|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
30.4.2010 22:19:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1051
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
1.5.2010 7:28:16   
Onasiss
user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 1052
1.5.2010 7:28:59   
Onasiss
user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
1.5.2010 7:29:28   
Onasiss
user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
1.5.2010 8:21:20   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
1.5.2010 8:21:45   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
1.5.2010 8:23:06   
Urša08
jutro

Mi smo se naspali. Kavica je že popita , sedaj pa mal študiramo kako bi izkoristili današnji dan.

Onasiss živel prvi majuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
   [Brisano sporočilo]
1.5.2010 10:22:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1058
1.5.2010 11:58:58   
Katjusa
dan.....

Urša čestitke za vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo doma tak da nič od dela.... pri zajtrku je mamica prišla da gre k maši na sveto Uršolo in če gre florjan zraven.... itak ga pol ne obdržiš več.... sem mal upala, da bomo kam šli ampak brez florija pa ne grem mi je glupo, da bi se imel luštno brez njega..... mogoče popoldne kaj pade na pamet....  sem pa user posted image user posted image user posted image kuser posted image ampak kaj čem itak za po vrhu še mojga nekaj zvijauser posted image

zdle smo šli mal na sprehodeka zdej gremo dat pa benija ajat jst grem pa kosilo kuhat......

kolumbo kaj pa če vam hiško kak mizar nardi tako fino lesenouser posted image user posted image drgač pa mislim, da ima pikapolonica še največ izbire naši sosedi imajo in florjan vedno najprej navali na hiškouser posted image user posted image user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1059
1.5.2010 12:18:47   
Urša08
Mi smo se odločili da bomo danes kar domauser posted image . Dopoldan sta bila tamaledva zunaj na sončku, midva sva malce stanovanje rihtala, pralni in sušilni stroj laufata brez predaha, jaz kuham kosilo - bomo meli kar rižotko in rdečo pesouser posted image .

Katjuša izkoristita čas s tvojim sedaj ko sta samauser posted image

Kolumbo super za kosilo pri tašči user posted image user posted image user posted image user posted image Na morju ste meli pa res smolouser posted image Ampak glavno da ste sedaj vsi zdraviuser posted image user posted image user posted image

Šibam mal rižotko premešatuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
1.5.2010 12:56:48   
sjmm
hej hoj!

včeri zvečer sm roman napisala..no, pa je internet vn fliknil...ne morš verjet..pol sm pa kišto kr ugasnlauser posted image

spal smo k angelčki...še Maj do 7h zjutri...v svoji postli...sm bla kr u šoku...sam jz se še zmer komi zložim iz postle...sva z mojim ugoavlala, da bo treba kak kosmidrisk si umislit...ker so zgleda vse te bolečine glih iz hrbtenice vn...ma, dons ni dan za jamrat...a neuser posted image

dopoldan smo se martinčkal kr na bližnjem igrišču...Maj je nor na bagerje, traktrorje..pesek...ga je imel tud v pleničkiuser posted image user posted image ...mi2 pa sva po dolgem cajt brezdelno v dvoje sedela na klopci in ga gledala...lepše nebi moglo bit...in pol je moj reku, da ve, da bi jz še kakega mladička, sam, da on bi tud...sam, da še rajš bi pa mal več mene v svojem lajfu.....sm bla spet čist šokirana...sm skor s klopce padla...k tko medeno pa že dolg ni govoril...matr..pa dopust res čudeže dela....sm kr vesela, da smo doma ostaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, zdej pa mladi gospodič spančkajo, da spet ujamemo stari ritem, pol pa kosilce....kremna polentica, bučke in brokoli v omakci, ribice na žaru s svežim rožmarinčkom in velika skleda solate s prelivom...tko, da bo kr dost na hitro, sej otroc bi še kej sladkega, sam dons je mama še na bolniški in bojo kr piškotki gutuser posted image

no, fajn se imejte kamorkoli vas je dons zanesla pot!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
1.5.2010 13:07:19   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri  nas je tut naša godba igrala ob 5.30...krasno je bilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŽIVEL 1. MAJ

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
1.5.2010 14:32:09   
tanci29
hej

kako kaj...pri nas danes bljak...erik tečen ko hudič že cel dan...smo se hotli v zoo odpravit pa sem ga že oblečenga u postlo dala k je bil nemogoč...
nio zdej oba spita, bomo vidli kaj bo dogajalo kasneje

ajvy-joj revčki...pa tole je pa res že kar malo veliko...kaj pa pravi rusova na tole stanje pri vasuser posted image ...pošiljam radirko za bacilčke da jih kar zradiraš

urša-u kok luštno ste se imeli...bravo za uživancijo

sjmm-ah tebe tud še dajeuser posted image bolezen...pozdravi se...pa fajn da sta s tvojim mela malo cajta za poklepetat...zgleda da dopust res dela čudeže samo premalokrat si ga privoščimo

kolumbo-važn da ste u svoji bajti vsi okuser posted image ...škoda da se je takole končalo ampak dobro da ni kaj hujšega...sem včeraj gledala peđojčke na vrhniki...mi imamo direk na njih pogled z vrtauser posted image ..tko da lohk kar mojga forta u razvidnico pošiljam

onasiss-kam vas bo/je pot zanesla danes

katjuša-uživajte dan, kamorkoli se boste odpravili...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
1.5.2010 16:02:07   
sjmm
čavči!

kuhno sm kr u red spravla, ostalo še čaka, prjatli za cote ful garajo, sm kr še na pajke razobesila, cot k da 1 mesc nismo pral, ne 1 teden...pojedli smo....je blo fajn spet doma kuhat, čeprav sm dans daleč od običajne forme, zdej so šli ata in pobči na en điro....mi2 se pa vsaka na svojmu pc-ju naslajaveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tanči...helov, helov...ja, škoda, da nam ga tkole včas bejbiji zagodejo, a ne...pa sej, ti se kr potolaž...k so večji itak NI NČ BOLŠ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...mal zlobno, a ne...sam k je pa res...no, upam, da se erik lepo naspi in užijete preostanek dneva!!!!!!!!

katjuša....lepo popoldne vsem skupaj!!!!!!!!

ajvy....upam, da že zdravje k vam hiti!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša....kako ste kaj??? kje ste se vi potepali????? kako kej tvoje počutje???? sta bla user posted image user posted image ...navdušena nad počitnicami??........joj sm firbčna...kva je pa zdej to???user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
1.5.2010 16:06:43   
sjmm
en mal utrinkov z oddiha:

user posted image

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
1.5.2010 16:40:59   
Katjusa
sjmm zelo lepa slika mamice z njenimi sončkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo še kr doma.... z mojmu skoraj ne govorima tak dauser posted image user posted image user posted image user posted image kot, da se nimama kej.... brezveze vse skupi... ah bo že boljše....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
1.5.2010 19:49:12   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

sjmm zelo lepa slika mamice z njenimi sončkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo še kr doma.... z mojmu skoraj ne govorima tak dauser posted image user posted image user posted image user posted image kot, da se nimama kej.... brezveze vse skupi... ah bo že boljše....

seveda bo, brez skrbi, morta mal vdihnit...pa naprej....boš vidla...evo od vseh nas...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
1.5.2010 19:55:04   
Urša08
čer

Mi smo popoldan preživeli na sončku in zrakuuser posted image je pasalo. Smo šli na sprehodka do prijateljice in tam zunaj uživaliuser posted image .

Tanci mah ni kej pride tud kak tak dan k so naši zakladki malce tečkasti user posted image user posted image user posted image Je bil pa verjetno po spancu Erik kot prerojen in ste uživali popoldanuser posted image

Sjmm mi smo bili v Poreču, smo se sprehajali prav po centru Poreča, pa do Špadičev, Materade, pa tja proti zelenmi laguni smo šli. Je bilo superuser posted image user posted image user posted image Res nam je tale dopust pasaluser posted image Lepe slikice user posted image user posted image user posted image pa super da ste uiživali v Bohinju. Ste šli okol jezera na sprehod?

Katjuša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dejkta si danes kako fino večerjico narest, pa kako kopel, mal razvajanja v dvojeuser posted image

grem Nejcu pravljico prebrat

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
1.5.2010 20:19:54   
tanci29
no tko

sta spala ful dolgo..erik do mal čez 4 hana pa do 5ihuser posted image ...še nikol ni tolk spala popoldne...pol sta pa pohamsila sicer z malo pregovarjanja..pol smo šli pa lepo peške do mesta pa z busom nazaj...je blo fino...hana v triciklu erik pa s poganjalcem, je naredu orng turo, je bil jok k smo mogli dol z avtobusa...zdele sta pohamsila večerjico..še malo pa čofat pol pa ninkat

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
1.5.2010 21:54:41   
sjmm
me je dotolkel na ful..zgleda še ni bil cajt za cune šlihtat in kuhat, pa pospravlat...tko, da sm k bi me traktor povozu, grem lekadol u rit natankat, tuš...pa via postla v upanju na dolgo in mirno noč!

LP IN NOČKO VSEM!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
   [Brisano sporočilo]
1.5.2010 22:10:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1071
2.5.2010 6:46:31   
baki
jutroooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1072
2.5.2010 7:42:11   
Ajvy
jutro.....

Spali smo ok.....sem včeraj zamenjala z možem, tak da ima on danes spalni dan...pih....brez veze user posted image .....
PUpi sta ok....no, kolkr sta lahko....gremo na bolje...upam,da je zdej tole pelje samo še navzgor...res.....

Bodite v cvetju...izkoristite sončka še za nas....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
2.5.2010 7:49:35   
Urša08
jutrouser posted image

Mi smo kar ok spali tko da sem naspana. Imamo pa že čist oblačno vremeuser posted image .

Sjmm danes pa samo počivaj in počivaj, ma pust kuhno pa cune pr mir. Nej te crklajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa seveda cel kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Če boš jutri zopet slaba pa obišči zdravnika.

Ajvy lepo je prebrat da sta pupi boljše. Sedaj pa res samo še navzgor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako pa si ti? Si se uspela kaj spočiti?

Baki jutrouser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
2.5.2010 7:50:10   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zabavne igre za otroke na prostem - 13 pre...
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za zabavne igre za otro...
Otroci, ki ne smejo oditi
O mamah in očetih, ki ne znajo izpustiti.

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?