bridget3
|
Ulala, vidim, da so Junijčice malce zaspane, da je naš forum že tako nizko na seznamu ... Pa bom jaz malce začvekala Vesela sem, ker kmalu dobiva (kupiva) posteljico ; sicer je rabljena, ampak od poznane osebe in zelo lepo ohranjena, Lip Poljčane, točno takšna, kot sem jo želela (ki se preuredi kasneje v mladinsko posteljo). Jupiiiiiiiii Kot kaže jo dobiva že čez kak teden oz. dva. Danes sva z mojim tudi malce organizirala oblačilca v otroški sobici (ki še ni v popolni podobi, saj imamo še neke zadeve tam, ki tja ne sodijo), cotike presortirala - manjše v komodo in omaro, večje v škatlice... Tu sem brala, da nekateri celo pametno zložite pleničke na tretjine , tako da pri previjanju potem ni treba plenice razpreti in na tretjine zlagati, ampak samo razpreti in je tretjina že tu hja, to mi je všeč, ker si raje tako pripravim, da imam potem manj dela - bo ga itak preveč samo s tem, da se privadim na vsa bebi opravila Malček pa se danes nič kaj leno ne obnaša (kot sem lena jaz, saj me ta dež uspava ...) - razteguje se na vse strani, da me kar "boli" ... naenkrat se izboči desno zgoraj in levo spodaj, kot da dela špago v meni očitno čuti, da ne bo več dolgo v 9months all inclusive hotelu Lep pozdravček vsem; nekaj sem brala tukaj, da je v Lj sonček sijal ... Dajte punce, pošljite ga še kaj k nam na Štajerski konec.
|