ela24
|
Pozdravljene! Mene pa danes kar mučijo ti lažni popadki in otrdevanje. Se mi zdi, da dosti bolj kot prej. Čeprav dvomim, da bo kaj iz tega, ker še niso tisti ta hudi. Zanima me mnenje, kaj menite o tem, kako do porodnišnice če vam odteče voda? Jaz sm bla ziher, da me moj pelje, pa naj bo zaradi popadkov ali če mi odteče voda. Čeprav pravijo, da će ti voda bi naj šel z rešilcem. Danes pa je moj govoril z enim reševalcem in je rekel, da če ti odteče voda je urgentne narave (niti ne rabiš napotnice - ker jaz je nisem dobila), in moraš z rešilcem. Zdaj pa res ne vem... Bilo bi mi čudno in neprijetno če bi morala z rešilcem, spet pa si ne želim, da bi karkoli tvegala, da bi šlo narobe z Kako boste ravnale ve? Imam pa cca. pol ure do porodnišnice. Malena 89, jaz pa sm že mislila, da si nam pobegnila rodit, ko se en čas nisi javila. Upam, da te ne bo preveč mučilo! Majas, ti si pa pridna. Vidim, da imaš jutri ctg. Jaz ga imam komaj v petek. Tako, da se jutri najbrž ne vidiva. Upam, da ne bova kaj čez rok tolkle, in da se naslednjič že vidiva na sončku z vozički. Če ne ki v porodni sobi Wannabemommy, a si slučajno uspela dobit tiste tabletke? A ti pa hodiš kar k Dacy trenirat Se znajdeš, ko si že tako želimo cartanja, ti kar malo švercaš
|