Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

niti študentov. Al so pa take bedne plače, da se ti sploh ne splača delat.
ne vem kako se bo vse skupaj obrnil ampak mislim, da nam ne kaže nič dobrega...
Joj, kako sem bila razočarana, ker sem res uživala v razredu. No, moj dragi možek ima s.p., pa me je zaposlil in mu po svojih najboljših močeh pomagam. Kaj dosti mu sicer ne morem, ker se ukvarja z meni popolnoma neznanim področjem. Ampak ok, zaposlena sem, delovna doba mi teče, na bolniško bom šla takoj, ko ugotovimo, da nosečnost normalno poteka...
Pojma nimam od kod mi to
! Ginekolog še sam ni vedel kdaj naj bi rodila, glede na mojo zadnjo
imam v materinski knjižici vpisan PDP 1.12.2010.
, pojma nima če mi bojo podaljšali pogodbo.
Sicer hodim delat, da se vsaj malo zamotim, pa doma bi mi bilo tak al tak slabo, pa še tamalčka je tok zahtevna, da skos nekaj hoče, meni se pa ne da ukvarjat, ker sem čist zanič.
, tak da takoj ko sem to videla se mi je začelo smejati. No v glavnem PDP ostane 15.12. in ne bo nič spreminjal. Zaenkrat je videti vse vredu, razvija se vredu. Je pa res, da imam eno bolj hudo vnetje, tako da mi je dal ene svečke ki jih naj uporabljam en teden, potem pa spet kremo, ki sem jo že imela. Pa še 2 škatlici dabrostona mi je predpisal, samo je rekel, da bo treba verjetno na Hrvaško po njega, ker tu se ga ne da več dobit. Ali mogoče katera ve, da kje v Sloveniji v kateri lekarni ga še imajo. Zadnjič so ga sicer imeli še v Velenju, samo danes se mi pa noben ne oglasi. No sej še bom poskusila. Aja pa na NS se grem naročit. Joj punce jaz sem tak vesela.