Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

prav, razen če je nedonošenček... ker morš računat da daš še plenico gor...
jst mam kr neki 56 ker sm vse dobila, kar sem pa sama kupovala je pa od 62 dalje
samo naša še vedno čaka na montiranje
sicer jim pa loh tud navadne nogavičke čez roke daš
Me je skoraj kap. Potem je začel gledati in ugotovil, da se tako hitro premika vse skupaj. Za otrdevanje trebuha mi je rekel, naj pijem magnezij in več počivam, ker je še prezgodaj za karkoli. Itak.
še malo pa bo naš mesec
Pa tud pr meni je ta teden živahen!
.
ima dopust, tamali pa počitnice). V soboto sem bila na eni dekliščini in smo se babnce toliko presmejale, da me je na koncu že vse bolelo
. Bi js tud!
Upam, da ti v doglednem času uspe urediti zadevo.
drugače sploh ne štejem več gibov, ker bi bila čist panična, ker je največji lenuhec zaenkrat, čez noč ga pa žura, kot mami včasih
ima samo tisto kar imam od prve, drugače pa še nič. Grem v maju v nabavo. Prala bom pa itak čisto na koncu, ker se mi zdi zdaj prehitro in bi morala dokler se
k je skos ****
se mi zdi, da bolj o tem premišljujem, bolj psiha zravn probleme dela