|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.5.2010 21:01:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1251
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
5.5.2010 21:03:27   
Onasiss
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kolumbo... a nosiš kako ketno okol vratu????

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 1252
   [Brisano sporočilo]
5.5.2010 21:34:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 1253
   [Brisano sporočilo]
5.5.2010 21:37:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1254
5.5.2010 21:45:01   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ZA LAHKO NOČ IN ZA EN POSEBEN JUTRIŠNJI DAN:

Za vsakogar pride cas, ko mora zavihati rokava in na vrh svojega seznama obvezno uvrstiti sebe." (Marian Wright Edelman)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 1255
5.5.2010 21:50:28   
sjmm
evo pri nas vse mirno

ata kralj prirenčal pred pol ure...glih k sm kuhno spedenala, pa vse smeti spokala vn...pa smo v kuhni še 1x ponovil postopek...zdej mam pa dost!!!!!!!! NE MORM VEČ...sam še kavč...pol pa direkt pojstlauser posted image

kolumbo...si spet na turbo naštimanauser posted image user posted image user posted image ...ej velik sreče z nakupom!!!!kakega kofetkanja pa bom ful veselauser posted image user posted image

onassis....ja kake navade pa ma tale tvoj stari...zmer je lost al koko....uf, jz bi mojga z valarjemuser posted image user posted image

črticaa...user posted image user posted image za zobke!!!!

še zmer kreham k 2 slona...upam, da bo moj zmogu kako uro popedenat malega, da grem res k dohtarji v naslednjih 2 dneh..k tole me pa že mal ubija....pojma nimam od česa tok kreham...me že vse boli...user posted image user posted image ...

ajde...fajn se stiskajte, fajn pančajte in mirno noč vašim bejbijem!!!user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
6.5.2010 7:01:24   
baki
jutroooooo.user posted image user posted image vidim da sem prva.že dolgo nisem bla prva.zunaj se pa malo brihta tole skozlano vreme.je spet malo upanja da bomo lahko šli venuser posted image nik tudi full pogreša frišen zrak.KOSILO-PURANJA OMAKA Z ZELENJAVO +RIŽ+PESAuser posted image user posted image user posted image .za zajtrk je gres že kuhanuser posted image user posted image je prišlauser posted image na obisk pa teče ko bi pipo odprl.se sklada z vremenomuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
6.5.2010 7:12:21   
Urša08
jutro

Pri nas je vreme še kar user posted image . Za zajtrk sem skuhala polentico na mleku - se že hladi. Tamaledva že čist v pogonu na turbo vklopljenauser posted image user posted image user posted image

Baki jutrouser posted image mjamsi kosilo boste meli

Kolumbo meni sreda ustreza

Sjmm
ti pa dons pejt k zdravnici da te mal pregleda in ustrezno zdravi

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
   [Brisano sporočilo]
6.5.2010 7:25:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1259
6.5.2010 7:59:34   
Katjusa
sjmm.... da se hitro pozdravišuser posted image user posted image user posted image zdej se ti pa res že vlečeuser posted image pazi nase....

baki jst tud čakam svojga user posted image upam, da tokrat ni kej ratal ker zdej pa res nebi bil pravi čas..... sem kr mal nervozna lahko pa da se mi je spet ciklus kej zmešal

s Florijem sma danes vstala pred 7 in se je mal igral moj je itak šel ob pol7 na šiht.... ker ni blo nobenga doma sem upala, da mi bo beni spal tolk, da pelem florija v vrtec in evo še kr spi ankglček moj.... končno se je spet spanje poštimalo tak k je treba.... ob 10 imam pa spet klubuser posted image user posted image user posted image user posted image
včaraj sma mal delala v stanovanju joj ful je še dela še vse je treba poštemat za električno napeljavo.... pa vodovod in odtoki..... ampak sej bo počasi pa ziher...... danes bi nama mogli robo (ploščice, laminate...)pripeljat pa mi2 ne morma bit tak čas tam tak, da se bomo zmenli za drug teden.....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
6.5.2010 8:00:03   
Katjusa
kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
6.5.2010 8:01:49   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

U saj res.... Florjanu vse najboljše za god.user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

FLORI VSE NAJBOLJŠE.......GAS GAS

najlepša hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
6.5.2010 8:03:46   
Ajvy
jutro...noč za skozlat...ampak po moji krivdi...celo noč se mi je tako v živo sanjalo..pa to same teže in grde stvari...pih....
Gremo v nove boje...vreme nam ni naklonjeno....bo pa zato, kaj drugega......

LEpo se imejte....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
6.5.2010 8:17:33   
Urša08
Mi smo pojedli zajtrk, smo že v trenerkicah. Sedaj še kuhinjo popedenčkam potem pa šibamo na en obisk , da se bosta tamaledva malce igrala v družbi, medve pa mal poklepetaliuser posted image .

Ajvy kaj te muči? Če ti bo lažje lahko poveš kaj te tare? Naj se težave hitro rešijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša super da dela v stanovanju napredujejo, itak se pa počas daleč prideuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
6.5.2010 8:27:39   
baki
ka zdej a je kera tle??????

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
6.5.2010 8:29:02   
Ajvy
Urša...misliš -..vi trije boste malo poklepetali user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
6.5.2010 8:47:06   
Katjusa
ajvyuser posted image user posted image user posted image user posted image naj se more končajo in naj posije sonce
user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
6.5.2010 8:47:23   
Katjusa
Urša uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
6.5.2010 8:48:48   
Katjusa
jst sem zdle v kuhinji imela šok na pultu..... pod košaro za sadje je celo leglo mraveljuser posted image .... se je že začelo vsako leto nam mravlje vdrejo v stanovanje sam ponavadi v kopalnici.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
6.5.2010 9:06:35   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jst sem zdle v kuhinji imela šok na pultu..... pod košaro za sadje je celo leglo mraveljuser posted image .... se je že začelo vsako leto nam mravlje vdrejo v stanovanje sam ponavadi v kopalnici.....

šiccccc mravlje

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
6.5.2010 9:07:00   
Čebel@
danuser posted image

pri nas je sončekuser posted image user posted image user posted image ......ponoči smo ga žurali-ji spet en zobek ven lezeuser posted image ....v dveh in pol mesecih že 10 zobek-joj kok jo mora boleti dlesenuser posted image

me je mati klicala,pa neki jamrala nad svojim počutjem.....sem ji rekla da naj mi ne jamra in da če slabo počuti da naj gre na bolniško,da se firma zato ne bo podrla.....no pa povedala mi je da sestra pričakuje tadruzgauser posted image user posted image user posted image user posted image .....sej sem vesela,ampak ne pa tok kot v prveuser posted image

grem se učit slovenščinouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
6.5.2010 9:46:50   
sjmm
dan!

naju je sonček zbudiluser posted image ...sva oba hepi k radiatorja...bova šla hitr vn..preden se premisliuser posted image

mali lepo spal...jz bla koma....sam mojga sm ene parkrat obrnila...kadar je dost zmaran..je k bi motorko vžgaluser posted image user posted image

zdej sva en čokolešnik v dvoje z Majčijem pohamsala..no, men ga je bol mal ostalouser posted image user posted image ...pol je hotu pa še jabolko...zdej se pa mal žoga, pa mal glodauser posted image

upam, da dons dohtarca dela, sej sm bolš...sam včeri sm tok kašljala...bol k je šlo na večer...bol sm bla crklnjena...bol sm krehalauser posted image user posted image user posted image user posted image ...neki more bit za pocajtat

me je pa že mami klicala, k smo se menili za sobotno kosilo pri nas, še da Saškin roj dan mal proslavimo...no, pa je rekla, da bo kr ona kosilo nardila in naj pridemo v Litijo, jz pa lahk kej spečem, če bom pri močeh.....sem ji kr hvaležna za tako idejo, čeprav mi ni težko skuhat...sam bo pasal mal počitka od vsegauser posted image user posted image

no, upam, da imate še kje sonček in ga boste lepo užili!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
6.5.2010 11:51:37   
Urša08
Sem jezna k user posted image . Vse pokomentiram pa me vn vržeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mah bom kasneje še enkrat. V glavnem mi smo doma. Smo se naigrali, načvekali, je pasalouser posted image user posted image user posted image Tiste srečnice kjer mate sončka ga izkoristite, pri nas je dež.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
6.5.2010 12:37:08   
sjmm
mi2 sva bla zuni 2uri in pol, zdej je pohamsal....še tortico počakava...pol pa svet sanj

jz kr bolje...je tok pasal mal odrasle družbe in sončka, čeprav piha, sam ne mrzlo

bo treba malco prštimat za ta velke pa kak kosilček skup spravtuser posted image ...dons...bo korenčkova juhca z gresovimi cmočki, pa včeri špageti niso prišli v ožji izbor in bojo za dons na vrstiuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
6.5.2010 12:38:41   
Čebel@
hey

možek in Hana spita,mene pa posoda čaka.....sonček se je skril-je sivo zunaj pa veter pihauser posted image ........ne da se mi ničuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zabavne igre za otroke na prostem - 13 pre...
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za zabavne igre za otro...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?