Marimax
|
Nadinne: kok lustno majcko si izbrala. V obliki druzinskega drevesa. Mi je vsec ! Mogoce pa ne bos edina z njo Phelps: super deal tile dve rumeni steni v otroski sobi. Ima mali Phelps dobro mami pogajalko ! Bos videla da ti bodo pogajalske sposobnosti se prav prisle pri vzgoji Lulanje ponoci in nasploh: meni se zdi da sem skoz na WC-ju. Ma res, no. Posebej ponoci je motece. Grem tudi 3 x na noc in pazim, da z vstajanjem ne zbudim svojih dveh fantov. Moj se nekaj navdusuje nad kampiranjem letos,pa me je ziva groza, da bi morala v kampu nekam sredi noci na javni wc. Ga probam navdusiti nad apartmajem, pa ne slisi ravno dobro na tisto uho, upam da mi uspe do poletja. Teza: ko so mi v prvi nosecnosti govorili, da bom itak kg zgubila ko pride otrocek (pogosta nocna vstajanja, aktivnosti cez ves dan, dojenje etc) nisem verjela in sem se s tezo zelo obremenjevala, ceprav sem med suhimi. Ko sem ze ob odhodu iz porodnisnice tehtala 7kg manj kot ob porodu, sem si mislila mogoce pa je kaj na tem. In ko sem ob otrockovem 6 mesecu tehtala enako kot pri porodu, sem zacela verjeti tistim mamicam pred mano, ki so to ze dale skoz in pravilno napovedale. Ko pa otrok shodi je itak pestro, ker nimas minute miru, tako da sem jaz ob prihodu v sluzbo nazaj iz porodniske bila na -5 kg in so me vsi sprasevali, ce je vse ok z mano. Tako da se sedaj tehtam le se pri ginekologu, ker mislim da bo tudi v drugo nekako tako. Je pa res, da glih vse kar vidim ne pojem. Jem pa kar mi pase, imam pa od prej mero.Mene je bolj motil trebuh, ki mi je ostal in je izginil edino s trebusnjaki. Delo med nosecnostjo: ce ni tezav med nosecnostjo, sem zagovornik tega da nosecnica dela do konca. Bolj kot si aktiven v nosecnosti (zmernost seveda) lazje bos presel tudi na intenzivno obdobje, ko pride otrocek, ki je 24ur na dan odvisen od tebe in tvoje nege. Zdaj pa se kaj narediti, da ne bomo samo cvekale
|