amazonka3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Zivjo punce. Sem ze prej gor prisla, da bi vam kaj napisala pa mi ni okenca za odgovor odprlo, potem sem pa zaspala. Zdaj pa ne vem vec kaj sem hotela povedati. Hahaha Vidim, da nobena ni glih zgovorna. No, in zdaj bi se jaz menila, "a tebe nema". Sem te čakala dans, da se mal narežim Krajšanje MV: Iz izkušenj ti povem, da pomaga. Zelo. Mora bit pa večkratna ponovitev v istem večeru če zraven še uživaš, ni baje nič narobe Ampak zdaj ti to lahko prakticiraš šele v torek zvečer, če ne te na sadno kupo ne bo! Dvojina ali še huje, množina: Hm, tko kot Krtkova ugotavlja, men to ni tud čist nič jasno , še posebno imam rada tako imenovano personifikacijo in vživljanje v vlogo drugega, ki se čudežno začne v blaženem obdobju žene in sam bog ve kdaj se konča....ampak to je debata za drugič, manifestira se pa na naslednje načine: - veliki smo, težki smo... - sva noseča, smo noseči - rodil je, rodili smo - dojimo se - pokakali smo se in polulali smo se - pojedli smo - bolani smo ....... predvsem pri slednjem sem se vedno spraševala, zakaj ne obstaja ena t.im po Aglaino nadmama, ki bi jo sočno povedala tako kot je, npr. Bolan je in teži, jaz sem pa že na konc z živci in sesuta, znorela bom. Evo, tolk od mene. Sej nisem nič huda drugač, samo malo neuravnovešena
|