pri nas iste izdelke,na istem nivoju in,da se ti niti ne splača hodit dol. Če pa bi že rada tako zibko/posteljico kot imaš v albumu,ti je sam priporočal,da jo daš delat mizarju,ki ti bo naredil identično,les pa si itak izbereš sama. Si mogoče posmislila o mahagoniju...ki je res kvaliteten. Salone pohištva pa imaš naprej od Udin,Gemona. Ta frend ni mizar,on dela dol v eni firmi z lesom.Je pa dostavljalec in montažer opreme. O glede pirhov...z Neli smo jih pobarvali včeraj zvečer...v violični in oranžni barvi...Smo bile prav pridne... Čokoladne pa smo do sedaj že dve odprli...še dva nas čakajo.A končalo se je samo pri odvijanju,...ker ta mala ni neka velika ljubiteljica čokolade. Tistega od Kinder pa ji bo kar mamica pomagala pojest.
< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 2.4.2010 13:37:41 >
|