|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
6.5.2010 12:43:45   
Urša08
Sjmm uper za sprehodkauser posted image user posted image user posted image

čebel@ sva na istem, posoda čaka, cune čakajo, men se pa nč ne da user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
6.5.2010 12:54:12   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm uper za sprehodkauser posted image user posted image user posted image

čebel@ sva na istem, posoda čaka, cune čakajo, men se pa nč ne da user posted image

se pofočkam..pa sej zmer pravte, da počaka...user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
6.5.2010 13:22:03   
sjmm
kje pa ste dons??? kuhate, pucate....ja, se vid d jz kr neki počivamuser posted image

sm ravno razdelila popoldansko delo...sesanje in pospravlanje igrač in umazanega perila

pol pa pride še en od zavarovalnce, da nam neki novosti pove...sam, da ne bi spet keš hotluser posted image user posted image

ajde...grem pa juhco nardit..pa.pa

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
   [Brisano sporočilo]
6.5.2010 14:08:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1279
6.5.2010 15:10:45   
MIHAILO
Dober danuser posted image ...Pri nas bo spet dez,ampak midva z Mihailom sva bila dopoldan in popoldan zunaj tko da kr aj padauser posted image ...Jutri zvecer gremo v Bosno,ima dragi v pon. izpit ,ce tega ardi mu ostane samo se en..Sej je full priden in se uci,bomo vidli kako bo...Moja dva sta tako ze dol in bomo meli olinkluzivuser posted image ...Pa se Mihailu bo fajn ,ker bo veliko zunajuser posted image ...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
6.5.2010 15:12:33   
MIHAILO
Aja pa zgleda da sma se z Mihailom zmenila kako bo zdaj spal...ob 10:30h je zaspal in je spal 2,5huser posted image Potem je lepo kosilal ,drugac je prej bilo mal zmedeno vse in spanje in potem kosilo in vecero spanje....tko da bo mel mogoce eno spanjeuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
6.5.2010 16:24:05   
Čebel@
urša,sjmm.....itak da vse počakauser posted image

kolumbo
.....user posted image user posted image user posted image user posted image za bratca da te je malo razvajal......mogoče te bom pa res rofnila za ikeo-samo da se z možem zmenimuser posted image

mihailo.....lepo se imejte v bosniuser posted image user posted image user posted image .....upam da z mihailom kmalu uskledita spanjeuser posted image user posted image user posted image

sem bila na pošti-uf kakšna gužvauser posted image ......pa v BC sem rezervirala sedež za na kolo-bo od jutri naprej v akcijiuser posted image user posted image user posted image user posted image ......zdele pa s Hanči žurava-jaz sedim na tleh ona pa okoli mene pa vsake tolko se pride pocartatuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
6.5.2010 16:38:00   
Katjusa
ima katera sken knjige brez joka v spanje???? NUJNOuser posted image user posted image user posted image user posted image za eno prijateljico imajo resne težave 

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
6.5.2010 16:42:49   
Katjusa
kak ste?
kolumbo vidim, da v polnih pripravah zauser posted image ful dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image ikea hja jst bi rada sama šla mal pogledat.... imamo v planu, ko bo stanovanje pripravljeno, da gremo mal pogledat, če bo kej takega kar bomo rabli:)

čebela user posted image user posted image user posted image pol se boste pa s kolesom vozl 100/h super naša 2 se oba rada sam mal ju moti k nč naprej ne viditauser posted image user posted image user posted image user posted image benjamin se ful nagiba na stran......

sjmm kako zdravje, gre na boljše.... mene kadar tak kašelj matra več dni vzamem zvečer sinecod

mihailo stiskam pesti za izpit in uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image bi šla kr z vami še nisme nikol bla v bosni pa bi prav rada nekoč:)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
6.5.2010 17:34:47   
tanci29
bon giorno bejbe

kako kaj..

mi smo prejle prišli iz službe/vrtca...malčka sta pomalicala in trenutno se igrata v erikovi sobici...slišim sam ...prikolico ma avto...kaj je to? erik ma avtouser posted image

smo u načrtovanju kuhinje...ampak nikakor ne pele tako kot hočemo...zgledada bomo mogli vse ven vrčt s podnom in ploščicami in da nardimo na novo...bomo vidl kaj in kako
imam pa izbrano že belo tehniko  oz. pečico, parno pečico, hladilnik, pomivalc, pa ploščo indukcijsko....mal študiram al uzamem ta dolgo al navadno velikost...pa vidla sem noro napo k se u pult pospravi, sam ne vem če nam bo zneslo prostorsko...k men nape tiste otočne sploh ne potegnejo, tale je pa taka carska, da bi jo prec mela

no en lep pozdravček

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
6.5.2010 17:54:27   
sjmm
hej hoj bejbe!

mi2 sva ugotovila, da bo treba v štacuno...tko, da šibava...men se tok ne da...sam pol bo pa kriza k nau nč za u lonc

se tipkamo.....user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
6.5.2010 21:20:07   
tanci29
sjmm-štacune se ob devetih zaprejouser posted image ...kje si? kako kaj zdravje, a te še daje

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
6.5.2010 21:42:18   
Onasiss
Dan....

odkar imam zrihtan računalnik tistile gornji psi pri sjmm ttko šibajo, da se kar kadi za njimi....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
6.5.2010 21:48:13   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

sjmm-štacune se ob devetih zaprejouser posted image ...kje si? kako kaj zdravje, a te še daje

helov!!!!!!štacune zaprte, zaloge nafilane...je bla panika...Maj lačn k smo domov prišli..pa še tok pozn smo šli k un tip od zavarovalnice...2 uri je nakladu, pol sm ga pa skor skoz vrata fliknila, ker je blo nujn it...še Aptamila ni blo večuser posted image

zdravje...še zmer bol na psu...stiskam zobe in se nekak preguram...ju3 če mi bo uspel grem mal na pregled, če bo slučajn D uspela delat...se pa filam z raznimi sadnimi napitki in vitamini....sam morm železo dat prekontrolirat..imamo v familiji slabokrvnost, pa še ščitnico...ker sm neki upehana in vrtoglava, pa brez apetitauser posted image user posted image

vau.user posted image user posted image user posted image user posted image ..berem, da boste imel kuhno nove dobe...super!!!!naj vam uspe vse dobr naštudirat...modernisimmouser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
6.5.2010 21:52:07   
sjmm
ja, kje pa ste vse???

jz morto, mali v svetu sanj...zasluženo..je tok nabiral kilometre donsuser posted image user posted image

grem na kavč...da ne bo pozabu kuko je k jz gor ležim....moj pride vsak cajt..je mel še neki nujno, pa še psa za pošlihtat

kolumbo...jz bi tud neki iz ikee....une škatle za igrače...a se da????  kako ste kej drgač...avto pa to????user posted image ..pa lepo od bruderja, da te je tkole mal razvaju!!!user posted image user posted image

urša...si že v mižulah???? lepe sanje!!!!!

bye...bye!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
   [Brisano sporočilo]
6.5.2010 22:06:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1291
   [Brisano sporočilo]
6.5.2010 22:07:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1292
   [Brisano sporočilo]
6.5.2010 22:09:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1293
   [Brisano sporočilo]
6.5.2010 22:11:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1294
   [Brisano sporočilo]
6.5.2010 22:17:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1295
7.5.2010 6:44:28   
baki
jutroooooooouser posted image user posted image sonček je zunaj in je brez oblačkauser posted image user posted image .kosilo vampi po tržaško+polentauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1296
7.5.2010 6:58:33   
Urša08
jutro

Pri nas Žiga še spančka, Nejc se z vlaki igra, jaz sem pa tuki mal. Včeraj popoldan sem se spravla na likanje in mi je ratalo celo 1/3 polikat, danes nadaljujem.

Kolumbo dobro nakupujuser posted image

Tanci uvau nova kuhinja user posted image user posted image user posted image

Baki jutrouser posted image tvoje kosilo mi pa dons nč ne dišiuser posted image user posted image user posted image

Pri nas se je pa začelo obdobje roj. dnevov, mamo v naslednjih 3 mesecih same feštice in kar precej okroglih. Moram še ideje najdt kaj komu kupit. Danes je pa pri nas tud jasno tko da sprehod vabi user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
7.5.2010 7:37:14   
Čebel@
jutrouser posted image

katjuša........ja jaz upam da se bo Hana rada vozila na bicikluuser posted image .....sedež mi je pa toook hud,da ga grem danes kupituser posted image user posted image user posted image

tanci......imaš kakšno fotko od te nape?......pa user posted image user posted image user posted image za novo kuhinjo

onasiss......super da so ti comp uštimaluser posted image user posted image user posted image ...kako je šlo na izpitu?

sjmm......upam da ti rata pridet do dohtarce da te pregledauser posted image user posted image user posted image

kolumbo.....fsjn šopingerajtauser posted image user posted image user posted image ......ko boš šla naslednjič v ikeo,mi povejuser posted image

baki.....meni ne prodaš vampovuser posted image user posted image user posted image

urša......pri nas se tudi zdele začenjajo RD......ta vikend 2 prijatelja,naslednji moj mož,pol naslednji nečakinja,...uf bo norouser posted image user posted image .....spet sem brez idej kaj kupiti možuuser posted image ......pri nas je pa oblačnouser posted image

pogrešam tamiko,jutto,barbarogs,cito,sunny,maksi...uf polno jih pogrešamuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
7.5.2010 8:26:54   
petrušk_
jutro.....
ej tanči...jst tud opremlam kuhno....dj mi link od nape pliz.,.....

jst bom mela pa tale electrolux-ov komplet za kuhat / pečt....dobim ogroooomnooo za to ceno....k miele alpa siemens k sm prej gledala za isti dnar dobim čist osnovn model....
http://www.electrolux.si/node38.aspx?productId=42844
http://www.electrolux.si/node38.aspx?productId=28094

a si mela že prej parno pečico al boš mela zj na novo....jst se nism odločila zanjo, k se mi zdi da je prekomplicirana.kaj misliš???in tudi ostale...pobiram mnenja....

lp

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
7.5.2010 8:34:46   
baki
punce mi imamo pa vsi radi vampe tudi katja.nik pa itak vse je,njemu pa sploh ni problemuser posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vaš otrok vpije "Balerina kapuči...
To ni prava italijanščina. Komaj da je sploh pravi jezik. A otroci so navdušeni – to morajo vedeti starši.
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?