Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 13:22:57
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm magla evo mene Sem mogla kuhinjo pospravit, da mam do večera frej
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 13:25:33
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm tale tvoja tašča pa tast sta pa res nesramna do amena, pa v bistvu se sploh ne zavedata da bosta dost kmalu rabla vajino pomoč Ma jaz bi mojmu sigurno povedala, pa ma da se postavi zame.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 13:25:50
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm aja, sm dobila včeri po svakinji sporočilo z vikenda....da nej kr mal potrpim...sej sm itak doma, se bom že pocajtala...itak sm si sama kriva, da mam tok dela..ker sm izključno jz hotla še enga mulčka....me je , sam je že mim...me je zvečer kr mal dotokl, sam mojmu sploh nism nč rekla...k bog ve...kva bi vn izpadl...je bil take volje, da bi mogoče še on isto potrdil ...sm si pa res zadala, da morm nujno vse sama sfolgat in si nism dala nič pomagat že od poroda, ker sem si pač jz najbolj želela Majčija, sej moj ni imel nič proti, sam je bil pa šokiran nad tako željo po 8 letih...hja...tak je lajf [/quote Ne sekiraj se,to je tako grdo kar je rekla,ampak bodi ponosna da imas 4 soncke ,ki ti polepsajo dan kajne?Pa vedi da ne zmore vsak,zato si lahko ponosna nase ...lepo je da vse folgas vcasih pa naj ti se kaj mozek pomaga in bo se boljse Kr ponucaj ga malo ]
< Sporočilo je popravil MIHAILO -- 5.5.2010 13:26:18 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 13:26:19
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo lahko da Mihailo pogreša sprehode in slabše spi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 13:28:44
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm tale tvoja tašča pa tast sta pa res nesramna do amena, pa v bistvu se sploh ne zavedata da bosta dost kmalu rabla vajino pomoč Ma jaz bi mojmu sigurno povedala, pa ma da se postavi zame. Tudi jaz vse mojemu povem ,karkoli je ikoli nisem tiho in tako mi je veliko lazje,ko se vsaj on postavi zame...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 13:29:00
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo ful si lepo napisala sjmm Sjmm res si lahko ponosna na svoje 4 sončke in nase da vse popedenaš
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.5.2010 13:29:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 13:31:24
|
|
|
|
Urša08
|
kolumbo jaz mam razen ponedeljka čas tko da povej kdaj teb odgovarja in kako sjmm paše
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.5.2010 13:38:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.5.2010 13:41:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 13:41:38
|
|
|
|
Katjusa
|
hej..... tole vreme ubija.... jst sem bla na tistem klubu..(klub za iskanje zaposlitve) se imamo kr luštno mal debetiramo in "šinfamo" državo in njene zakone..... zdej pa grem počas po florčija ker sem sama in da ne bom po tem vremenu še benija vlekla s sabo krem dokler še spi včeraj sma delala mal v stanovanju.... danes boma tud, če se nama bo dalo.... drug teden morem it pa v tamkajšni vrtec da rezerviramo plac.... čeprav razmišljam, da ga nebi ker se bomo najbrž selili šele avgusta, ker drugače se bom jst na tale klub vozla več k 1 uro v eno smer pa pe benija bom mogla zjutraj zbujad ob 6 kadar bomo imel ob 8 zjutraj, da ga bom peljala sem v dramlje.... no sej bomo vidl mudi se nam ne zdej sma se zmenla, da se bomo avgusta do takrat boma pa probala vse čim boljše zrihtat..... Čebela nič ne komentiram, ker nimam časa oz. me ni dosti doma niti za računalnikom.... vas pa pogrešam:)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 13:45:19
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm pa ka jih briga kdo in kolk otrok si želi..... važno da jih imata, da so zdravi..... drugi pač nimajo jajc da bi jih mel več k 1-2 vsaka vam čast kolumbo nisem sledila čist kater avto vam oz. ti je najbolj všeč? upam, da boste zmagal.... drgač pa ko imaš 3 mislim, da če kupiš nov avto dobiš nekaj davka nazaj.... tak, da če nabavljate novega potem je boljše mal počakat.... vem pa ne kako točno je s tem..... da bi moja tašča imela tok manipulacije z mojim mislim, da bi obema povedala kar jima gre..... zmente se in naj vam dajo že mir....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.5.2010 14:01:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.5.2010 15:02:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 16:21:28
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo men je tud žal da nismo kupli kakega z drsnimi vrati.... se mi zdi to ful fino ker če ti kdo čist zraven parkira pomoje še vseeno lažje otroka not spraviš in ga pripasaš kot pa pri klasičnih vratih..... tak, da imaš mojo podporo, da vztrajaš pri zadnji odločitvi...... in kolk pride tak avto iz uvoza? zdej čakam mojga, da pride in grema v stanovanje delat...... danes sma spet kr lep kupček € zapravla je bla registracija za avto.... zdej čaka še prvi servis.......
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 17:39:02
|
|
|
|
sjmm
|
punce hvala res..jz ne vem, kako sm do zdej žvela brez vas???!! ...res paše kej lepga slišat...sej men tud dol visi, sam vseen ne vem, zakva se morjo spotikat...zgleda, da nimajo druzga za počet joj, kolumbo...pri vas bo pa še štala, preden boste nov karček kupil ...moj sploh ni hotu slišat za drsna vrata ....je tud najprej pomislu...kva č kerga stisnejo in je ta nobel modelček lančice odpadu...pa sej smo tud s to zadovolni, sam una je bla za isti keš dost bol fensi....deci..kva čmo evo un lolek kitarist je odšu...sta ta mala 2 razturala s kitarcam Majči pa se je dons odloču, da bo tok sitkan, da rab še en dremež...ga še mal pustim..pol pa ustaj sine!! moj je nekje na planetu...kje sam bog ve..kdaj pride...v božjih rokah grem kr mal lukno v kavč delat...bomo prej novga kupl
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 17:42:24
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO KOLUMBO Maj je res faca ... Jaz sploh e vem zakaj Mihailo noce spat...dopoldan je sapl samo pol urce ok sem mislila da pac hoce ukinit dopoldansko spanje in ga isem nazaj uspavala ...Je sel ob 12:30h spat in se ob 13h zbudi...sem ga nazaj uspavala ,ker drugace ne bi zdrzal do zvecer...pa nasplosno ima problem zaspati te 3 dni zvecer ali popoldan,joka se i se buni...Mogoce vpliva vreme in to da nismo zunaj ... al bo pa boljse ko bo samo ekrat sel spat ob12h...ker en dan je samo dopoldan spal ,popldan ni hotel i je cist lepo zdrzal naš pogreša sprehode in tekanje po igrišču...ga morm fullll dolg uspavat...pol pa pol urce spi..pa se že dere...sigurn vreme...buuu
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 17:44:51
|
|
|
|
sjmm
|
sm se spomnla, da morm še kruh prstavt...dons bo kr mašinca pekla namest mene smo pa imeli fajn kosilček...sm ribje filejčke kr spohala...so otroc kr z ušesi ploskal, pa pire zravn in koruzico, pa zeleno solatko z jogurtovim prelivom...je vse v želodčkih pristal...zdej smo pa še en puding skuhal, da bo mal za posladkat...Maj je še toplega pohamsal no, kruhek kliče..pa kavč vabi
|
|
[Brisano sporočilo] 5.5.2010 20:42:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 20:43:30
|
|
|
|
Onasiss
|
Dan... računalnik deluva.... ker gre vsa zasluga moji sestri in njenemu BI SE JIMA TUKAJ JAVNO ZAHVALILA...HVALA!!!!!! mašina dela k navita.... Onasis je spet lost in space.... Tyson spi... Princ se igra s pametno knjigoc, vmes malo po malemu vediju surfa... Danes sem imela v službi nenapovedan obisk, ki sem se ga neskončno razveselila......HVALA...PA UPAM, DA SE VIDIMO V BLIŽNJI PRIHODNOSTI... ti s svojimi puncami in jaz z mojima na kakem bolj prijetnem placu.... res si super punca.......
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 20:46:33
|
|
|
|
Onasiss
|
Kolumbo....mi plačaš potne stroške tudi??? ...za 5 € ti še hrbet zmasiram....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 20:48:35
|
|
|
|
Onasiss
|
sjmm...matr ko te berem se mi full sline cedijo, sam problem nastane k kaj takega skuham noben pri nas tega noče jest, tako da samo men se mi pa ne da delat....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 20:49:34
|
|
|
|
Onasiss
|
U saj res.... Florjanu vse najboljše za god.
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 20:56:41
|
|
|
|
črticaa
|
DOMINIKU KUKATA VEN 11 IN 12 ZOBEK ZDAJ SAJ VEM ZAKAJ MI GA JE 3 DNI NAZAJ " SRAL" čebela jaz sem imela tpo,.. turistično poslovanje,..lahko pa dam objavo na FB za gpo,.. se mi zdi da je ena prijateljica lih februarja to delala,.......... ej kdaj sta bili z (joj ne vem njen nik,.. a SURF) na dinozavrih,... da je blo taako parzno in sončno,...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.5.2010 21:01:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?