|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
4.5.2010 12:15:52   
Ajvy
oi...
Hvala vsem za skrb....jst sem ok...sploh ne vem od kje zdej vse to skupaj....10 dno konjskih tablet....kaj češ..kar se mora se mora....

Urša.....ne se preveč jezit...od tega rit raste user posted image user posted image user posted image ..hec...upam,da vam  uspe to zglasit glede vozička, ker se mi zdi ,da drgač super furate....

Birdy...zelo sem vesela, da si se javila......
Meni se je že po Kristinem rojstvu zdelo, da boste imeli še otrok..sploh zato ,ker iz tvojih postov veje toplina...in veliko ljubezni je čutit med vama...tko da....ne sekiraj se kaj drugi pravijo...čeprav priznam .da je to veliko lažje reči kot upoštevati..sploh če si v user posted image stanju..nabit s hormoni.....
Želim vam ,da se vse lepo reši.....
Kako sta kaj pupi?POvej kaj...NEli v vrtcu?Kristi že miga?

ČEbela......upam,da se lahko učiš, glede na to dasi bolna....počivaj...

Onasiss....močno držim pesti...break a leg......

Tanci...pa kje si ti?

KOlumbo.....dej no ne pozabit dihat...matr si naspidirana nosečka user posted image user posted image user posted image
Jst sem tut že jezna na zdravje, da je kar odšel...ampak ga kmalu pričakujem nazaj..v vsej lepoti in veličastnosti...

Tamika.
..kako gre?

MIhailo...tvoj fantič je pa krasna kopija tebeuser posted image user posted image user posted image lepe slikice...res...se mi zdi, kolkr berem na FB,da je tvoj Mihailo zelo ljubljen...bravo.....

SJmm..
.počivaj pa nehaj se obremenjevat....čaj pit
Sem te samo htela vprašat...a v šoli tvoji otroci jedo meso....

BRKN...Kako ste kaj ?

Katjuša....mirno...mirno...mirno...težki časi so pred vami..ko se meri vzdržljivost in napetost.....to so spremembe....objemita ji in sprejmita.....in pogumno v boj za samostojnost....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
4.5.2010 12:16:37   
Ajvy
Rebeka....iiiiiiiiii kako ste uživčkali na bazenčkuuser posted image user posted image user posted image user posted image
Kako si ti ?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
4.5.2010 13:00:22   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

oi...
Hvala vsem za skrb....jst sem ok...sploh ne vem od kje zdej vse to skupaj....10 dno konjskih tablet....kaj češ..kar se mora se mora....

Urša.....ne se preveč jezit...od tega rit raste user posted image user posted image user posted image ..hec...upam,da vam  uspe to zglasit glede vozička, ker se mi zdi ,da drgač super furate....

Birdy...zelo sem vesela, da si se javila......
Meni se je že po Kristinem rojstvu zdelo, da boste imeli še otrok..sploh zato ,ker iz tvojih postov veje toplina...in veliko ljubezni je čutit med vama...tko da....ne sekiraj se kaj drugi pravijo...čeprav priznam .da je to veliko lažje reči kot upoštevati..sploh če si v user posted image stanju..nabit s hormoni.....
Želim vam ,da se vse lepo reši.....
Kako sta kaj pupi?POvej kaj...NEli v vrtcu?Kristi že miga?

ČEbela......upam,da se lahko učiš, glede na to dasi bolna....počivaj...

Onasiss....močno držim pesti...break a leg......

Tanci...pa kje si ti?

KOlumbo.....dej no ne pozabit dihat...matr si naspidirana nosečka user posted image user posted image user posted image
Jst sem tut že jezna na zdravje, da je kar odšel...ampak ga kmalu pričakujem nazaj..v vsej lepoti in veličastnosti...

Tamika.
..kako gre?

MIhailo...tvoj fantič je pa krasna kopija tebeuser posted image user posted image user posted image lepe slikice...res...se mi zdi, kolkr berem na FB,da je tvoj Mihailo zelo ljubljen...bravo.....

SJmm..
.počivaj pa nehaj se obremenjevat....čaj pit
Sem te samo htela vprašat...a v šoli tvoji otroci jedo meso....

BRKN...Kako ste kaj ?

Katjuša....mirno...mirno...mirno...težki časi so pred vami..ko se meri vzdržljivost in napetost.....to so spremembe....objemita ji in sprejmita.....in pogumno v boj za samostojnost....

ne, imajo malico od doma....sej veš..kak so moji mulčki scrkljaniuser posted image user posted image user posted image user posted image

ej, ti tud počivaj, pa hitr naj bo boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
4.5.2010 13:02:31   
Katjusa
Dan punce....
brala vas nisem ker ne uspem zdle sem prišla domov in na hitro kuham kosilo.....
včeraj smo šli vsi 4 skupaj v trgovino in smo se imeli res luštno.... moj je hotu ene 2x eksplodirat kej nad florčijem ampak sem ga pravčas ustavlauser posted image user posted image user posted image user posted image tko da smo se imel res lepo in sem bla tok srečna, da je bil potem še cel večer lepšiuser posted image user posted image user posted image user posted image

čakam mojga user posted image in sem še to mal napeta k me vsako noč zvija pa se kr noče vlit..... v glavnem smo OK mislija stanovanje pa je mal na strani..... mogoče boma danes kej tja šla bomo vidli kdaj bo prišel iz službe.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
4.5.2010 13:05:24   
sjmm
naš škorec je bil dans super tečkica...se nism smela sploh premaknit 10 centinov stran..mi je uspel celo en par brisač poravnat....pomalcal je ...pol sva nos čistila....no, zdel se je k da ga iz kože dajem..pol je pa še v spalnici tulu k da bo ne vem kva se zgodl...sm ga komi pomirila, da je potem zaspaluser posted image user posted image user posted image user posted image ..zgleda, da ga je vreme čist nadepresirouuser posted image

urša...poznana fora..hodnik...voziček...no, jz sm jih v prejšnjih primerih gor po štengah nosili...zdej sm pa kr prec povedala, da ne mislm tega počet po 4 cr-jih, no pa sta se kr nekak sprjaznila...sam če se le da ga vn zapeletauser posted image user posted image user posted image ...dobro se zmenite!!!!

sej res...kje je pa tamika..pa baki?????

vse...user posted image ...lepo uživejte s svojimi trebuščki in čim manj slabosti in utrujenosti!!!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
4.5.2010 13:05:25   
birdy
Aja, Ajvy, čist pozabila... Ti si pa res revčka, prov smiliš se mi, zadnje čase vse narobe z vašim zdravjem. Čimhitreje se uštimiteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neli je v redu, rada gre v vrtec. Je ratala prava klepetulja, madona, skoz bi govorila. Kristi pa ma zdej celo ok zdravje, že trkam. Od februarja ko smo bili v bolnici je skoz zdrava. Je blo zato takrat tok hujeuser posted image
mam pa kr pridne bejbe. Obe prespita celo noč, zjutri običajno še malo k nama v posteljo prideta in nama obe skuoaj nagajatauser posted image Ne moreš verjet, če sta skupaj se al nonstop neki kregata, Neli vsa naspidirana Kristi objema (mal preveč), Kristi pa sam da bliz pride Neli se že začne jokat, druga varjanta pa je da skupi kakšno ušpičita.user posted image Enkrat se mi je zgodil da sem na kavču mal zakomirala pa sta mi predal spraznile... Vse igračke od kinderjajčkov kar jih mamo so ble raztreščene po tlehuser posted image .
Ja, kristi naredi kak korak sama. Hodi pa ob opori al pa če ji daš prst k raketa. Da bi pa sama racala okol ji pa še ni. Pa mi je vseen, bo že ko bo hotla.user posted image

Pa tvoji punci? A sta že zdravi? Sem enkrat prebrala da sta mele ravno ušesa vneta in to tko bolj k dvojčki, ena levega, druga desnegauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
4.5.2010 13:09:23   
MIHAILO
Ojla punce...Kr malo spricam rruser posted image ...Uglavnem Mihailo ga nekaj sracka pooci se kr ene 3x zbudi ,pa ga morm skoz popravljat,,caj...zdj kosilo i hotel jesti ob 12h mogoce bo malo kasneje...user posted image

Ursa ne sekiraj se ,sem sigurna ce jim tvoj lepo rece da bosta upostevala,ker se mi zdi da se kar ok razumete...
AJVY kaj pa vem ,ei recejo da je moja kopija eni pa da je pomanjsani mozek...ampak vecina je rekla da je moja kopijauser posted image user posted image ...Ja Mihailo je zelo ljubljen,ker je smesko in vsakega primami z osmehom,zdaj ze kar objema ce hoce pozornost in tko...v trgovii vedo najde koga i se mu zacne smejat...ta bi kr z vsakim seluser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
4.5.2010 13:10:35   
MIHAILO
AJVY vi ste pa v zacarenem krogu glede zdravja...user posted image user posted image Pozdravite se...geste letos kam a morje?To bi pasalo

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
4.5.2010 13:13:21   
MIHAILO
Mene je zjutraj tako bolel trebuh na desni strani...kot bi bil jajcnik...ne vem...eni pravijo da zna tudi boleti,ko imas ovulacijo,no jaz jo ravno imam...sem komaj hodila ampak sem potem en domaci caj za te zadeve spila in je boljse...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
4.5.2010 13:16:11   
sjmm
no, zdej grem pa kuhat...dokler je še mir...Miha dela nalogo...jz bom pa en ričet v lonec vrgla...mogoče še kaj za ju3 ostane...mojga itak do večera ni....mogoče bomo pa še kak puding al pa marelične cmoke...sm za spremembo kupla že narejene...da mogoče še kej počijemuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
4.5.2010 13:17:06   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Mene je zjutraj tako bolel trebuh na desni strani...kot bi bil jajcnik...ne vem...eni pravijo da zna tudi boleti,ko imas ovulacijo,no jaz jo ravno imam...sem komaj hodila ampak sem potem en domaci caj za te zadeve spila in je boljse...

mene skoraj vsak mesec na eni strani ful špika k je čas ovulacije...menda je to normalnouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
4.5.2010 13:29:10   
kayica24
Hey punce!!!

jaz po doooolgem času...Nimam časa za RR..Delam za fax, pa z Marinelo sva zmeraj zunaj...Ker mamo res veliko travnato parcelo in sva na sončku....

Malo slikic, da nas ne pozabite...
Lepo se mejte, bolančkanim pa veeeliiikooo pikapokic...

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
4.5.2010 13:53:08   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Hey punce!!!

jaz po doooolgem času...Nimam časa za RR..Delam za fax, pa z Marinelo sva zmeraj zunaj...Ker mamo res veliko travnato parcelo in sva na sončku....

Malo slikic, da nas ne pozabite...
Lepo se mejte, bolančkanim pa veeeliiikooo pikapokic...

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

kaka princeskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
4.5.2010 16:16:47   
Deja
Živijo dekleta!!!

Sam da vas obvestim, če je katera sodelovala v nagradni igri Babybonus.... rezultati so znani na strani

http://www.ringaraja.net/clanek/rezultati-nagradne-igre-dm-babybonus-in-ringaraja_2780.html

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
4.5.2010 17:12:15   
Čebel@
evo spet malo meneuser posted image

sem bila pri dohtarju-ta teden sem na bolniški-bom to izkoristila in se probala čimveč učituser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
4.5.2010 17:46:48   
MIHAILO
kayica lepo da si se oglasila...Marinela je tak cukrcek pa tako velika punca jeuser posted image user posted image ...Pa ima kraso igrisce in prostor za gibanjeuser posted image user posted image Le zakaj bi bile notri ,ce lahko zunaj uzivateuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil MIHAILO -- 4.5.2010 17:47:05 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
4.5.2010 18:05:09   
Urša08
Onasiss eto me smo stiskale pesti , sedaj pa čakamo poročanjeuser posted image user posted image user posted image

Ajvy pridna, pridna, vse pokomentirala user posted image user posted image user posted image Ne pozabi počivati. A pupi sta zdravi, sta v vrtcu?

čebel@ ti se pozdravi, spočij, no pa seveda tudi malce učenja ne škodiuser posted image

Mihailo kako ste?

Katjuša sem vesela da ste se včeraj super imeli, kar tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm a kej počivaš?

kayica kake luštne fotke user posted image user posted image user posted image

Joj tale vreme je za user posted image cel ljubi dan dež in to že dva dni user posted image user posted image user posted image . Nejc je pravkar omagal in zaspal na kavčkuuser posted image , Žiga še vztraja in se igra. Smo imeli popoldan malce obiskov  in je blo luštnouser posted image . Sedaj bom pa eno večerjico za Žigca pripravila - pomoje bo gresek - ga ma ful rad, potem pa mal čofanja, crklanja in spanje.user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
4.5.2010 19:51:06   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Onasiss eto me smo stiskale pesti , sedaj pa čakamo poročanjeuser posted image user posted image user posted image

Ajvy pridna, pridna, vse pokomentirala user posted image user posted image user posted image Ne pozabi počivati. A pupi sta zdravi, sta v vrtcu?

čebel@ ti se pozdravi, spočij, no pa seveda tudi malce učenja ne škodiuser posted image

Mihailo kako ste?

Katjuša sem vesela da ste se včeraj super imeli, kar tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm a kej počivaš?

kayica kake luštne fotke user posted image user posted image user posted image

Joj tale vreme je za user posted image cel ljubi dan dež in to že dva dni user posted image user posted image user posted image . Nejc je pravkar omagal in zaspal na kavčkuuser posted image , Žiga še vztraja in se igra. Smo imeli popoldan malce obiskov  in je blo luštnouser posted image . Sedaj bom pa eno večerjico za Žigca pripravila - pomoje bo gresek - ga ma ful rad, potem pa mal čofanja, crklanja in spanje.user posted image

helov urša.....dons je počitek odpadel, moj je ravno prišel, Saši se ni dalo prov nič pomagat..jo meče 100 na uro in me sploh ni šljivila, da bi kej na pomoč prišla...sam Majči je bil priden..tko, da smo se lepo igrali in musko poslušali, zdej sva se pa z malim skupi stuširala, pa po moje bova tud skupi omagala...kar sploh ni v mojem stilu, sam včas je pač trebauser posted image user posted image ...no, je ta velka zdej posodo vn iz pomivalca zmetala...se je zgleda mal očeta ustrašlauser posted image user posted image user posted image

lep večer!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
4.5.2010 21:06:12   
Ajvy
sjmm..kako pa nadomestite sestavine ,ki jih meso daje? ČE sem preveč firbčna..me kar okregej...

Birdy....hvala....user posted image user posted image user posted image
Superca za zddravje.....le tako naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tarja je že veliko bolje....je bla danes že v vrtcu...njo smo ujeli na začetku vnetja. tko da smo hitr sanirali....Tisa pa je tut že bolje..samo AB mora pojest do konca...ni kej sestrska  ljubezen ...
KOlk sta dobre.....ful sem vesela, k si mal vaša dogodivščine delila z nami user posted image user posted image user posted image user posted image

MIhailo.
...z veseljem bi šli kam na morje...ampak se mi zdi ,da nam tudi letos denarno ne bo zneslo...
UPam,da je bolečina popolnoma izginila user posted image user posted image user posted image user posted image

KAyica....kakšna princeska je MArinela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČEbela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdraviš

Urša.
.meni tut mori tole vreme.....pih...pa dejstvo da smo skoz notri....

Sjmm.
..počivaj, počivaj....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
   [Brisano sporočilo]
4.5.2010 21:16:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1195
   [Brisano sporočilo]
5.5.2010 7:04:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1196
   [Brisano sporočilo]
5.5.2010 7:09:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1197
5.5.2010 7:12:20   
Urša08
jutro

Kolumbo hvala za kavicouser posted image

Mi smo vsi že pokonci. Midva z user posted image sva popila kavico v miru, potem je Žiga vstal, možek šel delat, potem je pa še Nejc vstal. Nočka solidna. Smo Žigu v nedeljo  vzel deščice iz postelce in sedaj lahko sam vstane in pride vn, ampak do danes ponoči še ni pogruntal. Danes ponoči pa pogledam kako šiba k namauser posted image user posted image user posted image super ne bo treba več meni vstajat ampak bo kar sam prišeluser posted image .

Sedaj šibam tamalima zajtrk narest, pa napravt, sebe zrihtat, okol 9 pa šibamo v vrtec podpisat pogodbouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1198
5.5.2010 7:14:09   
Urša08
kolumbo dobr opravte pri zdravniciuser posted image Joj glede bombe po stanovanju sem se včerej zvečer čist zgrozila da ne dohajam več kako mi vse razturamouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
5.5.2010 8:33:26   
baki
jutrooooo.a ste me kaj pogrešaleuser posted image .včeraj ni blo interneta dopoldan pop.pa sem pucala ko bik.vreme je itak tapravo za čistituser posted image .katja je v šoli,nik se sprehaja po bajti,moj pa spi ker ima nočne.kosilo-pojma nimam.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vaš otrok vpije "Balerina kapuči...
To ni prava italijanščina. Komaj da je sploh pravi jezik. A otroci so navdušeni – to morajo vedeti starši.
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?