Aninchy
|
Hejla! No, pa imamo končno nekja sončka! Glede matičnih celic: jaz sem se pogovarjala z babco v P, pa je rekla, da je postopek takle: ko prerežejo popkovino, morajo "ujet" te celice, ki bi drugače šle v telo. Torej, mi v bistvu s tem odvzemom odvzamemo tudi nekaj zaščite, ki bi jo otrok sicer prejel... Tako, da najbolje je, če jih dobi otrok... tko nekak Ker jst sem bila že čisto odločena, da dam v javno banko, saj gre za javno korist in sem rekla, zakaj bi se stran metalo, ko pa lahko porabimo za kak boljši namen! No, pa me je potem babca opozorila, da najbolje je, če to dobi otrok... Na to pa res sploh nisem pomislila nikita* - za kile, jst sem tudi trenutno na +10, pa sem čist ponosna nase! Pa da se čimprej pozdraviš! čeb Maja - kak si ti žleht, zdej si mi pa take lušte z buhtlim nardila! spanje - uuuff, danes spala kot hrček!! Sem šla samo 2x na wc, pa pol takoj nazaj zapala! Super duper je blo! gnezdenje - imela sem en hud "val" gnezdenja kak mesec nazaj, sem vse cotke zložila v omaro in približno pretuhtala, kje bo kaj stalo, ampak oprala pa še nisem ničesar, se mi je takrat (HB) še zdelo prehitro... Bom konec meseca ali v začetku maja začela. Zdj pa šibam na en kofetek na sooonček!