sapi
|
Dober dan, uh sem se napokala, mi je možiček palačinke spekel mmmmm ... petyyy samo, da je vse ok in dojenčiju bije srček, ti lepo počivaj in bo vse ok. Barbi res sta usklajeni tile tvoji pupiki. Fargi ti pa si umetnica. Tale torta je zakon. teta M čestitke za beta gapi samo, da nogica napreduje sem res vesela za tvojo družinico. Pa, da bo na koncu vse kot mora biti. bit se trudim, se trudim . Res sem druga danes mi piše še 23 dni. Sem ravno možička strašila, da imam krče, ker me je res nekaj zvijalo tako kot pred M. Je bil revež čisto prestrašen , ker še nisva dokončala vsega zadanega. Nama manjka še kakšna dva tedna. A nič pametnega nisi našla. Jaz sem si kupila dvoje nosečniških hlač H&M, drugje mi namreč niso bile všeč. Majice pa normalne št. vendar take, ki se raztegnejo. Si bom pa morala omisliti še ene hlače vendar ne nosečniške ampak z raztegljivim pasom, saj je čezdalje bolj toplo pa, da jih bom imela še za iz porodnišnice. Tako, da me tudi čaka še kak šoping. Upam, da bom imela kaj več sreče. zup jaz sem se tudi hvalila kako dobro spim pa me je prejšnji teden zadela nespečnost kar celih 4 dni, sedaj moram potrkati je spet vse ok. Se opravičujem tistim, ki res ne morejo spati za moje jamranje . Kar se pa medeničnih kosti tiče, če sem v zmernem gibanju je vse ok. Če pa počivam komaj vstanem. Tudi ponoči je na vsake toliko časa kriza pri obračanju. Sem pa ugotovila, da v glavnem takrat, ko sem čez dan preveč v gibanju oz pretiravam. A še hodiš na abdominalno? Jaz grem spet v sredo. Hermy a je že kaj novic glede Monike? Upam, da je ok. Punce, če se še dobite na kaki tortici tja do 18 maja se vam prudružim, če le ne bo kaj vmes prišlo.