Aninchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6 Aninchy ... že maš voziček?? Dej ga kej poslikat ko ga naročiš... jaz še vedno cincam mincam... Jooj, ne še! Morm priznat, da sem že bila čist odločena za tega Matrixa, pa so se zdaj kar neke akcije povsod začele, tako da še malo gledam okrog... Sicer pa v bistvu čakam na denar od CSD za paket, ker sem rekla, da ga bom s tistim kupila + nekaj bosta še moj in tašča prispevala. Grem pa jutri tja, da uredim papirje in to, pol pa da vidim, kdaj mi bodo nakazali Upam, da ne šele naslednji mesec... Bom pa dala slikce gor ko ga dobim! Pa za 2 zvezdici! inika84 - streptokok b - meni je rekla G, da je bolje, če ga čimkasneje narediš, ker se lahko že vmes potem okužiš! Sem pa brala, da ni to rutinski odvzem ravno zato, ker ni čist 100%, da ni okužbe, ker se lahko tudi dva dni pred porodom okužiš. Za tiste, ki pa prezgodaj rodijo, pa tako vseeno dobijo antibiotik! Ne me čist za besedo držat, ker sem to našla na nekih forumih... Sicer pa: pri nas je to plačljivo, če je rezultat negativen je okoli 20€, če pa je pozitiven, pa je dražje!! Moja G ni točno vedela cene, samo to, da je odvisno od rezultata, ker morajo pri pozitivnem naredit še neke dodatne teste! Mal se mi zdi "tu mač" tole!! Lep večer!
< Sporočilo je popravil Aninchy -- 13.4.2010 18:59:05 >