Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.5.2010 12:15:52
|
|
|
|
Ajvy
|
oi... Hvala vsem za skrb....jst sem ok...sploh ne vem od kje zdej vse to skupaj....10 dno konjskih tablet....kaj češ..kar se mora se mora.... Urša.....ne se preveč jezit...od tega rit raste ..hec...upam,da vam uspe to zglasit glede vozička, ker se mi zdi ,da drgač super furate.... Birdy...zelo sem vesela, da si se javila...... Meni se je že po Kristinem rojstvu zdelo, da boste imeli še otrok..sploh zato ,ker iz tvojih postov veje toplina...in veliko ljubezni je čutit med vama...tko da....ne sekiraj se kaj drugi pravijo...čeprav priznam .da je to veliko lažje reči kot upoštevati..sploh če si v stanju..nabit s hormoni..... Želim vam ,da se vse lepo reši..... Kako sta kaj pupi?POvej kaj...NEli v vrtcu?Kristi že miga? ČEbela......upam,da se lahko učiš, glede na to dasi bolna....počivaj... Onasiss....močno držim pesti...break a leg...... Tanci...pa kje si ti? KOlumbo.....dej no ne pozabit dihat...matr si naspidirana nosečka Jst sem tut že jezna na zdravje, da je kar odšel...ampak ga kmalu pričakujem nazaj..v vsej lepoti in veličastnosti... Tamika...kako gre? MIhailo...tvoj fantič je pa krasna kopija tebe lepe slikice...res...se mi zdi, kolkr berem na FB,da je tvoj Mihailo zelo ljubljen...bravo..... SJmm...počivaj pa nehaj se obremenjevat....čaj pit Sem te samo htela vprašat...a v šoli tvoji otroci jedo meso.... BRKN...Kako ste kaj ? Katjuša....mirno...mirno...mirno...težki časi so pred vami..ko se meri vzdržljivost in napetost.....to so spremembe....objemita ji in sprejmita.....in pogumno v boj za samostojnost....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.5.2010 12:16:37
|
|
|
|
Ajvy
|
Rebeka....iiiiiiiiii kako ste uživčkali na bazenčku Kako si ti ?
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.5.2010 13:00:22
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy oi... Hvala vsem za skrb....jst sem ok...sploh ne vem od kje zdej vse to skupaj....10 dno konjskih tablet....kaj češ..kar se mora se mora.... Urša.....ne se preveč jezit...od tega rit raste ..hec...upam,da vam uspe to zglasit glede vozička, ker se mi zdi ,da drgač super furate.... Birdy...zelo sem vesela, da si se javila...... Meni se je že po Kristinem rojstvu zdelo, da boste imeli še otrok..sploh zato ,ker iz tvojih postov veje toplina...in veliko ljubezni je čutit med vama...tko da....ne sekiraj se kaj drugi pravijo...čeprav priznam .da je to veliko lažje reči kot upoštevati..sploh če si v stanju..nabit s hormoni..... Želim vam ,da se vse lepo reši..... Kako sta kaj pupi?POvej kaj...NEli v vrtcu?Kristi že miga? ČEbela......upam,da se lahko učiš, glede na to dasi bolna....počivaj... Onasiss....močno držim pesti...break a leg...... Tanci...pa kje si ti? KOlumbo.....dej no ne pozabit dihat...matr si naspidirana nosečka Jst sem tut že jezna na zdravje, da je kar odšel...ampak ga kmalu pričakujem nazaj..v vsej lepoti in veličastnosti... Tamika...kako gre? MIhailo...tvoj fantič je pa krasna kopija tebe lepe slikice...res...se mi zdi, kolkr berem na FB,da je tvoj Mihailo zelo ljubljen...bravo..... SJmm...počivaj pa nehaj se obremenjevat....čaj pit Sem te samo htela vprašat...a v šoli tvoji otroci jedo meso.... BRKN...Kako ste kaj ? Katjuša....mirno...mirno...mirno...težki časi so pred vami..ko se meri vzdržljivost in napetost.....to so spremembe....objemita ji in sprejmita.....in pogumno v boj za samostojnost.... ne, imajo malico od doma....sej veš..kak so moji mulčki scrkljani ej, ti tud počivaj, pa hitr naj bo bolje
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.5.2010 13:02:31
|
|
|
|
Katjusa
|
Dan punce.... brala vas nisem ker ne uspem zdle sem prišla domov in na hitro kuham kosilo..... včeraj smo šli vsi 4 skupaj v trgovino in smo se imeli res luštno.... moj je hotu ene 2x eksplodirat kej nad florčijem ampak sem ga pravčas ustavla tko da smo se imel res lepo in sem bla tok srečna, da je bil potem še cel večer lepši čakam mojga in sem še to mal napeta k me vsako noč zvija pa se kr noče vlit..... v glavnem smo OK mislija stanovanje pa je mal na strani..... mogoče boma danes kej tja šla bomo vidli kdaj bo prišel iz službe.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.5.2010 13:05:24
|
|
|
|
sjmm
|
naš škorec je bil dans super tečkica...se nism smela sploh premaknit 10 centinov stran..mi je uspel celo en par brisač poravnat....pomalcal je ...pol sva nos čistila....no, zdel se je k da ga iz kože dajem..pol je pa še v spalnici tulu k da bo ne vem kva se zgodl...sm ga komi pomirila, da je potem zaspal ..zgleda, da ga je vreme čist nadepresirou urša...poznana fora..hodnik...voziček...no, jz sm jih v prejšnjih primerih gor po štengah nosili...zdej sm pa kr prec povedala, da ne mislm tega počet po 4 cr-jih, no pa sta se kr nekak sprjaznila...sam če se le da ga vn zapeleta ...dobro se zmenite!!!! sej res...kje je pa tamika..pa baki????? vse... ...lepo uživejte s svojimi trebuščki in čim manj slabosti in utrujenosti!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.5.2010 13:05:25
|
|
|
|
birdy
|
Aja, Ajvy, čist pozabila... Ti si pa res revčka, prov smiliš se mi, zadnje čase vse narobe z vašim zdravjem. Čimhitreje se uštimite Neli je v redu, rada gre v vrtec. Je ratala prava klepetulja, madona, skoz bi govorila. Kristi pa ma zdej celo ok zdravje, že trkam. Od februarja ko smo bili v bolnici je skoz zdrava. Je blo zato takrat tok huje mam pa kr pridne bejbe. Obe prespita celo noč, zjutri običajno še malo k nama v posteljo prideta in nama obe skuoaj nagajata Ne moreš verjet, če sta skupaj se al nonstop neki kregata, Neli vsa naspidirana Kristi objema (mal preveč), Kristi pa sam da bliz pride Neli se že začne jokat, druga varjanta pa je da skupi kakšno ušpičita. Enkrat se mi je zgodil da sem na kavču mal zakomirala pa sta mi predal spraznile... Vse igračke od kinderjajčkov kar jih mamo so ble raztreščene po tleh . Ja, kristi naredi kak korak sama. Hodi pa ob opori al pa če ji daš prst k raketa. Da bi pa sama racala okol ji pa še ni. Pa mi je vseen, bo že ko bo hotla. Pa tvoji punci? A sta že zdravi? Sem enkrat prebrala da sta mele ravno ušesa vneta in to tko bolj k dvojčki, ena levega, druga desnega
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.5.2010 13:09:23
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ojla punce...Kr malo spricam rr ...Uglavnem Mihailo ga nekaj sracka pooci se kr ene 3x zbudi ,pa ga morm skoz popravljat,,caj...zdj kosilo i hotel jesti ob 12h mogoce bo malo kasneje... Ursa ne sekiraj se ,sem sigurna ce jim tvoj lepo rece da bosta upostevala,ker se mi zdi da se kar ok razumete... AJVY kaj pa vem ,ei recejo da je moja kopija eni pa da je pomanjsani mozek...ampak vecina je rekla da je moja kopija ...Ja Mihailo je zelo ljubljen,ker je smesko in vsakega primami z osmehom,zdaj ze kar objema ce hoce pozornost in tko...v trgovii vedo najde koga i se mu zacne smejat...ta bi kr z vsakim sel
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.5.2010 13:10:35
|
|
|
|
MIHAILO
|
AJVY vi ste pa v zacarenem krogu glede zdravja... Pozdravite se...geste letos kam a morje?To bi pasalo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.5.2010 13:13:21
|
|
|
|
MIHAILO
|
Mene je zjutraj tako bolel trebuh na desni strani...kot bi bil jajcnik...ne vem...eni pravijo da zna tudi boleti,ko imas ovulacijo,no jaz jo ravno imam...sem komaj hodila ampak sem potem en domaci caj za te zadeve spila in je boljse...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.5.2010 13:16:11
|
|
|
|
sjmm
|
no, zdej grem pa kuhat...dokler je še mir...Miha dela nalogo...jz bom pa en ričet v lonec vrgla...mogoče še kaj za ju3 ostane...mojga itak do večera ni....mogoče bomo pa še kak puding al pa marelične cmoke...sm za spremembo kupla že narejene...da mogoče še kej počijem
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.5.2010 13:17:06
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Mene je zjutraj tako bolel trebuh na desni strani...kot bi bil jajcnik...ne vem...eni pravijo da zna tudi boleti,ko imas ovulacijo,no jaz jo ravno imam...sem komaj hodila ampak sem potem en domaci caj za te zadeve spila in je boljse... mene skoraj vsak mesec na eni strani ful špika k je čas ovulacije...menda je to normalno
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.5.2010 13:29:10
|
|
|
|
kayica24
|
Hey punce!!! jaz po doooolgem času...Nimam časa za RR..Delam za fax, pa z Marinelo sva zmeraj zunaj...Ker mamo res veliko travnato parcelo in sva na sončku.... Malo slikic, da nas ne pozabite... Lepo se mejte, bolančkanim pa veeeliiikooo pikapokic...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.5.2010 13:53:08
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Hey punce!!! jaz po doooolgem času...Nimam časa za RR..Delam za fax, pa z Marinelo sva zmeraj zunaj...Ker mamo res veliko travnato parcelo in sva na sončku.... Malo slikic, da nas ne pozabite... Lepo se mejte, bolančkanim pa veeeliiikooo pikapokic... kaka princeska
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.5.2010 17:12:15
|
|
|
|
Čebel@
|
evo spet malo mene sem bila pri dohtarju-ta teden sem na bolniški-bom to izkoristila in se probala čimveč učit
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.5.2010 17:46:48
|
|
|
|
MIHAILO
|
kayica lepo da si se oglasila...Marinela je tak cukrcek pa tako velika punca je ...Pa ima kraso igrisce in prostor za gibanje Le zakaj bi bile notri ,ce lahko zunaj uzivate
< Sporočilo je popravil MIHAILO -- 4.5.2010 17:47:05 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.5.2010 18:05:09
|
|
|
|
Urša08
|
Onasiss eto me smo stiskale pesti , sedaj pa čakamo poročanje Ajvy pridna, pridna, vse pokomentirala Ne pozabi počivati. A pupi sta zdravi, sta v vrtcu? čebel@ ti se pozdravi, spočij, no pa seveda tudi malce učenja ne škodi Mihailo kako ste? Katjuša sem vesela da ste se včeraj super imeli, kar tako naprej Sjmm a kej počivaš? kayica kake luštne fotke Joj tale vreme je za cel ljubi dan dež in to že dva dni . Nejc je pravkar omagal in zaspal na kavčku , Žiga še vztraja in se igra. Smo imeli popoldan malce obiskov in je blo luštno . Sedaj bom pa eno večerjico za Žigca pripravila - pomoje bo gresek - ga ma ful rad, potem pa mal čofanja, crklanja in spanje.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.5.2010 19:51:06
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Onasiss eto me smo stiskale pesti , sedaj pa čakamo poročanje Ajvy pridna, pridna, vse pokomentirala Ne pozabi počivati. A pupi sta zdravi, sta v vrtcu? čebel@ ti se pozdravi, spočij, no pa seveda tudi malce učenja ne škodi Mihailo kako ste? Katjuša sem vesela da ste se včeraj super imeli, kar tako naprej Sjmm a kej počivaš? kayica kake luštne fotke Joj tale vreme je za cel ljubi dan dež in to že dva dni . Nejc je pravkar omagal in zaspal na kavčku , Žiga še vztraja in se igra. Smo imeli popoldan malce obiskov in je blo luštno . Sedaj bom pa eno večerjico za Žigca pripravila - pomoje bo gresek - ga ma ful rad, potem pa mal čofanja, crklanja in spanje. helov urša.....dons je počitek odpadel, moj je ravno prišel, Saši se ni dalo prov nič pomagat..jo meče 100 na uro in me sploh ni šljivila, da bi kej na pomoč prišla...sam Majči je bil priden..tko, da smo se lepo igrali in musko poslušali, zdej sva se pa z malim skupi stuširala, pa po moje bova tud skupi omagala...kar sploh ni v mojem stilu, sam včas je pač treba ...no, je ta velka zdej posodo vn iz pomivalca zmetala...se je zgleda mal očeta ustrašla lep večer!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.5.2010 21:06:12
|
|
|
|
Ajvy
|
sjmm..kako pa nadomestite sestavine ,ki jih meso daje? ČE sem preveč firbčna..me kar okregej... Birdy....hvala.... Superca za zddravje.....le tako naprej Tarja je že veliko bolje....je bla danes že v vrtcu...njo smo ujeli na začetku vnetja. tko da smo hitr sanirali....Tisa pa je tut že bolje..samo AB mora pojest do konca...ni kej sestrska ljubezen ... KOlk sta dobre.....ful sem vesela, k si mal vaša dogodivščine delila z nami MIhailo....z veseljem bi šli kam na morje...ampak se mi zdi ,da nam tudi letos denarno ne bo zneslo... UPam,da je bolečina popolnoma izginila KAyica....kakšna princeska je MArinela ČEbela da se čimprej pozdraviš Urša..meni tut mori tole vreme.....pih...pa dejstvo da smo skoz notri.... Sjmm...počivaj, počivaj....
|
|
[Brisano sporočilo] 4.5.2010 21:16:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.5.2010 7:04:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.5.2010 7:09:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 7:12:20
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Kolumbo hvala za kavico Mi smo vsi že pokonci. Midva z sva popila kavico v miru, potem je Žiga vstal, možek šel delat, potem je pa še Nejc vstal. Nočka solidna. Smo Žigu v nedeljo vzel deščice iz postelce in sedaj lahko sam vstane in pride vn, ampak do danes ponoči še ni pogruntal. Danes ponoči pa pogledam kako šiba k nama super ne bo treba več meni vstajat ampak bo kar sam prišel . Sedaj šibam tamalima zajtrk narest, pa napravt, sebe zrihtat, okol 9 pa šibamo v vrtec podpisat pogodbo .
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 7:14:09
|
|
|
|
Urša08
|
kolumbo dobr opravte pri zdravnici Joj glede bombe po stanovanju sem se včerej zvečer čist zgrozila da ne dohajam več kako mi vse razturamo .
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.5.2010 8:33:26
|
|
|
|
baki
|
jutrooooo.a ste me kaj pogrešale .včeraj ni blo interneta dopoldan pop.pa sem pucala ko bik.vreme je itak tapravo za čistit .katja je v šoli,nik se sprehaja po bajti,moj pa spi ker ima nočne.kosilo-pojma nimam.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZakaj vaš otrok vpije "Balerina kapuči...To ni prava italijanščina. Komaj da je sploh pravi jezik. A otroci so navdušeni – to morajo vedeti starši.
5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?