Inčy
|
pa sem se bala, da me je preveč napihnilo. Incy - mislim, da sva se mi2 vidle pri dr. Rosiču včeraj. Sem mela 3D pred tabo. Pol praviš, da si mela prav, da bo ? Čestitam. Ati se raznežil kaj? Pa sem vidla, da maš lepi trebušček. Da je tako velik kot moj. Jaz pa sem se bala, da me je preveč napihnilo. Ja, ja ... midve sva se srečali ja. Hja, ati je do konca upal na fantka, saj si menda slišala ... pol pa je doktor začel: "Poglejte, tukaj je ena ..." je moj že upal, da bo rekel jajčka , ampak je nadaljeval: ... "sramna ustnica ..." Pol pa itak, da je bil vesel, še posebaj, ko sva slišala, da je res vse vredu z njo in se razvija čist tednom primerno Hja, glede trebuščka ... jaz sem tudi mislila, da sem že preveč napihnjena ... me je kr strah, ko se spomnim, da je še polovica pred mano ... hja, le kakšna še bom tam nekje julija ... upam, da se ustavi rast zdaj vsaj za nekaj časa. Lepo nama raste ja Aja, glede imena imam do zdaj le eno ... Tisa ... moj še nekaj nos vleče ob tem imenu, tako da mislim, da ne bo dolgo aktualno