Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 8:52:36
|
|
|
|
Čebel@
|
dan ZA NA SEZNAM:7.,8. ZOBEK 27.4.....9. ZOBEK 5.5.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 9:00:16
|
|
|
|
Čebel@
|
A POZNA KATERA KOGA KI JE NEDAVNO NAREDIL POKLICNO MATURO????
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 9:20:13
|
|
|
|
Katjusa
|
dan:) mi smo OK upam, da tudi vi...... lep dan
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 9:24:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dan:) mi smo OK upam, da tudi vi...... lep dan super da ste ok sta imela kaj govorilnih?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 10:07:50
|
|
|
|
sjmm
|
dan! nočka kar ok, sam ene pol jo je pri nama prespal...sam spal pa smo, tko, da sm tud jz bolš....moj je že on 6h šibal...tko, da je doma sam jedu pa spal...no, sej ni kej...biznis je biznis jz sm bla zvečer morto, sam zaspat pa nism mogla...pa sm animal planet gledala..opice...je blo ful gut...sej je pasal mal u miru pogledat tv...k drgač je tok želja kva bi gledal mulčki ta velka 2 imata te dni kr bizi...pišeta nacionalne izpite..na srečo so sam 3 našga Maja je obsedel zajček Snuggle Bunny - Cutie [Schnuffel from Jamster]....skoz bi sam tole gledal, pa plesal...je pa drgač čist vremenske volje dons bomo še dlje sami...tko, da upam, da bo šlo...moja dohtarca ima še dans dopust..pol pa upam, da pridm kej na vrsto ajvy....glede nadomestkom mesa....ker jemo kake sojine zadeve, pa uživamo mleko, jajca in sir,ribe vseh vrst, še kaj posebej ne uživamo, razen vitaminskih zadev, kjer je tudi večja količina vitamina B12....ki ga drugače najdemo samo v mesu...no, tko nam je priporočil pediater urša....tale vaš Žigec je pa že prov velik baki..helov!!! ti si brez ideje za kosilo???? kolumbo....fajn, da sta s fotrom napredvala!!! kej se spoči k ste imel fuzbalersko noč!!! ej tvoj je pa res model glede nakupa avta!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 10:43:39
|
|
|
|
Urša08
|
helov Mi smo nazaj. Otroka sta vpisana v vrtec - sem šla pogodbo podpisat. Potem smo šli pa še s prijateljico na kavico, tamaledva na sokec. Se mi zdi da mi je kar malce dan razbilo. Žiga v avtu zaspal in sem ga kar prestavila v postelco, Nejc ima malico, jaz bom šla pa počasi kuhat. Sem se odločila da bodo danes kar špageti s tuno in pelati .
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 10:46:42
|
|
|
|
Urša08
|
Baki ti sam glancaš, pomoje mate vi stanovanje popedenano kot iz škatlice Sjmm tud naša nočka je bila taka da smo se 4 gužvali na najini postli, ma pa sej je luštno potem pa zjutraj midva z vstaneva da skup popijeva kavico, tamaledva pa še mal pospita Tvoj ma pa celodnevne jah sej nimaš kej služba pač. Katjuša super da ste ok čebel@ nobenga na žalost ne poznam Kdaj maš maturo?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 11:06:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ nobenga na žalost ne poznam Kdaj maš maturo? 26.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 11:20:06
|
|
|
|
Čebel@
|
5 minut imam časa,pol dam pa Hano pančkat kolumbo......dobr uštimejte pri dohtarju urša.....a žiga bo pa zdej sam lahko prihajal k vama ...... za lepo dopoldne baki......pri nas bojo kar slivovi cmoki za kosilo katjuša......nisi nič zgovorna sjmm.... sem Hani zavrtela tega zajčka,je takoj rita miga miga
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 12:01:40
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ A POZNA KATERA KOGA KI JE NEDAVNO NAREDIL POKLICNO MATURO???? 2 LET NAZAJ,.. če je dost nedavno
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 12:04:30
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ A POZNA KATERA KOGA KI JE NEDAVNO NAREDIL POKLICNO MATURO???? 2 LET NAZAJ,.. če je dost nedavno .......rabim gpo(gospodarsko poslovanje) odgovore
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 12:41:49
|
|
|
|
Čebel@
|
Q: kaj vaši malčki pijejo?........naša se je razvadila da pije tist sok od kompota(doma kuhanga),recimo zadnjič je pa pri meni pija sok za razrečit borovnico
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.5.2010 12:48:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.5.2010 12:51:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 12:57:51
|
|
|
|
sjmm
|
sva imela dopoldan duplo in muska party....zdej je zmatran...gremo v mižule pol pa bo treba kej skuhat...mi je včeri ta velka rekla, da že dolg kr neki na brzake kuham...sploh nč dobrga... ...sam, tud dons bo na brzake...al bojo špageti s tuno in koruzo pa paradajz u solat al pa pire in ribice na žaru, pa solata...pa še juhco imam od včeri za ta malga možakarčka fanta imata kitaro, sam dons bo un mulc k ju uči kr k nam pršu..k ne mislm na bus hodt z vsemi 3...v tem vremenu, Saša pa itak nebi ta malga popazila...če bi bil lep vreme pa bi blo lušn it...k je tm zravn šole še igrišče in bi ki2 z Majčkom lepo počakala...sam pri nas neusmiljeno ščije že cel dopoldan
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 12:58:25
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo pohamsali kosilo - mjami mjami kok je pasalo prej mi je ratalo še dnevno v red dat, sedaj pa še kuhinja čaka, itak bo pa zvečer ko bom dala otročka spat itak spet bomba in ponovi vajo . Kolumbo tale tvoj možek je pa faca govorilne obvezno najraj poslušam k začne tašča kej govort zakaj pa kej rabmo jaz jo dam kr na ignore čebel@ Žiga pije vodo, sok, čaj, sok za razredčit, kakav, ne dajem pa mu gaziranih pijač
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 12:59:26
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Q: kaj vaši malčki pijejo?........naša se je razvadila da pije tist sok od kompota(doma kuhanga),recimo zadnjič je pa pri meni pija sok za razrečit borovnico fructalov sok iz ta modrih flašk ali pa Hipp sok..vseh okusov...včas malo vode vmes doma kuhan kompot pa vse sorte baby čajev..z nekaj zrni rjavega sladkorja
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 12:59:41
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm ti naslednjič povej svoji ta veliki, da lahko tud ona kako šponsko kosilce nardi in da je mami na bolniški
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 13:05:37
|
|
|
|
MIHAILO
|
Cebel Mihailo pije nesladkan caj v velikih kolicinah...Vcasih mu pa dam malo soka ,vodo...Ampak caj je glavni...Mleko itak pije,pa cokoladno mleko tudi...Pa sok od pomarance mu stisnem a sokovnik in popije kr 2deci mu je vsec
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 13:05:37
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: sjmm kolumbo....fajn, da sta s fotrom napredvala!!! kej se spoči k ste imel fuzbalersko noč!!! ej tvoj je pa res model glede nakupa avta!!! dons mi je že reku, da ga bomo kupiL DRUGO LETO.......se sploh ne pogovarjm VEČ Z NJIM ......na KKKK mi gre ker on nima filinga d jst vozm otroke v vrtec, d jih jst non stop prekladam iz avta v avto pa taksiram k babicam....sploh kadar njega ni doma......in JST SE BOM J.... kako 3 mulce VSAK DAN NABASAT V AVTO, ko bo njemu potekel očetovski dopust po unih 14h dneh in bom jst mogla po CR isto delat........sej vem kva mi bo reku: Lupino lahko spredaj furaš.... ...mah besna sm res....sploh ker smo dons spet zabluzili celo dopoldne in smo kr neki pr tašči visel pa od avtov debatiral, in k je samo omenu, kater avto sva šla učeri gledat je bil seveda takoj komentar KAJ RABMO TAK AVTO.....in če mamica reče d ga ne rabmo, ga zgleda ne rabmo ......govorilne ure bojo dons takoj k pride....sam more prej še k mamici eno plato zabetonirat........ no kot vidite spet nism nč nardila....glih sm pršla dam.....kuham juhico....pri dohtarju vse ok, dobila sta pikici...........Rokso samo d mu je žlico pokazala je usta odprl-smo se tok režal ......sistematski za Majkla sm zabluzila ga mamo čez 14 dni .....pa Majkl in dohtarca sta glih u debato padla ......jo je čist zašarmiral s kavico in čokolado za piko na i, ji je pa reku: Tole je za našo najbl ljubo zdravnico ........pol se je seveda spet u totalko poštempljal z vsemi štempilkami in reku: Se vidimo prihodnjič grem še mal nazaj prebrat ma, so modeli tile naši deci...jz sm ga z avtom kr pred dejstvo postavla..že čist na začetku nosečnosti..prej smo mel fiat mareo vikend...sej je bla kul...moj je mislu d ma formulo....sam za 4 mulce pa ni placa...no, pa je reku, da itak gremo vsi na1x bol mal kam...mislm...sm šla koj avto poiskat...sva šla 2 pogledat...tist k je več dal za mareo...tam sva vzela in pika....ja sej k je treba pa pokat in to ...pol smo pa me krive,če ne gre not....k smo šli v bohinj je tko not natlaču, da smo mel hrano čist na dnu...čez pa vse ostalo...sm direkt pred njegovima ta starima vn zmetala...pa sama nazaj not....je blo placa še za 1x tok robe ...sej ni čudn, da sm še zmer morto tale vš Majkl je pa res faca
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 13:07:10
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm ti naslednjič povej svoji ta veliki, da lahko tud ona kako šponsko kosilce nardi in da je mami na bolniški sej sem že včeri rekla...pa je rekla, da to ne velja...direkt z dopusta na bolniško....sm bla rajš tih in vzela za hud humoristični prispevek ...k drgač bi lahk strele švigale, če bi zares vzela
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 13:10:39
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mi smo pohamsali kosilo - mjami mjami kok je pasalo prej mi je ratalo še dnevno v red dat, sedaj pa še kuhinja čaka, itak bo pa zvečer ko bom dala otročka spat itak spet bomba in ponovi vajo . Kolumbo tale tvoj možek je pa faca govorilne obvezno najraj poslušam k začne tašča kej govort zakaj pa kej rabmo jaz jo dam kr na ignore čebel@ Žiga pije vodo, sok, čaj, sok za razredčit, kakav, ne dajem pa mu gaziranih pijač urša...za gumb..ignore....moj je vse prevečkrat ugasnjen....sem ugotovila, da se za vsak drek tok sekiram..k ga ta spodna 2 prjavlata...da ni čudn, da sm neki slaba...sej več, kako ene stvari žrejo od znotraj...tko, da se jz tud zdej s tem gumbkom ubadam ...upam, da bo pol lažji...ker najbol me , da se z mojim že neki zmeniva...pol pa on to dol nese in čist neki tretga vn pade....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 13:14:40
|
|
|
|
sjmm
|
aja, sm dobila včeri po svakinji sporočilo z vikenda....da nej kr mal potrpim...sej sm itak doma, se bom že pocajtala...itak sm si sama kriva, da mam tok dela..ker sm izključno jz hotla še enga mulčka....me je , sam je že mim...me je zvečer kr mal dotokl, sam mojmu sploh nism nč rekla...k bog ve...kva bi vn izpadl...je bil take volje, da bi mogoče še on isto potrdil ...sm si pa res zadala, da morm nujno vse sama sfolgat in si nism dala nič pomagat že od poroda, ker sem si pač jz najbolj želela Majčija, sej moj ni imel nič proti, sam je bil pa šokiran nad tako željo po 8 letih...hja...tak je lajf
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 13:17:35
|
|
|
|
sjmm
|
magla
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 13:20:53
|
|
|
|
MIHAILO
|
KOLUMBO Maj je res faca ... Jaz sploh e vem zakaj Mihailo noce spat...dopoldan je sapl samo pol urce ok sem mislila da pac hoce ukinit dopoldansko spanje in ga isem nazaj uspavala ...Je sel ob 12:30h spat in se ob 13h zbudi...sem ga nazaj uspavala ,ker drugace ne bi zdrzal do zvecer...pa nasplosno ima problem zaspati te 3 dni zvecer ali popoldan,joka se i se buni...Mogoce vpliva vreme in to da nismo zunaj ... al bo pa boljse ko bo samo ekrat sel spat ob12h...ker en dan je samo dopoldan spal ,popldan ni hotel i je cist lepo zdrzal
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZakaj vaš otrok vpije "Balerina kapuči...To ni prava italijanščina. Komaj da je sploh pravi jezik. A otroci so navdušeni – to morajo vedeti starši.
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?