Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Men se pa ob 16. uri ali še kasneje, ko pridem iz službe ne da kaj zamudnega kuhat. Grem rajši v naravo
. Včasih si dan prej ali zjutraj kaj pripravim, drugač pa hitr skuham kakšne testenine s polivko, juhco, palačinke ali kaj podobnega...
. Ce pojem eno zemljico z jogurtom za zajtrk, sem lahko sita do 3h popoldan... Res se ful hitr nasitim, sem imela pa vedno pocasno prebavo in pol jo pac ena zemljica za dolgo zaposli. Me je pa ta teden zacela cokolada dajat, drugace je pojem mogoce koscek na mesec. Pa sladko biskvitno testo yummy. Mende so bebe zdej v pospeseni rasti, mogoce zato isce vec kalorij
. Jej, bo treba v trgovino. Sem se spomnila da nimam niti kruha.
-upam da je vse ok in samo nimaš časa za nas.
.
in mu naročila da mora tankat, ker sem na rezervi. In kaj naredi? Pride ob 21 domov in reče, da se mu ni dalo čakat v vrsti.
Že res da se je danes podražil diesel, ampak imam čisto prazen tank. Zdaj se pa prevažam na hlape. Upam da bo potem še dovolj, da grem po službi po malo in potem najdeva eno črpalko (saj ne da je na naju da peljeva avto na servis menjat žarnico-pri novih avtih se žal tega ne da sam, razn če daš cel akumulator ven).
, je pa zato včeraj popoldne malo pokukal izza oblakov
kako brca al karkoli že
...
. A ima katera kakšen dober link, knjigo ali kaj podobnega s temi vajami?
. Mah kaj čemo...