|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
29.4.2010 17:35:17   
tanci29
ja kje pa ste use...

mi smo prišli domov...sva šle s hano po erika v vrtec, pa malo na igrala pa še spotoma sem ga odpeljala malo pošišat in ima lepo novo frzurcouser posted image ...je bilo kar zanimivouser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 976
29.4.2010 17:43:55   
Katjusa
zdej sem 1 uro rabla, da sem uspela pomivalni stroj sprazntuser posted image user posted image user posted image user posted image si lahko mislte kako to zgleda, če benjamin pomaga:) napreč ga nesem stran dam 2 kozarca ven je že nazaj hitro zaprem in ga spet nesem stran.... seveda kriči kot, da ga iz kože dajem....user posted image user posted image user posted image user posted image no in sma uspela še celo nekaj sem not dala, kar je blo od kosilauser posted image user posted image user posted image user posted image zdej sma dala stroj perila prat.....

florjana sem takoj po kosilu poslala spat.... namreč, ko je bil čas za spanje je skos neki blo (kakanje, pa lulanje, pol ga je kolcalo, je prišel pit.,....) zdej je bil pa sitko, da sma se sam kregala in sem ga poslala spat in še spi, ko se zbudi bomo pa skupi mal igrače pospravli ker jih je polna dnevna (sama jih ne bom k jih tud ne razmetujemuser posted image user posted image user posted image mi morta vedno pomagat oz. jst njima pomagamuser posted image user posted image user posted image )

moj je šel v stanovanje je reku, da bo mal poštemal za el. napeljavouser posted image user posted image user posted image user posted image

Surf
jst nimam pojma o otokih na hrvaškem mal poznam KRK pa še to sem bla tam sam tolk da sem celega 3x prevozla postavla šotor šla na plažo in nazaj iz plaže pospravla šotor in šla v zadaruser posted image user posted image user posted image user posted image ....
nisem zasledila, kaj ste imeli ampak si predstavljam, da je tašča spet kej iskala tam k je nič ne briga....user posted image držim pesti, da sotaneš dovolj močna in da se ne daš.... naj bodo srečni da je sine našel punco k želi prit na kmetijo in tam živet......

Tanci a rihtate za hišo? kako daleč ste?

šibam se igrat k imam tečkota mi s škatlo izvijačev okol hodi pa se dere ker mu jih ne dam ven.... tipičen moškiuser posted image user posted image user posted image user posted image e pa mi je plunil kalkulator... ga grem lovituser posted image user posted image user posted image user posted image

Mihailo kako je pri vas? vidim, da možek priden v šoli kaj pa stanovanje že kej novega? kolk ste dal are?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 977
29.4.2010 17:58:17   
tanci29
katjuša-o mi je znano s pomivalnim strojem, samo jest jih pustim da mi pomagata...eriku se to zdi najbolj fajn na svetu da on pomaga zlagat posode...hana mora pa itak ponavljat za njim...

hiška-17.maja imamo še črpanje kredita...potem pa vpis v zemljiško in potem čakamo do majkasneje 10.7. da se izselijo...mogoče bojo kak teden prej....uffff dolga booooo

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 978
29.4.2010 19:54:01   
Čebel@
čer

dopoldan sem bila v službi-se je penzojonistom čist zmešalouser posted image user posted image .......jutri pričakujejo full house-nas je dopoldan 5, popoldan pa 7user posted image ......popoldan smo pa vozičkali........pa v takko sem si spotoma kupila 2 3/4 hlače-iste samo druge barveuser posted image user posted image ....Hana že 1 urco spančka,midva greva pa gledat Ameriško pitouser posted image user posted image user posted image ........nos imam čist zabasanuser posted image user posted image user posted image

smo mislili jih za vikend na morje,zdej pa napovedujejo nedeljo deževno-se bova jutri odločila če bom šliuser posted image

tamika......slikaj nohteuser posted image user posted image user posted image

grem pred TVuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 979
29.4.2010 20:07:09   
Katjusa
mi smo ravno prišli not smo šli mal po vasi gor in dol pa regradove lučke smo pihal (benjamin jih obužuje)... zdej sem jih dala pa mal v bano in uživatauser posted image user posted image user posted image user posted image mojga sem klicala je na poti bojda je veliko cevi od centralne dol spravuuser posted image user posted image user posted image user posted image tko da bomo lagko pokitali luknje in pol se zečne beljenje... no sam okna bomo verjetno počakal..... sicer imama pa še nekaj stiroporja in rigips plošč za položit..... namreč severno steno v otroški in spalnico (ki je čist severna) bomo dodatno izoliraluser posted image user posted image user posted image user posted image ....

tanci
boš vidla kako bo hitrouser posted image user posted image user posted image user posted image a se boste lahko kr selil al boste kej prenavljali? še mal pa boste užival v svojem vrtu in vse februarčice bomo prilepljale svoje user posted image da se neomejeno igrajo v ograjenem vrtu....user posted image user posted image user posted image men čas ful leti smo misli, da bomo florijev RD praznoval že v novem stanovanju pa smo še daleč......

čebela
vidim, da uživate.... drgač pa glede morje če lahko malo pripolnim sej veš, da napovedi redko držijo, če ste se namenli pejte in uživajte..... sej prikola dol ostane in če bo dež popokate svoje stvari in greste....user posted image user posted image user posted image

surf
dolžna sem ti odgovor glede kopalnice, ploščice bodo sive (rahlo vlečejo na modro) visok sijaj..... tko lepo temna tla in svetlejše stene..... bana je že nabavljena 170x75 (kopalnica je široka samo 167 tak da bomo mal bano tlačli not pa mal steno poštemaluser posted image user posted image user posted image user posted image   ampak bo...... sem se probala not vležt in bo prav za relaxiratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak ne boma se pa mogla več skupi kopatuser posted image user posted image user posted image user posted image bomo pa zato hodla kam na jacuzzi npr. k brkn k bo zdej imela in bo ziher kak popust za rr-jevkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

grem umit pa iz bane datuser posted image user posted image user posted image user posted image je beni že mal utrujen.... upam, da bo danes spaluser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 980
29.4.2010 20:36:23   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

TISTE KI GRESTE NA DOPUST,NA RAJSKO PLAŽO NA RABU,BI LEPO PROSILA ZA KAK DOBER LINK,NASVET GLEDE HOTELOV TAM,DA SO BLIZU SEVEDA...KOLIKO JE PA VOŽNJE?

cca. 370 km MS - Rab... 4 ure vožnje...hoteli http://www.imperial.hr/hr/hotelsko-naselje-san-marino/

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 981
29.4.2010 20:46:20   
TAMIKA3
mi smo tam od 3.7.-17.7. user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 982
29.4.2010 20:47:43   
Ajvy
oi.....

Tarja je danes neznansko uživala v vrtcu...midve s Tiso in najini zabasani noski pa sva kraljevali doma.....

Surf
......lepo si napisala...popolnoma strinjam s teboj..po eni strani si prišlek in ne bi rad preveč postavljal meja, ker s tem tvegaš orenk zamero...pa še moraš se prilagodit, da se lahko skupaj živi....
KAr se tiče pa vajine familije...to pa ni pardona in je prav da se postaviš za vas.....tko da jst mislim, da si ok naredila in da je potrebno razrukat sceno ,da ohraniš svoj stav.....
Držim pesti, da bo čimmanj sporov...čeprav ti svetujem da ostajaš neomajna pr določenih stvareh...saj se bodo le tako upoštevale....drži se....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Deja.
...slikica je FENOMENALNA...definitivno za v okvir....
MAš ta teden dopust?
Dej mi prosim povej...kaj drugale gledap na otroke sedaj ko imap svojega (vem ,stavek je popolnoma brez vejic user posted image )

Tanci----super za Hano.....
Joj...si kar predstavljam kolk je to ene papirologije in živcev....drži se....user posted image user posted image user posted image
SUper za Erikovo frizuricouser posted image user posted image user posted image

KAtjuša...super je skupno pospravljanjeuser posted image user posted image user posted image .....mi ponavadi perilo skupaj obešamo al pa poberamo...

ČEbela.
..a je bila prej pokojnina?
Si kar predstavljam....glede folka v izmeni pa vem kako je ......
LEpo za sprehodka...user posted image user posted image user posted image

tko ...grem počasi spančkat...jutri je nov dan...in z zabasanim nosom...rabim veliko energije zanj user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 983
29.4.2010 20:52:46   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

tamika......slikaj nohteuser posted image user posted image user posted image

razumem user posted image ...bom probala do ponedeljka user posted image ... tvoji novi?

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 984
29.4.2010 20:58:13   
TAMIKA3
user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 985
29.4.2010 21:01:32   
TAMIKA3
user posted image

user posted image
nočko user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 29.4.2010 21:15:36 >

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 986
29.4.2010 21:07:30   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
Deja....slikica je FENOMENALNA...definitivno za v okvir....
MAš ta teden dopust?
Dej mi prosim povej...kaj drugale gledap na otroke sedaj ko imap svojega (vem ,stavek je popolnoma brez vejic user posted image )

Ja dopust imam, ker še mam 5 dni starega...pa ga moram skoristit...

če gledam na otroke drugače? ja... bi lahko rekla da ja... prej sem se fuuullll navezala na otroke, mislim verjetno preveč.... sem jih imela za "svoje"... zdaj pa se nanje enostavno ne navežem tako zelo... kar je zdaj ob koncu šol.leta kar priročno... da ne bo toliko solz....
eh pusti vejice... te so za v šolo...user posted image user posted image user posted image

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 987
29.4.2010 21:11:05   
tanci29
čer

smo danes vsi trije letel u banjo k smo bili vsi od erikovih lasuser posted image , ker on ne prenese tistega ogrinjala tko da ga kar tako pošiša in seveda sedi pri meni v naročju hana se pa puza po tleh in pobira laske...tko da snas je vse srbelouser posted image

ajvy-joj tele zabasani noski...grrrrrrrrrrrr....ful fajn da je Tarja uživčkala v vrtcu. naš erik ta tzeden malo manj ker je njihova enota zaprta in hodijo v drug vrtec...me kar malo skrbi kako bo septembra, ko bo menjal vrtec...pa na mojo žalost smo dobili zavrnjeno v našem novem kraju, tako da jih bom morala še eno leto vozit v ljubljano, se pravi bo drugo leto spet menjal vrtecuser posted image

tamika-goooooodddd night...pa fahn se stiskejtauser posted image

katjuša-ja sej vem da bo hitro minilo, sploh če bo takle tempo kot zdaj...včasih se moram mal spomnit zadihatuser posted image ...ponavadi je tako ja da potem še kar malo dlje traja kot si zamisliš pri renovacijah...naša hiška je načeloma uredu...bomo prebusili prket in prelakirali, pa vso novo poghištvo bo treba namontirat, pa par lepotnih popravkov, potem pa seveda vabljene na rr žur pri tanci...komaj čakam. sem prav razmišljala da bi bilo fajn spet kako srečanje zorganizirat

čebela-uf upokojenci pa gužva...men se kar malo smilijo teli naši upokojenčki res...pa superca za produktivni sprehodek

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 988
29.4.2010 21:13:46   
tanci29
deja-mi smo bili tudi v arboretumu v ponedeljek, samo popoldne...je blo lušno...ampak nas dinoti sploh niso zanimaliuser posted image ...najboljša je bila tista cesta z lubjem k je lohk avtočke notr skrival, pa seveda igralaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 989
29.4.2010 21:29:38   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

deja-mi smo bili tudi v arboretumu v ponedeljek, samo popoldne...je blo lušno...ampak nas dinoti sploh niso zanimaliuser posted image ...najboljša je bila tista cesta z lubjem k je lohk avtočke notr skrival, pa seveda igralaaaaaaaaaaaaaa

no mi smo bili v torek, pa je bla kar gužva... sej Žigca tudi niso glih zanimali dinoti, sam je blo vseeno luštno.... imamo v službi temo dinozavri in bodo fotke prav prišle... ja lubje je pa zakon... mi smo ga domov prinesli polne žepe... tam pri igralih je bil ko vkopan... samo prebiral je tiste koščke, aja pa tobogan je zakon!

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 990
29.4.2010 21:32:16   
tanci29
ups deja ja mi smo bili tudi v torek...ta teden sem čist zmešana s temi dnevi....ja tobogan je pa itak đabestuser posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 991
29.4.2010 21:35:54   
Deja
hihi dnevi, pa prazniki vmes... mene je tast celi dan včeraj prepričeval da je ponedeljek... se mu je zdelo da je bil praznik nedelja...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 992
   [Brisano sporočilo]
29.4.2010 23:15:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Deja)
  Neposredna povezava do sporočila: 993
   [Brisano sporočilo]
29.4.2010 23:39:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 994
30.4.2010 6:19:13   
baki
jutrooooooo sem hitra a ne.bom počakala tamiko da prilima all inklusivuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 995
30.4.2010 6:21:53   
Čebel@
jutrouser posted image user posted image user posted image

katjuša.....smo se odločili da gremo vseeno na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy.......a vidve imata tudi zabasane noske? smo v istem klubuuser posted image ........ne ni bila penzija(ta bo danes),ampak ob četrkih imajo penzionisti 10% popusta in je vedno gužvaaaaaaauser posted image user posted image

tamika......haha kok je dober tale vojakuser posted image user posted image user posted image .......bom slikala tudi tanovo poslikavouser posted image

tanci......res so reveži ja-zelo težko je cel dopoldne bit v štacuni,kofetkat in prodajalkam težituser posted image user posted image user posted image user posted image

deja......u na dopustu si-uživajuser posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo.......ja šit nouser posted image user posted image user posted image .........user posted image user posted image user posted image user posted image zate......a je Maj samo zaradi živcev bruhal,al se mu kaj kuha?

user posted image v službo-lep dan

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 996
30.4.2010 6:24:48   
TAMIKA3
jutro user posted image
user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 997
30.4.2010 6:27:42   
TAMIKA3
user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 998
30.4.2010 6:34:40   
TAMIKA3
baki... jutro, sam za tebe all inklusive user posted image user posted image
čebel@... user posted image user posted image user posted image za morje...jaz bi tudi user posted image
kolumbo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Majkla in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe...boste ostali na peugotu user posted image user posted image user posted image
ajvy... kako so noski?
deja, tanci... user posted image user posted image user posted image arboretum, mi bomo šli, če ne prej 30.8. na čarobni dan user posted image user posted image user posted image user posted image ...
deja... slikica je user posted image user posted image

toliko na hitro user posted image ... grem user posted image user posted image user posted image user posted image iz postelj vrčt, spakirat, user posted image user posted image v vrtec peljat, pa šibaj miki za Laško user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 999
30.4.2010 6:35:59   
TAMIKA3
katjuša... a se vidimo? kje moram dol z avtoceste? v dramljah?

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Naj otroci poleti hodijo bosi?
Bosa hoja ima številne koristi za otrokov razvoj – krepi mišice stopal, ravnotežje in senzoriko. A kaj pa klopi, črepinj...

noge
Lelly28 RR

Kako uredite dlačice na nogah med poletjem?

grem k kozmetičarki (0%)

brijem doma (29%)

z epilatorjem (29%)

z voskom/ depilacijskimi trakovi doma (14%)

sem šla na trajno odstranitev (7%)

pustim dlake (21%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!