Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

pol se lahko sam izpišem iz kluba
ja bi blo fajn da je plac za vozičke... svakinja z njenimi srakami hodi k žabarju, baje da imajo dober sladoled, ne vem pa kako je s placom, najbolj pa bi bla vesela da je dovolj parkplaca.
divji so najbolš meni kar surovi v solati (če ti ne preveč grenko), pol maš frtaljo (=debela palačinka z zelišči) s šparglji, pa šparglje s pršutom in parmezanom v pečici (te še nisem delala), najbolj enostavno mi je še zmeri rižota: šparglje narežeš na 1cm koščke, vršičke daš posebej in jih dodaš tik pred koncem, ker so mehkejši. popražiš čebulo na olju, dodaš riž da postekleni (=rata prozoren), dodaš šparglje in zelenjavo po želji, zaliješ z vodo (jušna osnova če si super-mama in maš cajt
). soliš, začiniš po želji - meni sicer k špargljem ne paše nobena začimba
ves čas tuhtam, kako bi se lahko na kup dobili common sense starši, taki ki se zavedajo da so otroci otroci, jim pustijo da se plazijo po tleh, se sami zmenijo med sabo, se kdaj tudi popraskajo, jih slišijo ko zafrknejo in hvalijo, ko so pridni, učijo otroke tudi dolžnosti, ne samo pravic...
... a ni fajn