Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
KEGLOVE VAJE!!!!

pa: ja punce, saj jim lahko kaj rečete! Pogovorite se. Se mi pa zdi, da so moški v prvi nosečnosti malo bolj zadržani, ker jim je enostavno čudno, da nekdo notri brca
.
nič kaj dišalo... sam se mi je čudno zazdelo, ker ponavadi bi ga že po enem tednu pavze kaj zmotlo
samo še 5x pa dopust!
non stop neki suče.
!
upam d abo vse vredu danes sem za pljua dobila enekcije jutri moram ponovno in čez dva tedna nazaj na pregled da vidimo kakj nam bo pokazal.Glede popatku jih že počasi čutimo tako d aupam da bomo še kaj lahko zdržali da se vsaj pljuča razvijejo kot se zagre no glede vozička bi pa tudi jaz prašala jaz ga tudi nisem še kupila mohoče kakšna kakšen predlog ali slikco da vidimo da se je lažje odločiti
, ampak zlo velik nardi psiha, tko da probaj čim bolj pozitivno razmišljat (sej vem - lahko je nam bit pametne, pa vseeno)
, moj
verjamem, da bo vse ok!! Samo pozitivne misli!
in mislim, da se še nobena ni testirala, ampak se šele bo.