Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
(preverjeno pri mamici), tak da sibam v nabavo cez kako uro (zivepo se bom pozanimala za tvoje modrcke-to sem zadnjic pozabla napisat)
, ociscen pa tak je-preverjeno s strani tasce).
pa tisci na mehur za znoret...se mi zdi, da bo vsak cas ven padu(pol si predstavljate, kak jaz hodim
sedet se ni tak problem, hodim pa, kot da sem rezana tam dol

!
, tudi sama sem full zadovoljna...
kaj se zaj nekaj fino tu delam
ker jaz se na tem mestu zelo cudno ze cel vikend pocutim...
, ampak važn da je z mojim malim vse u redu, raste po tabelci, maternica mi pa prehiteva po rasti za en mesec, baje nč hudga.. pa šla sem se tud testirat za streptokok in ta teden dobim rezultate... no pa še moram se pohvalt, da sem use za bejbija že nabavila, tko da mi ni treba več skrbet, edino kar se mi zdi da imam premalo tetra plenic (12) amapk ni pence bomo pa dokupil...
kr dej ga
, če ne prej seveda. Jaz si pomagam s koprivinim čajem, kje bi ga dobila ne vem, ker meni ga je dala taščina mama. Mal pomaga, čudežev pa tako ne more delat.
. Spet sem šla fino gor, ampak tole pa že pripisujem zatekanju. O zunanjem obratu ni bilo govora, pravi, da me bodo od zdaj naprej vodili na ctgju in tam naredili UZ, da se bo vidlo, če smo še na ritki. Pravi, če bomo, bo CR. Tudi OK, samo zaradi mal dalšega okrevanja, bi mi ga lahko kar zdaj naredili
. Še dobro, da zaključujemo.
moj noče in noče na glavo
danes sem v C&A vzela se paket 6ih plenick za 8,9 evra (barvne so 9,9 evra za 6 kom-te pa ene ze premorem); ce jih 12 ne bo dovolj, jih pa se kasneje dokupimo.
Mislim svinje pokvarjene šparajo na na s nosečnicah, saj tistim ki imajo lenoritise jim pa podaljšujejo brez problema, pismo sem jezna!!!
- je blo u šparovi reklami pa sm šla pogledat