Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

pa hormoni, pa mogoč mal luna
je že velik boljše, špika še vedno vsake tolk cajta, ampak boli pa ne preveč
Pri meni je to prvič pomenilo samo še 3 tedne all-inclusive za
...
Še ponedeljek sem imela deloven (teren od jutra do večera), jutri pa spet jovo na novo...
čakam, da sonce pokuka izza dreves!
me sedaj vsako jutro spomni, da se moram gibati - saj je super, se hitro prebudiš.
,zdejj ji bom pa zatežila takoj ko drugič pridem...nemorm vrjet da so lahko tko škrti s temi uzji
,pa tiste k ste še v službi,naj vam čimhitrej minejo tile dnevi
pa kriz me mantra za ****..... uff....
Tamali trenutno spi, js sem pa na hitrco prišla malo pogledat, če ste kaj pridne ali se bolj potepate...
in še vedno sedi na ritki, tako da me po vsej verjetnosti kak teden pred PDP-jem čaka CR. Mi je pa G povedala, da se gre v CE sedaj po CR domov že 5. dan (prej 7. dan), kar mi je, seveda, prav všeč, glede na to, da imam sedaj doma že enega škrata...