čmaja
|
Ojla, še malo glasu od mene. Včeraj sem imela letanja od osebnega zdravnika do kirurga. Ker sem noseča, me niso smeli slikati. In tako težko povejo, kakšne poškodbe sploh imam. Ampak po otipanju, vretenca niso poškodovana, so pa nategnjene mišice okoli vratu in ramen. Tak da mam za en teden predpisan počitek in pa ovratnico sem dobila. Klicala sem tudi G, ker me je skrbelo za malo kepico. ampak če se nisem v trebuh udarila ali dobila kakšnih krvavitev, potem ni potrebno priti na pregled, je rekel. Kljub temu, pa sem popoldne tri ure spala, ker me je tak glava bolela, da sem mislila, da mi jo bo razneslo. Nisem vedla, ali lahko vzamem kakšen lekadol ali ne! Kaj mislite, tudi danes me napada glavobol? Baje je to čist normalno, kot posledica nihajnega giba naprej-nazaj pri trku. Prav smešno je gledat vaše komentarje in odštevanja za ta nov seznamček. Najboljše da tista, ki ima prva PDP izračuna, vse ostale pa potem prištejemo, koliko dni pač smo od prve vstran. Razumljivo? ne morem, da ne bi razmišljala na jutri, ko bova povedala njegovim staršem. ful me zanima reakcija, ampak vem, da bodo veseli! vsaj za to se mi ni za bati!
|