|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
7.5.2010 19:52:43   
sjmm
tortica fertik

oči še mal Maja šeta po dvorišču...pol pa pižamca in šlafn...večerjo je že pohamal

ta velka fanta gli domov uletela...sm se hecala, če nimata doma k ju cel popoldne ni blo...no, sta ugotovila, da men pa tud ni nikol provuser posted image user posted image

nekak se nagibam k dejstvu, da bi šla lahk mal kopalnico zasest za kake pol urce....sam, da še urnik uskladimouser posted image

evo, zdej grem pa od tanči ta fensi žefranasto napo pogledatuser posted image user posted image

čebel@...pridna Hanči..že ajauser posted image

claud...super, da se v službi fajn počutiš, ful lep vikend..k je frej..želim...pa naj vam prekriža pot en fajn plac, kjer bo vaš dom!!!!!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
7.5.2010 20:27:23   
Deja
Čer....

no naš teden je bil full naporen... sem se vstajala že ob 4.15, pa sem bila crknjena celi čas...

malo smo prehlajeni... smo mislili da se bomo zmazali brez zdravnika, pa smo sedaj fasali še vnete oči, pa gremo ju3 k dežurnemu da dobi kapljice...

tako da upam da bo čim prej vredu, da ne bom rabla kake bolniške, ker bom sigurno mela spet komplikacije...

nič... grem malo gledat tv

lep vikend želim vsem...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
7.5.2010 21:20:23   
škorpijončica

Živjo!
Opravičujem se, ker vdiram v vašo temo. Sem mamica 8 mesečne Nie Maje in sicer klepetam na septembrčkih 2009.
Pišem vam, ker bi vas rada prosila za uslugo. Trenutno pišem diplomo z naslovom Povezovalno starševstvo in pri raziskovalnem delu rabim čimveč izpolnjenih vprašalnikov, ki pa jih od staršev otrok iz našega vrtca nisem dobila dovolj...
Torej, če se imate čas, vas lepo prosim, da izpolnete moj vprašalnik:
user posted image
Pošljite ga mi na naslov cusolinka@gmail.com.
Najlepša hvala!

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
7.5.2010 22:12:43   
sjmm
čer!

smo mel en fajt s ta velko...jz sm bla najglasnejša...zdej sm pa...user posted image user posted image user posted image ...sam,ni kej tud to pride

zdej sm morto...grem via tuš..pa pol mam menda govorilne z user posted image ...tokrat jih je on napoveduuser posted image user posted image user posted image

v glavnem ju3 šibamo v litijo..imamo all inkluziv naročen

fajn spankajte!!!! pa kej se spočite!!!!

kolumbo...a si čez mejo ostala?????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
7.5.2010 22:39:49   
tanci29
sjmm-kaj ste pa meliuser posted image ...sej bo...včasih je pač treba bit malo bolj strog, da te kdo upoštevauser posted image user posted image user posted image user posted image  uživajte v italiji...po kaj pa greste?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
7.5.2010 22:40:25   
tanci29
deja-tale je pa zgodnja ura...naspi se vsaj čez vikend

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
8.5.2010 6:30:07   
Čebel@
jutrouser posted image user posted image user posted image

nočka lepo prespanauser posted image user posted image user posted image .......dopoldan grem v Kamnik k moji poročni priči-se bova učili angleščino,popoldan gremo pa na piknikuser posted image

sjmm....mi res paše da ob 19.00 že spančka in imava z user posted image miruser posted image user posted image user posted image ......sej zdele poleti ji ne bom nič komplicirala glede spanja,ker bomo zvečer komaj ven hodili,ampak sem jo videla na morju ko sem ji hotla pustit da gre spat ko ona hoče in je ob 19.20 ratala full sitna,ob 19.30 pa že spalauser posted image user posted image user posted image .......joj berem da je mela SAška dolg jezikuser posted image .......mami sej bo,to je puberteta,ki pa k sreči mineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......lepo se imejtev Litijiuser posted image user posted image user posted image

deja.........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Žigca in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate....upam da se ti bo ratalo spočitiuser posted image

tanci.....sjmm gre v Litijo k mami in ne v Italijouser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
8.5.2010 7:08:21   
Onasiss
jutro...
matr tsle moj Onasis ga serje 100 na uro...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...revček je užaljen, ker ga kosilo ni čakalo do 21,30 zvečer....user posted image user posted image user posted image user posted image ...mislim halo.... po cel dan se ne vidmo, ne pokliče in pol pravi, zakaj mu nič ne skuham.... no skratka no comment..

Naša no... kot po navadi.....

sjmm.... fajn se imejte v Litiji....

čebel@ ... fajn se uč....

tanci.... vau....čist fensi..mi imamo tudi nekaj od dietricha...user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
8.5.2010 7:09:58   
Onasiss
gremo zdele dopoldne v Tacen, je neko tekmovanje s kajaki... popoldne gre ta star spet neki delat.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da se mi kar meša ker bomo spet sami...in potem se bo spomnu zvečer  še kake rekreacije....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
8.5.2010 8:14:07   
Urša08
jutro

Mi smo spali do 7.15 user posted image user posted image user posted image potem kavica z user posted image tko da začetek dneva je lep. Planov še nimamo kaj bomo delali, malce odvisno od vremena. Mogoče kak sprehod pa mal šopingauser posted image . Morm Nejcu pod nujno mal poletne garderobe nakupit - ma clo 5 majč s kratkimi rokavi, dvoje kratke in dvoje 3/4 hlačeuser posted image

Onasiss joj tale tvoj ga mal sračka, kake govorilne napovej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm uživajte pri mami na all inclusive user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj sta pa meli s Saško?

čebel@ uživajte na pikniku pa naj vam bo vreme naklonjenouser posted image

tanci fensi kuhinja user posted image user posted image user posted image Kako ste drugače?

Kolumbo kje si se zgubla?user posted image user posted image user posted image

Grem pripravit zajtrk za vseuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
8.5.2010 10:34:27   
črticaa
ne vem če sem vam že povedala ampak po novem obstaja 80% šans da dobimo polno skrbništvo nad adrianom,...in tako kaže da bova mogla jit nekam u najem,.... hm ne vem kako in kajm,..........aaaaaaaaaaa kr mal bi vpila,... tko res bi rabla mal pavze,...delo je moja pavza,... sj vem da se čudn sliš sam jaz v tem stanovanju nimam 2 sekunde mira,... al en strela al pa drug,.... moj je pa itak tak kot je,.....sploh ne vem več kaj naj si mislim,..tko da kr občasno pozabim na to stvar pa še katero drugo,..samo da si ne delam še več sivih las :)
dost jamranja za danes

SPARKY PLENIČKE a ima katera kaj izkušenj,...kakšne se vam zdijo,..pa robčki,.... od vseh teh trgovskih znamk se mi zdijo nejboljše hoferjeve,....plis help me

papauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
8.5.2010 11:15:56   
sjmm
dan!

moj je teku na pošto, dons mal zabušavamo....jz se še pobiram po včerajšnjem fajtu...hja, kva je blo...v glavnem...ona je menda edina v razredu k more včas sobo pospravt, pa celo posodo iz pomivalca dat...to sm jz kriva k nas je tok, da drugim ni treba nikoli nič in sobe in cunje imajo čist kuker hočjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...no, men je vn fliknil...cel teden sm bla bol slaba....pa vedno skrbim, da imajo vsi site in čiste ritke, kupiva jim vse, kar se v teh cajtih pojmuje pod obvezno...kompjuterji, gsm-jčki, Saška je še hud fotič dobila...glih vsak si ne more privoščit, da flikne 200e za take igračke, eni imajo 400e za čez mesc....ona pa še vedno sam v sobi čepi na kompjuterju, je rekla, da se za nacionalne izpite ne bo nč učila k je itak že na šolo sprejeta...pa pol je bla še neki brihtna , da zdej ma v bistvu že počitnice in lahk počne kar jo je volja...itak je bla že cel teden na to vižo k moj je bil bol mal doma...no, pol je pa men prekipel...sm rekla, da vsaj mal spoštovanja bi pa lahk imela do naju in se potrudila včasih kej nardit z dobro voljo....joj, če se jz spomnim kaj sm bla v pomoč moji mami...pa sej tega ne zahtevam...sam ene 2x na teden pomivalca spraznit, pa mogoče kake brisače zložit...kakorkoli že imam kar dosti dela in kaka pomoč prav pride včasih, čeprav bol poredko prosim koga za pomoč, sam zdele sm bla pa kilava en mau...no, zdej sm sam povzetek napisala...sem bla pa resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker se mi zdi, da jo nism vzgajala, da bo tako egoistična......fantje so čist druga pesem.....sploh Jan, včasih se mi zdi, da je moja desna roka, sam njemu ni treba sploh rečt...on se kr sam spomni, da je včas pa fajn mal mami razbremenit...pa vsaj smei odnest...no, sej vem, zdej so taka leta...mogoče jz bol slabo razumem vse skupi...k nism glih imela prilike doživet ta leta...ko sa se moja2 ločila je blo treba odrasti čez noč...sej bo

grem mal cune popedenat

pol pa gremo na razvajanje

moj kašelj se je umiril, sem pa naročena drug teden na pregled vseeno

večer je bil v poznejših urah res lepuser posted image user posted image

fajn bodite!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
8.5.2010 17:08:44   
Onasiss
sjmm..... punca je v puberteti, nimaš kaj...tud časi so drugačni....pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za lep večer...

Mi imamo pa novo domačo žival....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne boste uganile.... MI IMAMO POLŽA....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  se je v solati znašel en polžek s hišico in je Princ fulll navdušen nad njim, da ga je na izlet vzel z nami....user posted image user posted image user posted image user posted image ... po moje ga bomo do večera že moral kje pokopati....user posted image user posted image user posted image user posted image AJA PA IME MU JE RUDI.....

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
8.5.2010 19:20:37   
Urša08
helov

Midva sva šla dopoldan v šoping. Je Nejc dobil poletno garderobo user posted image . Midva sva si še kosilce privoščila v miru uf je pasalo. Popoldan smo šli pa na tortice še z enim parom , smpo se načvekali, napapcali. No pa da dan ne bi bil ves popoln nam je Žiga zakuhaluser posted image .

Grem Nejcu prebrat pravljico in nazaj pridemuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
8.5.2010 19:20:38   
Čebel@
ZA NA SEZNAM:ZOBEK ŠT. 11-->8.5.2010user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
8.5.2010 19:44:10   
Urša08
evo mene

Nejcu sem prebrala pravljico tako da bo sedaj zaspančkal, Žiga se pa še crkla pri očkuuser posted image

Onasiss super za domačo živalcouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebel@ uvau Hana pa s turbo hitrostjo zobke dobiva user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm eh puberteta je čudno obdobje. Ti dam pa čist prav, pa v njeno dobro je fino da se nauči kaj doma narest. Kako ste se meli danes? Ste uživali v LItiji?

črticaa super za skrbništvo, sej si to želita ane?

Sedaj pa šibam še mal kuhinjo pospravit, eno rundo cunj še dat prat potem pa na kavčkauser posted image

lahko nočko vsem

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
   [Brisano sporočilo]
8.5.2010 20:36:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1417
   [Brisano sporočilo]
8.5.2010 21:38:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1418
9.5.2010 2:49:24   
Urša08
Jaz ne morem spat user posted image pojma nimam zakaj neuser posted image . Žiga še kar kuha - je kar pri nama na sredi bošček. user posted image user posted image user posted image user posted image Itak ne taprav cajt. v ponedeljek mava ns in sploh ne vem kaj bova nardila.

Kolumbo super za ikeo, da ste vse dobiliuser posted image user posted image user posted image Je Majkl vesel nove postelje?

grem probat nazaj zaspat če bo ratalo

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
9.5.2010 7:15:29   
Čebel@
jutrouser posted image

nočko smo lepo prespaliuser posted image user posted image user posted image ....na pikniku bilo kljub slabemu vremenu luštnouser posted image user posted image user posted image .......zdele se pa tudi že sonček kažeuser posted image user posted image user posted image

onasiss....joj tale tvoj ga pa biksa-govorilne mu napovejuser posted image user posted image .......en kup user posted image user posted image user posted image zate in tvoje živčke.......user posted image user posted image user posted image za Rudijauser posted image

črticaa....Hana je po sparky pleničkah dobila plenični izpuščaj,tko da jaz ji teh plenic ne bom več dala na ritouser posted image .....eni jih pa čist fajn prenašajo-odvisno od otrokauser posted image ......a se veseliš da boš imela skrbništvo nad adrijanom?

sjmm......user posted image user posted image user posted image user posted image za razvajanje v dvoje......SAško bo pa tudi minilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša......user posted image user posted image user posted image za uspešen šoping......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Žigca.....upam da ti je uspelo še zaspati nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo......super za šoping da sta vse dobilauser posted image user posted image user posted image ...vav pa še BC ste izropaluser posted image user posted image ......ja sem kar veliko odnesla od inštrukcij,ker ta moja priča super razlaga-čist po domačeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....uf veliko slikuser posted image .....sej mojih bo tud glih ene tok ko jih bom dala razvit ker jih že eno leto nisem dalauser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
9.5.2010 7:34:16   
baki
jutrooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
9.5.2010 7:37:08   
baki
dons pa morem sama kuhatuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
9.5.2010 7:45:33   
baki
ka zdej a še vse spite?aja,nedelja jeuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
9.5.2010 7:47:15   
baki
urša ubogi žiga upam da bo dons brez vročine.si ga imela pri dohterju?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
9.5.2010 7:58:56   
Deja
Jutro!

No mi smo bili včeraj pri zravniku in smo dobili kapljice za oči....

Danes pa nas čaka naporen dan.... dopoldan imam jaz plesne vaje - imamo 21.5- nastop... sem se vrnila po skoraj dveh letih... popoldne pa ma naš ati fajt z airsofterji, tako da bo kar pestro....

kolumbo- poslala sem ti mail.... upam da bo ok.....

lepo nedeljo vsem!

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?