nimanorwen
|
ojla ... najprej dobrodošla Tinna25 lumpa6 in miska08 - danes je žou tako, da ful doskat zaženejo paniko za brezveze. jest poznam eno gospo k so ji svetval splav, da bo otrok čist deformiran in ne vem kaj še vse, pa je rodila popolnoma zdravo punčko ... isto ena nosečka, so ji napovedval zaostalga otročka in je bli zdrav ... tk da ... srčno upam upam upam, da je z vajinima vse ok, k se mi res zdi, da nrdijo paniko "za rezervo", da se jim pol ne more očitat nč in raj napovejo najslabši scenarij ... probejta ne mislt na to ... vama najbrž to nč ne pomaga, jest bi se požla od živcev, sm probejta vajinima pošiljat čimveč ljubezni in dobre energije, me bomo pa stiskale pesti!!! zdravstvo je pa itak u k****, važn da majo ta patrie, avione in te zadeve. to je res sramota. k so pr moji mami v ambulanti naročal nov uz je trajal ene pou leta, da so sploh izbral, katerga, da pol o teh papirjih ne govorim ... k da se usi po vrst mou **** me nej se pol pa sekiramo za brezveze! ker nakonc je itak v veliki večini vse ok! in se strinjam, ne preveč po netu brskat, pol res še bl živčn rataš ... kri - imam dobro, tud za sladkorno test je pršu in je vse ok ... mene samo pritisk mal matra in pa +12kil, pa fulllll pazim, kaj jem, zgleda pač ne vem, mam smolo ... ampak sm da bo z vse ok, tut če se magar 50 kil zredim! solis in kai1, čestitke za pregled!
|