|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
5.5.2010 8:52:36   
Čebel@
danuser posted image

ZA NA SEZNAM:7.,8. ZOBEK 27.4.....9. ZOBEK 5.5.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
5.5.2010 9:00:16   
Čebel@
A POZNA KATERA KOGA KI JE NEDAVNO NAREDIL POKLICNO MATURO????

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
5.5.2010 9:20:13   
Katjusa
dan:)

mi smo OK upam, da tudi vi......

lep danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
5.5.2010 9:24:01   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

dan:)

mi smo OK upam, da tudi vi......

lep danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super da ste okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sta imela kaj govorilnih?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
5.5.2010 10:07:50   
sjmm
dan!

nočka kar ok, sam ene pol jo je pri nama prespal...sam spal pa smo, tko, da sm tud jz bolš....moj je že on 6h šibal...tko, da je doma sam jedu pa spal...no, sej ni kej...biznis je biznis

jz sm bla zvečer morto, sam zaspat pa nism mogla...pa sm animal planet gledala..opice...je blo ful gut...sej je pasal mal u miru pogledat tv...k drgač je tok želja kva bi gledal mulčkiuser posted image

ta velka 2 imata te dni kr bizi...pišeta nacionalne izpite..na srečo so sam 3user posted image

našga Maja je obsedel zajček  Snuggle Bunny - Cutie [Schnuffel from Jamster]....skoz bi sam tole gledal, pa plesal...je pa drgač čist vremenske voljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dons bomo še dlje sami...tko, da upam, da bo šlo...moja dohtarca ima še dans dopust..pol pa upam, da pridm kej na vrstouser posted image

ajvy....glede nadomestkom mesa....ker jemo kake sojine zadeve, pa uživamo mleko, jajca in sir,ribe vseh vrst, še kaj posebej ne uživamo, razen vitaminskih zadev, kjer je tudi večja količina vitamina B12....ki ga drugače najdemo samo v mesu...no, tko nam je priporočil pediater

urša....tale vaš Žigec je pa že prov velikuser posted image

baki..helov!!! ti si brez ideje za kosilo????user posted image user posted image user posted image

kolumbo....fajn, da sta s fotrom napredvala!!!   kej se spoči k ste imel fuzbalersko noč!!! ej tvoj je pa res model glede nakupa avta!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
5.5.2010 10:43:39   
Urša08
helov

Mi smo nazaj. Otroka sta vpisana v vrtec - sem šla pogodbo podpisat. Potem smo šli pa še s prijateljico na kavico, tamaledva na sokec. Se mi zdi da mi je kar malce dan razbilo. Žiga v avtu zaspal in sem ga kar prestavila v postelco, Nejc ima malico, jaz bom šla pa počasi kuhat. Sem se odločila da bodo danes kar špageti s tuno in pelatiuser posted image .

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
5.5.2010 10:46:42   
Urša08
Baki ti sam glancaš, pomoje mate vi stanovanje popedenano kot iz škatliceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm tud naša nočka je bila taka da smo se 4 gužvali na najini postli, ma pa sej je luštnouser posted image user posted image user posted image potem pa zjutraj midva z user posted image vstaneva da skup popijeva kavico, tamaledva pa še mal pospitauser posted image Tvoj ma pa celodnevneuser posted image jah sej nimaš kej služba pač.

Katjuša super da ste okuser posted image user posted image user posted image user posted image

čebel@ nobenga na žalost ne poznamuser posted image Kdaj maš maturo?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
5.5.2010 11:06:43   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebel@ nobenga na žalost ne poznamuser posted image Kdaj maš maturo?

26.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
5.5.2010 11:20:06   
Čebel@
5 minut imam časa,pol dam pa Hano pančkatuser posted image

kolumbo......dobr uštimejte pri dohtarjuuser posted image

urša.....a žiga bo pa zdej sam lahko prihajal k vamauser posted image user posted image user posted image ......user posted image user posted image user posted image za lepo dopoldne

baki......pri nas bojo kar slivovi cmoki za kosilo

katjuša
......nisi nič zgovornauser posted image

sjmm.... sem Hani zavrtela tega zajčka,je takoj rita miga migauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
5.5.2010 12:01:40   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

2 LET NAZAJ,.. če je dost nedavno

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
5.5.2010 12:04:30   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

2 LET NAZAJ,.. če je dost nedavno

user posted image .......rabim gpo(gospodarsko poslovanje) odgovoreuser posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
5.5.2010 12:41:49   
Čebel@
user posted image user posted image user posted image Q:
kaj vaši malčki pijejo?........naša user posted image se je razvadila da pije tist sok od kompota(doma kuhanga),recimo zadnjič je pa pri meni pija sok za razrečit borovnico

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
   [Brisano sporočilo]
5.5.2010 12:48:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1213
   [Brisano sporočilo]
5.5.2010 12:51:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1214
5.5.2010 12:57:51   
sjmm
sva imela dopoldan duplo in muska party....zdej je zmatran...gremo v mižule

pol pa bo treba kej skuhat...mi je včeri ta velka rekla, da že dolg kr neki na brzake kuham...sploh nč dobrga...user posted image user posted image user posted image ...sam, tud dons bo na brzake...al bojo špageti s tuno in koruzo pa paradajz u solat al pa pire in ribice na žaru, pa solata...pa še juhco imam od včeri za ta malga možakarčkauser posted image

fanta imata kitaro, sam dons bo un mulc k ju uči kr k nam pršu..k ne mislm na bus hodt z vsemi 3...v tem vremenu, Saša pa itak nebi ta malga popazila...če bi bil lep vreme pa bi blo lušn it...k je tm zravn šole še igrišče in bi ki2 z Majčkom lepo počakala...sam pri nas neusmiljeno ščije že cel dopoldanuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
5.5.2010 12:58:25   
Urša08
Mi smo pohamsali kosilo - mjami mjami kok je pasalouser posted image user posted image user posted image user posted image   prej mi je ratalo še dnevno v red dat, sedaj pa še kuhinja čaka, itak bo pa zvečer ko bom dala otročka spat itak spet bomba in ponovi vajo user posted image .

Kolumbo tale tvoj možek je pa faca user posted image user posted image user posted image govorilne obveznouser posted image najraj poslušam k začne tašča kej govort zakaj pa kej rabmo user posted image jaz jo dam kr na ignore

čebel@ Žiga pije vodo, sok, čaj, sok za razredčit, kakav, ne dajem pa mu gaziranih pijač

Neposredna povezava do sporočila: 1216
5.5.2010 12:59:26   
sjmm

user posted image user posted image user posted image Q:
kaj vaši malčki pijejo?........naša user posted image se je razvadila da pije tist sok od kompota(doma kuhanga),recimo zadnjič je pa pri meni pija sok za razrečit borovnico

fructalov sok iz ta modrih flašk ali pa Hipp sok..vseh okusov...včas malo vode vmes

doma kuhan kompot

pa vse sorte baby čajev..z nekaj zrni rjavega sladkorja

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
5.5.2010 12:59:41   
Urša08
Sjmm ti naslednjič povej svoji ta veliki, da lahko tud ona kako šponsko kosilce nardi in da je mami na bolniški user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
5.5.2010 13:05:37   
MIHAILO
Cebel Mihailo pije nesladkan caj v velikih kolicinah...Vcasih mu pa dam malo soka ,vodo...Ampak caj je glavni...Mleko itak pije,pa cokoladno mleko tudi...Pa sok od pomarance mu stisnem a sokovnik in popije kr 2deci mu je vsec

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
5.5.2010 13:05:37   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

kolumbo....fajn, da sta s fotrom napredvala!!!   kej se spoči k ste imel fuzbalersko noč!!! ej tvoj je pa res model glede nakupa avta!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

dons mi je že reku, da ga bomo kupiL DRUGO LETO.......se sploh ne pogovarjm VEČ Z NJIMuser posted image ......na KKKK mi gre ker on nima filinga d jst vozm otroke v vrtec, d jih jst non stop prekladam iz avta v avto pa taksiram k babicam....sploh kadar njega ni doma......in JST SE BOM J.... kako 3 mulce VSAK DAN NABASAT V AVTO, ko bo njemu potekel očetovski dopust po unih 14h dneh in bom jst mogla po CR isto delat........sej vem kva mi bo reku: Lupino lahko spredaj furaš.... ...mah besna sm res....sploh ker smo dons spet zabluzili celo dopoldne in smo kr neki pr tašči visel pa od avtov debatiral, in k je samo omenu, kater avto sva šla učeri gledat je bil seveda takoj komentar KAJ RABMO TAK AVTO.....in če mamica reče d ga ne rabmo, ga zgleda ne rabmouser posted image ......govorilne ure bojo dons takoj k pride....sam more prej še k mamici eno plato zabetonirat........

no kot vidite spet nism nč nardila....glih sm pršla dam.....kuham juhico....pri dohtarju vse ok, dobila sta pikici...........Rokso samo d mu je žlico pokazala je usta odprl-smo se tok režaluser posted image ......sistematski za Majkla sm zabluzila ga mamo čez 14 dniuser posted image .....pa Majkl in dohtarca sta glih u debato padlauser posted image ......jo je čist zašarmiral s kavico in čokolado za piko na i, ji je pa reku: Tole je za našo najbl ljubo zdravnicouser posted image ........pol se je seveda spet u totalko poštempljal z vsemi štempilkami in reku: Se vidimo prihodnjičuser posted image

grem še mal nazaj prebrat

ma, so modeli tile naši deci...jz sm ga z avtom kr pred dejstvo postavla..že čist na začetku nosečnosti..prej smo mel fiat mareo vikend...sej je bla kul...moj je mislu d ma formulo....sam za 4 mulce pa ni placa...no, pa je reku, da itak gremo vsi na1x bol mal kam...mislm...sm šla koj avto poiskat...sva šla 2 pogledat...tist k je več dal za mareo...tam sva vzela in pika....ja sej k je treba pa pokat in to ...pol smo pa me krive,če ne gre not....k smo šli v bohinj je tko not natlaču, da smo mel hrano čist na dnu...čez pa vse ostalo...sm direkt pred njegovima ta starima vn zmetala...pa sama nazaj not....je blo placa še za 1x tok robeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sej ni čudn, da sm še zmer mortouser posted image user posted image

tale vš Majkl je pa res facauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 1220
5.5.2010 13:07:10   
sjmm

Sjmm ti naslednjič povej svoji ta veliki, da lahko tud ona kako šponsko kosilce nardi in da je mami na bolniški user posted image user posted image user posted image user posted image

sej sem že včeri rekla...pa je rekla, da to ne velja...direkt z dopusta na bolniško....sm bla rajš tih in vzela za hud humoristični prispevekuser posted image user posted image user posted image user posted image ...k drgač bi lahk strele švigale, če bi zares vzela

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
5.5.2010 13:10:39   
sjmm

Mi smo pohamsali kosilo - mjami mjami kok je pasalouser posted image user posted image user posted image user posted image   prej mi je ratalo še dnevno v red dat, sedaj pa še kuhinja čaka, itak bo pa zvečer ko bom dala otročka spat itak spet bomba in ponovi vajo user posted image .

Kolumbo tale tvoj možek je pa faca user posted image user posted image user posted image govorilne obveznouser posted image najraj poslušam k začne tašča kej govort zakaj pa kej rabmo user posted image jaz jo dam kr na ignore

čebel@ Žiga pije vodo, sok, čaj, sok za razredčit, kakav, ne dajem pa mu gaziranih pijač

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image urša...za gumb..ignore....moj je vse prevečkrat ugasnjen....sem ugotovila, da se za vsak drek tok sekiram..k ga ta spodna 2 prjavlata...da ni čudn, da sm neki slaba...sej več, kako ene stvari žrejo od znotraj...tko, da se jz tud zdej s tem gumbkom ubadamuser posted image user posted image user posted image user posted image ...upam, da bo pol lažji...ker najbol meuser posted image user posted image user posted image , da se z mojim že neki zmeniva...pol pa on to dol nese in čist neki tretga vn pade....user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
5.5.2010 13:14:40   
sjmm
aja, sm dobila včeri po svakinji sporočilo z vikenda....da nej kr mal potrpim...sej sm itak doma, se bom že pocajtala...itak sm si sama kriva, da mam tok dela..ker sm izključno jz hotla še enga mulčka....me je user posted image , sam je že mim...me je zvečer kr mal dotokl, sam mojmu sploh nism nč rekla...k bog ve...kva bi vn izpadl...je bil take volje, da bi mogoče še on isto potrdiluser posted image user posted image ...sm si pa res zadala, da morm nujno vse sama sfolgat in si nism dala nič pomagat že od poroda, ker sem si pač jz najbolj želela Majčija, sej moj ni imel nič proti, sam je bil pa šokiran nad tako željo po 8 letih...hja...tak je lajfuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
5.5.2010 13:17:35   
sjmm
maglauser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
5.5.2010 13:20:53   
MIHAILO
KOLUMBO Maj je res facauser posted image user posted image ...

Jaz sploh e vem zakaj Mihailo noce spat...dopoldan je sapl samo pol urce ok sem mislila da pac hoce ukinit dopoldansko spanje in ga isem nazaj uspavala ...Je sel ob 12:30h spat in se ob 13h zbudi...sem ga nazaj uspavala ,ker drugace ne bi zdrzal do zvecer...pa nasplosno ima problem zaspati te 3 dni zvecer ali popoldan,joka se i se buni...Mogoce vpliva vreme in to da nismo zunaj ...user posted image al bo pa boljse ko bo samo ekrat sel spat ob12h...ker en dan je samo dopoldan spal ,popldan ni hotel i je cist lepo zdrzal

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.

Da. (0%)

Ne. (80%)

Kakor kdaj. (20%)

Ko se prehladim. (0%)

Število vseh glasov: 5

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!