|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
5.5.2010 13:22:57   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

maglauser posted image user posted image user posted image

evo meneuser posted image

Sem mogla kuhinjo pospravit, da mam do večera frejuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
5.5.2010 13:25:33   
Urša08
Sjmm tale tvoja tašča pa tast sta pa res nesramna do amena, pa v bistvu se sploh ne zavedata da bosta dost kmalu rabla vajino pomočuser posted image user posted image user posted image user posted image Ma jaz bi mojmu sigurno povedala, pa ma da se postavi zame. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
5.5.2010 13:25:50   
MIHAILO
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

aja, sm dobila včeri po svakinji sporočilo z vikenda....da nej kr mal potrpim...sej sm itak doma, se bom že pocajtala...itak sm si sama kriva, da mam tok dela..ker sm izključno jz hotla še enga mulčka....me je user posted image , sam je že mim...me je zvečer kr mal dotokl, sam mojmu sploh nism nč rekla...k bog ve...kva bi vn izpadl...je bil take volje, da bi mogoče še on isto potrdiluser posted image user posted image ...sm si pa res zadala, da morm nujno vse sama sfolgat in si nism dala nič pomagat že od poroda, ker sem si pač jz najbolj želela Majčija, sej moj ni imel nič proti, sam je bil pa šokiran nad tako željo po 8 letih...hja...tak je lajfuser posted image
[/quote
Ne sekiraj se,to je tako grdo kar je rekla,ampak bodi ponosna da imas 4 soncke ,ki ti polepsajo dan kajne?Pa vedi da ne zmore vsak,zato si lahko ponosna naseuser posted image ...lepo je da vse folgas vcasih pa naj ti se kaj mozek pomaga in bo se boljseuser posted image Kr ponucaj ga malouser posted image ]

< Sporočilo je popravil MIHAILO -- 5.5.2010 13:26:18 >

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
5.5.2010 13:26:19   
Urša08
Mihailo lahko da Mihailo pogreša sprehode in slabše spiuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
5.5.2010 13:28:44   
MIHAILO
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm tale tvoja tašča pa tast sta pa res nesramna do amena, pa v bistvu se sploh ne zavedata da bosta dost kmalu rabla vajino pomočuser posted image user posted image user posted image user posted image Ma jaz bi mojmu sigurno povedala, pa ma da se postavi zame. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz vse mojemu povem ,karkoli je ikoli nisem tiho in tako mi je veliko lazje,ko se vsaj on postavi zame...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
5.5.2010 13:29:00   
Urša08
Mihailo ful si lepo napisala sjmm user posted image user posted image user posted image user posted image Sjmm res si lahko ponosna na svoje 4 sončke in nase da vse popedenaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
   [Brisano sporočilo]
5.5.2010 13:29:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1232
5.5.2010 13:31:24   
Urša08
kolumbo jaz mam razen ponedeljka čas tko da povej kdaj teb odgovarja in kako sjmm pašeuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
   [Brisano sporočilo]
5.5.2010 13:38:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1234
   [Brisano sporočilo]
5.5.2010 13:41:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1235
5.5.2010 13:41:38   
Katjusa
hej..... tole vreme ubija....

jst sem bla na tistem klubu..(klub za iskanje zaposlitve) se imamo kr luštno mal debetiramo in "šinfamo" državo in njene zakone.....
zdej pa grem počas po florčija ker sem sama in da ne bom po tem vremenu še benija vlekla s sabo krem dokler še spiuser posted image user posted image user posted image

včeraj sma delala mal v stanovanju.... danes boma tud, če se nama bo dalo.... drug teden morem it pa v tamkajšni vrtec da rezerviramo plac.... čeprav razmišljam, da ga nebi ker se bomo najbrž selili šele avgusta, ker drugače se bom jst na tale klub vozla več k 1 uro v eno smer pa pe benija bom mogla zjutraj zbujad ob 6 kadar bomo imel ob 8 zjutraj, da ga bom peljala sem v dramlje.... no sej bomo vidl mudi se nam ne zdej sma se zmenla, da se bomo avgusta do takrat boma pa probala vse čim boljše zrihtat.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Čebela nič ne komentiram, ker nimam časa oz. me ni dosti doma niti za računalnikom.... vas pa pogrešam:)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
5.5.2010 13:45:19   
Katjusa
sjmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ka jih briga kdo in kolk otrok si želi..... važno da jih imata, da so zdravi..... drugi pač nimajo jajc da bi jih mel več k 1-2user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsaka vam čast user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo
nisem sledila čist kater avto vam oz. ti je najbolj všeč? upam, da boste zmagal.... drgač pa ko imaš 3user posted image mislim, da če kupiš nov avto dobiš nekaj davka nazaj.... tak, da če nabavljate novega potem je boljše mal počakat.... vem pa ne kako točno je s tem.....
da bi moja tašča imela tok manipulacije z mojim mislim, da bi obema povedala kar jima gre..... zmente se in naj vam dajo že mir....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
   [Brisano sporočilo]
5.5.2010 14:01:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1238
   [Brisano sporočilo]
5.5.2010 15:02:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1239
5.5.2010 16:21:28   
Katjusa
kolumbouser posted image user posted image user posted image men je tud žal da nismo kupli kakega z drsnimi vrati.... se mi zdi to ful fino ker če ti kdo čist zraven parkira pomoje še vseeno lažje otroka not spraviš in ga pripasaš kot pa pri klasičnih vratih..... tak, da imaš mojo podporo, da vztrajaš pri zadnji odločitvi...... in kolk pride tak avto iz uvoza?

zdej čakam mojga, da pride in grema v stanovanje delat...... danes sma spet kr lep kupček € zapravla je bla registracija za avto.... zdej čaka še prvi servis.......

Neposredna povezava do sporočila: 1240
5.5.2010 17:39:02   
sjmm
punce hvala res..jz ne vem, kako sm do zdej žvela brez vas???!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...res paše kej lepga slišat...sej men tud dol visi, sam vseen ne vem, zakva se morjo spotikat...zgleda, da nimajo druzga za početuser posted image user posted image

joj, kolumbo...pri vas bo pa še štala, preden boste nov karček kupiluser posted image user posted image ...moj sploh ni hotu slišat za drsna vratauser posted image user posted image user posted image user posted image ....je tud najprej pomislu...kva č kerga stisnejo in je ta nobel modelček lančice odpadu...pa sej smo tud s to zadovolni, sam una je bla za isti keš dost bol fensi....deci..kva čmouser posted image user posted image user posted image

evo un lolek kitarist je odšu...sta ta mala 2 razturala s kitarcam

Majči pa se je dons odloču, da bo tok sitkan, da rab še en dremež...ga še mal pustim..pol pa ustaj sine!!

moj je nekje na planetu...kje sam bog ve..kdaj pride...v božjih rokah

grem kr mal lukno v kavč delat...bomo prej novga kupluser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
5.5.2010 17:42:24   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

KOLUMBO Maj je res facauser posted image user posted image ...

Jaz sploh e vem zakaj Mihailo noce spat...dopoldan je sapl samo pol urce ok sem mislila da pac hoce ukinit dopoldansko spanje in ga isem nazaj uspavala ...Je sel ob 12:30h spat in se ob 13h zbudi...sem ga nazaj uspavala ,ker drugace ne bi zdrzal do zvecer...pa nasplosno ima problem zaspati te 3 dni zvecer ali popoldan,joka se i se buni...Mogoce vpliva vreme in to da nismo zunaj ...user posted image al bo pa boljse ko bo samo ekrat sel spat ob12h...ker en dan je samo dopoldan spal ,popldan ni hotel i je cist lepo zdrzal

naš pogreša sprehode in tekanje po igrišču...ga morm fullll dolg uspavat...pol pa pol urce spi..pa se že dere...sigurn vreme...buuu

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
5.5.2010 17:44:51   
sjmm
sm se spomnla, da morm še kruh prstavt...dons bo kr mašinca pekla namest meneuser posted image

smo pa imeli fajn kosilček...sm ribje filejčke kr spohala...so otroc kr z ušesi ploskal, pa pire zravn in koruzico, pa zeleno solatko z jogurtovim prelivom...je vse v želodčkih pristal...zdej smo pa še en puding skuhal, da bo mal za posladkat...Maj je še toplega pohamsaluser posted image

no, kruhek kliče..pa kavč vabiuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
   [Brisano sporočilo]
5.5.2010 20:42:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1244
5.5.2010 20:43:30   
Onasiss
Dan...

računalnik deluva....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ker gre vsa zasluga moji sestri in njenemu BI SE JIMA TUKAJ JAVNO ZAHVALILA...HVALA!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mašina dela k navita....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Onasis je spet lost in space....user posted image user posted image user posted image user posted image
Tyson spi...
Princ se igra s pametno knjigoc, vmes malo po malemu vediju surfa...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sem imela v službi nenapovedan obisk, ki sem se ga neskončno razveselila......HVALA...PA UPAM, DA SE VIDIMO V BLIŽNJI PRIHODNOSTI... ti s svojimi puncami in jaz z mojima na kakem bolj prijetnem placu....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res si super punca.......

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
5.5.2010 20:46:33   
Onasiss
Kolumbo....mi plačaš potne stroške tudi???user posted image ...za 5 € ti še hrbet zmasiram....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
5.5.2010 20:48:35   
Onasiss
sjmm...matr ko te berem se mi full sline cedijo, sam problem nastane k kaj takega skuham noben pri nas tega noče jest, tako da samo men se mi pa ne da delat....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
5.5.2010 20:49:34   
Onasiss
U saj res.... Florjanu vse najboljše za god.user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
5.5.2010 20:56:41   
črticaa
DOMINIKU KUKATA VEN 11 IN 12 ZOBEKuser posted image user posted image user posted image user posted image ZDAJ SAJ VEM ZAKAJ MI GA JE 3 DNI NAZAJ " SRAL"

čebela jaz sem imela tpo,.. turistično poslovanje,..lahko pa dam objavo na FB za gpo,.. se mi zdi da je ena prijateljica lih februarja to delala,.......... ej kdaj sta bili z (joj ne vem njen nik,.. a SURF) na dinozavrih,... da je blo taako parzno in sončno,...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
   [Brisano sporočilo]
5.5.2010 21:01:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu črticaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?