Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

pridelek že 6 kg v 16 tednih (dvakrat sem šla rodit s +11 kg, tako da zdaj slabo kaže).
. Jaz še trebuščka nimam, kje šele lineo negro:). Sem na internetu gledala fotografije trebuščkov v 16. tednu in se sama sebi zdim že čudna, zakaj ga še ni? No, ko sem utrujena in sita, se izboči. Sem dobila včeraj potrditev. Je moj dragi namreč dobil mail od enega Salvadorca, ki je bil prejšnji teden z mano na svetovnem pokalu. Mu je napisal, da se spozna tudi na najbolj zgodnje trebuščke in da nama čestita. In mu nisem povedala, da sem noseča:).
...Obup. Sem sklenila, da ga bo sam še mož spravljal spat
,
doma, Naslednji pregled, Brcike, Srček, Spol
za trebušček:) in
za
pa pr meni upštevaj še "nenatreniran" material na stegnih, ki se neestetsko zatrese na vsakem koraku... boljš da ne pomislim!
vam zelim!
na koncu le dobil dopust, tako da smo se takoj v torek po službi odpravili na lepše in uživali v miru na Notranjskem, pa čeprav ni bilo ravno lepo vreme. Je mala tako uživala, da je bil danes kar problem it nazaj v vrtec-najprej zato, ker je bilo potrebno spet prej vstat, potem pa še tam, ko sem jo odložila, je jokala, čeprav je vedno rada v vrtcu.
Od dojenja se je potem odstavila sama, ko je bila stara 13 mesecev-nekaj takega. Potem sem kmalu spet zanosila in sedaj je menda vse ok. Imam pa še vedno strašansko občutljive prsi in mi je hudo zoprno, kadar mi kaj gor tišči... Če mamico ne moti da doji, ko je nosečka, ponem ni ovir.
.