Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Če nam zaupaš še kak dodaten podatek, da te dodamo na seznam je tudi dobrodošlo (Datum PDP, starost, s kje si...)

,
samo poslušanje srčka in je vse OK
. Zredila sem se še za 1.5 kg, tako da sem skupno pridelala že 9 kg
. V petek zjutraj imam pa še test za sladkor, si moram kakšno literaturo s sabo vzet, da bosta tisti dve uri hitreje minili. Pa še danes sem G pozabila rečt, da mi napiše recept za sirup za železo in mam zdaj kar slabo vest, ker mi ga je že konec prejšnjega tedna zmanjkalo
(na srečo je imam doma vsaj elevit, ki imajo tudi železo, tako da sem jih spet začela jemati).
Držim pesti, da sta vajina škratka v redu.
vse ok, k se mi res zdi, da nrdijo paniko "za rezervo", da se jim pol ne more očitat nč in raj napovejo najslabši scenarij ... probejta ne mislt na to ... vama najbrž to nč ne pomaga, jest bi se požla od živcev, sm probejta vajinima
me nej se pol pa sekiramo za brezveze! ker nakonc je itak v veliki večini vse ok! in se strinjam, ne preveč po netu brskat, pol res še bl živčn rataš ...
, PDP 1.8., naslednji pregled 3.6., kilogrami +5.