filisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majabar filisa, v Medellinu je bilo v vseh 6ih tednih, ko sem bila tam (20.10-10.11. in 30.1.-19.2.) vedno med 30 in 35 stopinj, samo en dan 27 in smo bili vsi čisto zmrznjeni. Je pa Bogota na 2600m, tam pa imajo vse leto med 20 in 25 stopinj. Ja, res je toplo, a to me ne bo ustavilo pri mojih kulinaričnih ustvarjanjih:). Tam res radi dobro jedo, ne obremenjujejo se s težo, vsi so zadovoljni, da se pleše, dobro je in pije. Po mojem bo to ta pravo zame! Pol mi je pa verjetno za Bogoto to o temperaturah in mestu večne pomladi govoril . Sem bila ziher, da je bil tako navdušen nad Medellin -om, pa še večina spominkov je prinesel od tam . Me je malo potolažilo (potem, ko sem večino vas brala, kako se nič ne redite), ko sem na RR v koledarčku prebrala, da se do vključno z 20 t. v povprečju zredijo od 4 - 7 kg. Torej sem še vedno nekje v povprečju . Se mi pa zdi, da sem se zadnja 2 tedna zredila skoraj pol kg na teden in tud trebuh se mi je zlo povečal. pixieM - sem vedela, da s tvojim rezultatom ne more nekaj štimat. sadje in zelenjava - si ne znam predstavljat življenje brez njih. Me pa skrbi, kako bo s tem po rojstvu in ob dojenju. A mislite, da bi lahko ogromne količine škodile ?! Jaz mislim, da če se jaz vredu počutim, mora bit tud ok.
|